Ja sam isto tu 5dc racunala kao negativnu jer po uputi je negativno, al bila sam radila te trakice od 3dc jer mi je M bila ono samo par sati i imala sam bolove dosta. pa sam ju napravila cisto da vidim sto kaze ta trakica. i onda se polako pojacalala do tog 5 dc. 6 dc nisam ju radila jer sam bila kod gin koji je mjenjao moju i on kad sam dosla sa nalazom od progesterona mi je reko da je vjerojatno duphaston sve poremetio i da sam valjda O imala, al za svaki slucaj da popratim 10 dc i 13 dc posto obicno sam prije oko 13 dc najcesce imala. no ja nemam nikakve simptome O sada a i ovako izgleda ta trakica. zato me muci dal ipak te zelene mozda meni ovako pokazuju O. nisam ih do sad koristila uopce pa cisto da znam za slijedeci ciklus. iako ja i dalje drzim da to 5dc je negativna trakica.
Babylove mozda je u pitanju T. drzim fige da je to grcenje tome razlog.
Mini ja sam uzasno razocarana sa clearblue testerima, tako da sad za rana testiranja uzimam uvijek samo geratherm.
Ima li taj test kupiti u svakoj ljekarni, taj geratherm
Nije ti ni los gravignost mini, vecinom ih svaka ljekarna ima. Sretno!
All of God’s grace in one tiny face 💟
Grizli hvala, ma znam da pise nalaz uredan, al eto kontam ništa me ne košta pitat ako treba sta popraviti. Hehe, još sam uočena ne mogu se bas kretat, pa je prisilna pauza, čim bude malo bolje u akciju 🙈💪
Trakica nije pozitivna, al vidim da dosta žena zbunjuju te trakice, najbolje sljedeći ciklus sa trakicama i da temperaturu mjeris da si sigurna
Babylove držim fige da je trudnoća u pitanju 🙏
I Mini da nam i ti javis lijepu vijest
Foxy ja ti zelim dobrodošlicu 🤗 za te kapi ne znam stvarno, ako koja cura zna napisat ce ti
Svima ostalima sretno 🙏
💞💞💞💞💞💞
Hvala vam cure al nekako koliko je srce pomislilo toliko glava neda uopce misliti o toj mogucnosti...nekako mi se cini nemoguce zbog loseg spermiograma, iako smo bas potrefili sve... razmisljala sam da mozda ima veze sa štopericom.😦
Babylobe ja sam 4 put ostala trudna a muzev spermiogram je los, tako da nemoj mislit da vas to moze sprijeciti do uspjeha. 🤞🤞 da bude +
Geratherm test kod nas ima kupiti u svim ljekarnama. Ok mi je bio i sing one iz dm-a, ima kutijica sa 2 testa po 30 kn. Taj gravignost mini mi je bila dala gin da napravim kod nje pa isto je valjda dobar test kad ga i oni koriste.
Novoj curi nisam zapamtila ime sorry, al dobro dosla k nama i nadam se uskoro nas razveselila s +. Za one kapine ne znam nisam probala.
Babylobe ja sam 4 put ostala trudna a muzev spermiogram je los, tako da nemoj mislit da vas to moze sprijeciti do uspjeha. 🤞🤞 da bude +
Geratherm test kod nas ima kupiti u svim ljekarnama. Ok mi je bio i sing one iz dm-a, ima kutijica sa 2 testa po 30 kn. Taj gravignost mini mi je bila dala gin da napravim kod nje pa isto je valjda dobar test kad ga i oni koriste.
Novoj curi nisam zapamtila ime sorry, al dobro dosla k nama i nadam se uskoro nas razveselila s +. Za one kapine ne znam nisam probala.
Sacekati cu jos sa testom posto sam i prosli mj dobila na 30 dc ... iako bi sad otrcala po njega.. ali evk i danas ti grcevi kao da ce procuriti svaki cas al malo slabiji... ma ak i dode M necu se bedirati posto smo i tako krenuli sa MPO.. samo me zivcira ako treba doci neka dode 🙈🙈🙈 da se mogu nakljukati tabletama i bok a ne ovako skroz mi prolazi svasta kroz glavu 🤔🤔
Da prijavim, grudi me lagano prestaju boliti sto znaci da ce M vjerojatno doci sutra tocno na vrijeme prije nego i popiskim test...znaci prvi klomifenski ciklus-pisi kuci propalo 😢😢 stvarno mi se ne da vise, mislim da je vrijeme za pauzu...😔😔
Petraaa ne odustaj još, ništa nije gotovo. Pa tek je prvi ciklus sve i da je tako. To ništa ne mora da znači. Imaš li grčeve kao pred M?
Petraaa nema odustajanja i negativne vibre... samo 💪💪💪 dalje... ne mora jos nista znaciti
Svjesna nemam ali ni inace ih nemam, tek kad krene posteno curit onda mi krenu grcevi, imala sam nesto malo blagih grcica jucer i prekjucer ali danas nista zasada..
Babylove sad sam i na dnevnom primjetila da je zuti iscjedak malo potamnio tako da ne vrijedi mi zavaravat se, to su sve moji klasicni simptomi najave M ali ajde barem nema onog ruznog smedeg iscjedka koji mi je kretao vec 22dc, ovaj mjesec ga vjerojatno zbog klomifena i inofolica nema..
Mislim da cemo uzet predah barem 1-2mj da malo psihicki dodem sebi, onda jos 1-2 puta pokusat sami i ako nista do kraja ljeta ne bude, krecemo na mpo, nema druge...
Grizli, i ti i ja se po prvi put bakcemo sa tim trakicama, ne bas uspesno kako vidim. 😕 Danas mi je 17i dc, ne bi trebalo da je ovulacija.. Po tim diskutabilnim trakicama, ovulacija je mozda bila 11i dan ciklusa, tako da 28og (ne) cekam. Nesto tu ne stima. Vidim jos jedan ciklus sama, sacuvam trakice, pa kod dr. Mislim da ili ne ovuliram ili je nepotpuna ovulacija. Punih 10 meseci pokusavanja sad.
Petra, tek si zapocela sa Klomifenom, bice... Ovaj mesec nista, sledeci dupli rezultat! 🤞❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji