Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    17. Travanj 2018. 18:55

ANYMANY

Babylove - ma mogu ja piškiti test, ali ja tek trebam dobiti za 9 dana.

Onda smo i sa tobom u neizvijesnosti 😀😀😀😀

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 18:58

Jbg kad mi je nestalo trakica i dva dana sam preskočila pa neznam kad je bila O uopće.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    17. Travanj 2018. 19:37

Ja nam svima želim velike pluseve sta prije ❤️💞

Grizli
    17. Travanj 2018. 19:52

Anymany ako si ti simptome O imala ako sam dobro popratila oko 1.4. moguce da je rijec o T. Proslo ti je vise od 14 dana od onda. Znam da si rekla da si na putu bila, al gle nikad se ne zna. Ja bi za svaki slucaj jedan testic krknula. 😉 

Petraaa
    17. Travanj 2018. 20:05

Anymany mozes popiskit jedan testic ako imas, cisto da budes sigurna🤞 Moje iskustvo s tim rozim trakicama je katastrofa, meni je nonstop na njima ta crtica takva bila i par dana pred M i svakako, cudne su mi jako a nemam pcos i nista drugo i cim sam se vratila na zelene sve ok, zelene mi normalno pokazu ovulaciju na dan kad mi ju je i folikulometrija potvrdila a ove roze su meni ocito bile preosjetljive za mene, ne znam ni sama sto nije stimalo s njima, mozda su jednostavno i za tebe preosjetljive, probaj piskit sad svaki dan na njih i ako ti bude svaki dan takva ili slicna crtica onda su ocito preosjetljive

• Babylove
    17. Travanj 2018. 20:44

Grizli i Petra zapele za testic a Anymany nece pa nece... pa daj napravi jedan nama za dusu 😁😁😁😁

Kike0001
    17. Travanj 2018. 21:21

Žene drage, uhvatila me leđa, ruka i desna noga, u subotu navečer mi se oduzela desna strana, pošteno sam se pripala, jučer bila na terapiji, bolovi jaki, pa nisam imala snage za pisati vam, sad je popustilo napokon pa samo da vam se javim, da poželim sreću onima koje još nisu dobile, da nam javite plusice 🤗🤗
    Sutra muž ide na drugi spermiogram, nadam se da ce nalaz biti dobar kao i prvi 🙏
    Sretno sa trakicama i vama sa testicima 🙏🤗

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 21:44

Neznam što bi mislila. M je bila 18.03.
    30.03. sam imala neke grčeve i radila sam test, crtica je bila malo jača nego inaće ali ni blizu kako spada. Na moru sam imala iscjedak i bila sam ziher da je to to, međutim da je to bilo to, onda bi M trebala dobiti 15 ili 16.04. a to je smješno (jer ja imam već 3 mj. ciklus 38 dana). Ciklus od 28 dana bio bi čudo od vrkute.
    Prema aplikaciji (ako vrkuta nije izmjenila ciklus) O mi je kao bila 12.04. (ništa ja osjetila nisam), a 09.03. sam imala one bolove u zdjelici.
    Tako da ja očekujem sad PMS simptome, i onda obično kroz 5 dana dobijem M.

Nemam test, da imam piškila bi ga eto tako bezveze. A neugodno mi je ić u ljekarnu jer ima samo jedna kod nas pa mi je više bed.

Možda je i do trakica zbilja :/ Budem baš probala sutra opet, pa ćemo vidjeti..

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    18. Travanj 2018. 09:37

Svježa jutrošnja hahaha...

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Profa1988
    18. Travanj 2018. 09:43

Anymany odi ti po testić. Meni ovo miriše na T 🤞🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.