Anymany odi ti po testić. Meni ovo miriše na T 🤞🙏🏻
I ja navijam za test 🤗👍👍🤞🤞🤞🤞
Anymany,ako imas kakvu drogeriju blizu pa tamo uzmi 😊🤞
Anymany mozes napravit testic jer nikad ne znas 😉 nebi htjela da se bzvz ponadas zbog tih glupih trakica kao sto sam ja pa ti moram rec nazalost da je meni isto tako bilo s tim rozim ali nije T bila u pitanju nego su mi preosjetljive za mene pa je nonstop ta druga crtica bila tamnija nego sto je trebala, daj Boze da je kod tebe ova lijepsa vijest u pitanju i da otvoris novu turu pluseka, svakako testic napravi a ako je ne daj Boze negativan, baci te roza u kantu!! 🤞🤞🤞
Nema toga kod mene, samo ta jedna ljekarna :/
Ali mislite li da bi test i pokazao išta kad ja tek očekujem M za 8 dana?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Petra ma ne nadam se ja ničemu, ja sam 99% ziher da ovaj mj. nema ništa, meni je više smješno to sa trakicama. Zelene su mi bile koma, znalo se dogoditi da nema uopće druge crtice, a kod ovih sada nezna se koja je jača haha.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Kako si onda znala kad ti je O ako su ti isti ovako bile obe tamne?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany ja bi ti preporucila da pricekas jos 4 dana a onda ides u ljekarnu kupit ako imaju geratherm test meni se pokazao jako dobar i pouzdan i bas rano moze detektirat jer je skroz osjetljiv.
Pozdrav Anymany,
Meni je test pokazao pozitivno 5 dana prije očekivane m, blijeda crta ali je bila tu. Sretno!
Pozdrav Anymany,
Meni je test pokazao pozitivno 5 dana prije očekivane m, blijeda crta ali je bila tu. Sretno!
Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test... Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom?
Pozdrav Anymany,
Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test… Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom?
Pa draga sto cekas sa testom? 😁 kada vec kasni M ne treba biti prvi jutarnji... samo nemoj puno tekucine piti prije testa
Pozdrav Anymany,
Joooj kako bi nam želila da nam svima pokaze plus. Meni po kalendaru kasni 7 dana. Zadnja menstruacija 14.3🤗uvijek su mi neredovite ne znan bili napravila test… Bili bilo bolje sa prvim jutarnjim urinom?
Pa draga sto cekas sa testom? 😁 kada vec kasni M ne treba biti prvi jutarnji… samo nemoj puno tekucine piti prije testa
Pa cekam jer san proslo ljeto pravila test nakon 7 dana kasnjenja pa je bio negativan 😑ne znan ni ja sama sve ocekujem da ce doci M🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji