Curke moze pomoc?! Dakle dal bi po vama lijeva trakica bila pozitivna? Ja ju nisam racunala kao pozitivnu. Radjena je na 5dc, desna danas na 13dc kad obicno znam imat O. Medjutim danas je crtica slabija. Bila onsa kod gin nekog koji je rekao posto mi je progesteron bio povisen da je O vjerojatno prosla, no nije me pregledao vec uputio da u uobicajeno vrijeme za O napravim test s trakicama pa da znam sigurno.Mene samo zanima kako biste vi tumacile ovu trakicu lijevo? Da znam za drugi ciklus za koji se nadam da ce se vratiti u normalu.
Stvarno cudno totalno 🤔 da nije mozda razlika zbog urina? Jesi ti osjetila taj 5dc kakve znakove O?
Ova trakica lijevo ti je negativna, tek mala naznaka prisutnog Luteinizirajućeg hormona. Ili je O prošla ili tek dolazi. Mora biti tamna kao kontrolna crtica ili još tamnija.
A joj bas peh. To kao meni nedavno kupim clearblu na kraju tst neispravan i morala ici kupiti novi.
A joj bas peh. To kao meni nedavno kupim clearblu na kraju tst neispravan i morala ici kupiti novi.
A i ja san kupila clearblue 🤦
Pozdrav, evo i mene kod vas...i ja sam jedna od trudilica...ciklusi su mi uredni i sve je ok, ali neće. Pijem folnu, nedavno sam počela i sa vrkutom. Sad me zanima da li je tko probao femisan a kapi? Iskustva? Nuspojave? Zahvaljujem
Grizli ja bi ju jedino tumacila kao pozitivnu da imam i trakice prije nje koje postepeno tamne pa da vidim neki pik. Jedna trakica ne moze u potpunosti znaciti nista, a moze znaciti i da jeste ovulacija sto mi je malo vjerovatno, mozda ti je progesteron logicno povisen od duphastona.
Evo ti slika mojih trakica, mozda ce ti biti od pomoci.
Na ultrazvuku mi je receno da je ovulacija i bila ali ne tako kvalitetna.
Nadam se da ce sta pomoći.
Grizli ja bi rekla da to nije pozitivna trakica, čini mi se dosta svjetlija još uvijek od testne.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja trakice nisam korisgila pa neznam sto reci....
Mini nazad u trg po drugi test...
Foxy dobro dosla kod nas trudilica... sretno 🤞🤞
Cure moje ja ludim lagano... vec tri mj M dolazi na 29dan.. prosli mj na 30dc.. ovaj mj sam mislila da ce doci vec na 27 dc jer je O bila ranije. Znam sigurno posto sam bila na folikumetriji.. e sad danas je 28 dc a jucer ujutro sam imala neke grceve lagane ujutro i mislila to je to kad ono nista prestalo... danas me uhvatilo oko 13 h i grcilo do malo prije, evo sad sam legla pa se smiruje.. grci me ko ludo a nikako da procuri.. imala sam samo neki zuckasti iscjedak sto inace ima neposredno prije M... svaki cas trcim na wc i misli evo dosla je kad ono nista... pa propucat cu
Ja sam isto tu 5dc racunala kao negativnu jer po uputi je negativno, al bila sam radila te trakice od 3dc jer mi je M bila ono samo par sati i imala sam bolove dosta. pa sam ju napravila cisto da vidim sto kaze ta trakica. i onda se polako pojacalala do tog 5 dc. 6 dc nisam ju radila jer sam bila kod gin koji je mjenjao moju i on kad sam dosla sa nalazom od progesterona mi je reko da je vjerojatno duphaston sve poremetio i da sam valjda O imala, al za svaki slucaj da popratim 10 dc i 13 dc posto obicno sam prije oko 13 dc najcesce imala. no ja nemam nikakve simptome O sada a i ovako izgleda ta trakica. zato me muci dal ipak te zelene mozda meni ovako pokazuju O. nisam ih do sad koristila uopce pa cisto da znam za slijedeci ciklus. iako ja i dalje drzim da to 5dc je negativna trakica.
Babylove mozda je u pitanju T. drzim fige da je to grcenje tome razlog.
Mini ja sam uzasno razocarana sa clearblue testerima, tako da sad za rana testiranja uzimam uvijek samo geratherm.
Ja sam isto tu 5dc racunala kao negativnu jer po uputi je negativno, al bila sam radila te trakice od 3dc jer mi je M bila ono samo par sati i imala sam bolove dosta. pa sam ju napravila cisto da vidim sto kaze ta trakica. i onda se polako pojacalala do tog 5 dc. 6 dc nisam ju radila jer sam bila kod gin koji je mjenjao moju i on kad sam dosla sa nalazom od progesterona mi je reko da je vjerojatno duphaston sve poremetio i da sam valjda O imala, al za svaki slucaj da popratim 10 dc i 13 dc posto obicno sam prije oko 13 dc najcesce imala. no ja nemam nikakve simptome O sada a i ovako izgleda ta trakica. zato me muci dal ipak te zelene mozda meni ovako pokazuju O. nisam ih do sad koristila uopce pa cisto da znam za slijedeci ciklus. iako ja i dalje drzim da to 5dc je negativna trakica.
Babylove mozda je u pitanju T. drzim fige da je to grcenje tome razlog.
Mini ja sam uzasno razocarana sa clearblue testerima, tako da sad za rana testiranja uzimam uvijek samo geratherm.
Ima li taj test kupiti u svakoj ljekarni, taj geratherm
Grizli hvala, ma znam da pise nalaz uredan, al eto kontam ništa me ne košta pitat ako treba sta popraviti. Hehe, još sam uočena ne mogu se bas kretat, pa je prisilna pauza, čim bude malo bolje u akciju 🙈💪
Trakica nije pozitivna, al vidim da dosta žena zbunjuju te trakice, najbolje sljedeći ciklus sa trakicama i da temperaturu mjeris da si sigurna
Babylove držim fige da je trudnoća u pitanju 🙏
I Mini da nam i ti javis lijepu vijest
Foxy ja ti zelim dobrodošlicu 🤗 za te kapi ne znam stvarno, ako koja cura zna napisat ce ti
Svima ostalima sretno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji