Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    18. Travanj 2018. 09:47

Profa1988

Anymany odi ti po testić. Meni ovo miriše na T 🤞🙏🏻

I ja navijam za test 🤗👍👍🤞🤞🤞🤞
    Anymany,ako imas kakvu drogeriju blizu pa tamo uzmi 😊🤞

Petraaa
    18. Travanj 2018. 10:21

Anymany mozes napravit testic jer nikad ne znas 😉 nebi htjela da se bzvz ponadas zbog tih glupih trakica kao sto sam ja pa ti moram rec nazalost da je meni isto tako bilo s tim rozim ali nije T bila u pitanju nego su mi preosjetljive za mene pa je nonstop ta druga crtica bila tamnija nego sto je trebala, daj Boze da je kod tebe ova lijepsa vijest u pitanju i da otvoris novu turu pluseka, svakako testic napravi a ako je ne daj Boze negativan, baci te roza u kantu!! 🤞🤞🤞

• ANYMANY
    18. Travanj 2018. 10:24

Nema toga kod mene, samo ta jedna ljekarna :/

Ali mislite li da bi test i pokazao išta kad ja tek očekujem M za 8 dana?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    18. Travanj 2018. 10:26

Petra ma ne nadam se ja ničemu, ja sam 99% ziher da ovaj mj. nema ništa, meni je više smješno to sa trakicama. Zelene su mi bile koma, znalo se dogoditi da nema uopće druge crtice, a kod ovih sada nezna se koja je jača haha.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    18. Travanj 2018. 10:27

Kako si onda znala kad ti je O ako su ti isti ovako bile obe tamne?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    18. Travanj 2018. 11:58

Anymany ja bi ti preporucila da pricekas jos 4 dana a onda ides u ljekarnu kupit ako imaju geratherm test meni se pokazao jako dobar i pouzdan i bas rano moze detektirat jer je skroz osjetljiv. 

PlavaBorovnica
    18. Travanj 2018. 12:06

ANYMANY

Pozdrav Anymany,
    Meni je test pokazao pozitivno 5 dana prije očekivane m, blijeda crta ali je bila tu. Sretno!

MiniCooper26
    18. Travanj 2018. 12:21

PlavaBorovnica

ANYMANY

Pozdrav Anymany,
    Meni je test pokazao pozitivno 5 dana prije očekivane m, blijeda crta ali je bila tu. Sretno!

Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test... Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom? 

• Babylove
    18. Travanj 2018. 12:41

MiniCooper26

PlavaBorovnica

ANYMANY

Pozdrav Anymany,

Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test… Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom?

Pa draga sto cekas sa testom? 😁 kada vec kasni M ne treba biti prvi jutarnji... samo nemoj puno tekucine piti prije testa

MiniCooper26
    18. Travanj 2018. 13:13

Babylove

MiniCooper26

PlavaBorovnica

ANYMANY

Pozdrav Anymany,

Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test… Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom?

Pa draga sto cekas sa testom? 😁 kada vec kasni M ne treba biti prvi jutarnji… samo nemoj puno tekucine piti prije testa

Pa cekam jer san proslo ljeto pravila test nakon 7 dana kasnjenja pa je bio negativan 😑ne znan ni ja sama sve ocekujem da ce doci  M🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.