Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄
A neki testic?
Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥
Ali ako ga napravis bar ces znati ovako ces samo glavu razbijati 🤞🤞
Jeli mi prerano za pravit test
Mini pa koliko ti kasni? Meni evo izgleda došla M ipak. Maloprije krenuo neki ful smeđi iscjedak i grčevi :/ A ništa sad čekat da prođe i u nove pobjede
Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄
A neki testic?
Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥
Dali znas kada ti je bila ovulacija?
Minicooper ako kasni bolje ti je napraviti testic ako jest trudnoca da na vrijeme dobijes terapiju ja sam cekala isto tako zbog neredovnih ciklusa sve mislila ma nisam trudna nema šanse i na kraju se nije odrzalo..a trebao mi je duphaston hitno se uključiti. Uvijek je bolje znati pa sto god bilo.
A neki testic?
Nisan sigurna alj mislin da mi ke ovulacija bila krajem 3.mjeseca..zadnje stavri su mi bile 14.3
A neki testic?
Nisan sigurna alj mislin da mi ke ovulacija bila krajem 3.mjeseca..zadnje stavri su mi bile 14.3
Ako je bila krajem 3 mj onda bi sada vec test trebao pokazati rezultat 🤞
Gricko draga drži se, jako mi je žao šta se na kraju najgore desilo, u mojim si mislima, ja ti šaljem jedan snažni zagrljaj 💜💜💜💜💜💜
Hvala ti draga puno punoo ❤❤❤❤❤
Dogovorila sam termin u svog ginekologa on ceje mi to obavit u petak. Raspitala sam se i svi ovde rade kiretom :( a nista uskoro u nove pobjede, idemo dalje.
MiniCooper26 drzim figee, napravi test.
Ja se nemogu vjerovat da uspijete cekat toliko za ne napravit test ja vec taj dan kad trebam dobit planiran kako idem kupit test 😂😂
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko draga drži se, jako mi je žao šta se na kraju najgore desilo, u mojim si mislima, ja ti šaljem jedan snažni zagrljaj 💜💜💜💜💜💜
Hvala ti draga puno punoo ❤❤❤❤❤
Dogovorila sam termin u svog ginekologa on ceje mi to obavit u petak. Raspitala sam se i svi ovde rade kiretom :( a nista uskoro u nove pobjede, idemo dalje.
MiniCooper26 drzim figee, napravi test.
Ja se nemogu vjerovat da uspijete cekat toliko za ne napravit test ja vec taj dan kad trebam dobit planiran kako idem kupit test 😂😂
A kad me strah od razocarenja, ne znam jeli mi gore da mi test bude negativan ili da dobijem 😥 napravila bi ga i ja odma da su mi stvari redovne u dan, niko sretniji od mene kad bi bio plus. Strpit cu se jos par dana.. Iako zadnjih par dana me kroz jutro malo probada u jajnicima i onda prestane.. Nije to bol vise kao neka neugoda..i da vam pravo kazem nemam ni neke simptome ni kao da ce mi doc stvari, mozda malo grudi na dodir me bole alk nista strasno.prosli ciklus su me bas bolile i bile nateknute.. Tad sam i mislila da bi moglo bit nesto pa sam nakon 4 dana kasnjenja dobila 😑
Drustvo,da vam se javim samo,nista novo nemam.Krenula sam sa trakicama od 8og dana,svaki dan ,evo danas je 15i dan,ja nista nisam uhvatila...izgleda ja zaista ni ne ovuliram ljudi.. svakako u 5om mesecu idem na redovnu kolposkopiju i papa,pa cu i to objasniti dr.
Malo sam vas citala,ja sam u frci nekoj,ne znam gde udaram.
Gricko,znam da ti je srce slomljeno,reci utehe nemamo,samo pogledaj u svoju cerkicu i bice lakse.Ako razumem dobro,ovo ti se vec desilo pre nje,mozda je sada isti scenario i sledeci put ona dobije toliko zeljenu sestru.
Grizli,i za tebe sam procitala da ti se sve poremetilo,zao mi je,uzivaj sa dragim,baci tu hemiju i probaj ponovo.I pij vino :-)
Profa,zao mi je ako je stigla,ali to smedje sa grcevima moze biti i srecna prica ponekad :-)
Svim novim devojkama zelim dobrodoslicu i puno srece! :-)
url=https://lilypie.com]
Curke nema me nakratko i sad dok sve pohvatam treba mi...
Gricko jako mi je zao za tboju situaciju. Vidim da si dogovorila kiretazu, znam da je strasno sve a pogotovo to jos gore ti bude al mozda je tako ipak bolje za tebe da jos ne dodje do kakvih komplikacija jer ti vec dugo krvaris. Zelim ti brz oporavak. Ja sam nakon svakog spontanog uzimala Mg i vitamin C, jer pospjesuje oporavak i pomogne da ti se krvna slika vrati u normalnu jer obicno iza spontanog budu na krvne slike koma.
Profa steta da je dosla M, al moras biti pozitivan i but ce ovaj mjesec uspjeaniji.
Minicooper ajme ja ne bi izdrzala toliko bez da test pravim. 🤞🤞🤞 da je to to kasnjenje i da cea vidit +!
Sortiraj odgovore
Najstariji