Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Travanj 2018. 08:46

Babylobe mislim da si ti pitala za Mono?! Ja sam isto neki dan pitala za nju na temi Proljetne 2018 jer je dugo nema i cure su odgovorile da su dobro i ona i malena. 

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 09:38

Tata me zove zlato, a ciklus ti je 30 dana ili?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    17. Travanj 2018. 09:57

Pozzz svima , nisam uspila sve pohvatat ali nadam se da ste sve dobro ❤
    Ja bi trebala imati lagane simptome M ali opet nemam nista , znaci prosli i ovaj mj , kad nisam imala ovulaciju, nista ne osjecam. Ali eto nadam se da ce doc kroz 7,8 dana da mogu pocet sa klomifenom :) 
    Inace sam se posvetila skroz nekim drugim stvarima unazad 2 sedmice i moran priznat da je psiha cudo. 
    A sad posto stvarno nije dugo niko javio plusic , vrimeeee je !!!
    Mini, ja bi napravila test u roku odmah , jer ako je trudnoca vidin neko je gore i napisa, triba djelovati. Od srca ti sretno da je to to !❤
    Gricko, za mi je da je tako zavrsilo , zelim ti da se sto prije oporavis ❤

tata_me_zove_zlato
    17. Travanj 2018. 11:03

Anymany,ciklusi su mi na 25-28 dana.A to na 28i dan sam mozda dva puta u zivotu procurila,ugl 25,26i dan,prosli mesec 27i,a i to retko.Ne verujem da je bila ovulacija pre 8og dana,ne?

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    17. Travanj 2018. 12:54

Grizli

Babylobemislim da si ti pitala za Mono?! Ja sam isto neki dan pitala za nju na temi Proljetne 2018 jer je dugo nema i cure su odgovorile da su dobro i ona i malena.

Jesam ja sam pitala.. super bas mi je drago cuti da je sve proslo okej 💖💖💖💖

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 13:10

tata_me_zove_zlato

Anymany,ciklusi su mi na 25-28 dana.A to na 28i dan sam mozda dva puta u zivotu procurila,ugl 25,26i dan,prosli mesec 27i,a i to retko.Ne verujem da je bila ovulacija pre 8og dana,ne?

Hm...pa neznam iskreno, prati si dalje baš pa ćeš vidjeti kad će doći ovaj mj.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 13:16

17.04. STANJE:
     M nema (ništa čudno jer mi je ciklus i do 40 dana, a prošli mj je bila 18tog.), ali znači ipak da Ovulacija nije bila one dane kad sam bila na moru i imala onaj iscjedak :/ A baš sam bila ziher, ali eto...
    Pijem vrkutu i nadam se čudima sa ciklusom, ali čini se da za sada nema ništa od promjena na bolje :(

Danas su mi došle ROZE trakice, i eto..idući ciklus "Ajmo Jovo nanovo"

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Petraaa
    17. Travanj 2018. 14:41

tata_me_zove_zlato

Moji ciklusi su isto 25,26 dana i pozitivna trakica mi bude 12dc a folikul prsne 13dc ujutro ili najkasnije do 15h..mozda da tamo negdje 8-9dc odes kod gin na folikulometriju pa da vidi u kojem statusu su folikuli..

Petraaa
    17. Travanj 2018. 14:52

Ja tek što sam se potužila neki dan da grudi ne bole, eto ga na od jučer em bole em su teške 😣 dobra vijest je da prvi put na 22dc nemam smeđi iscjedak, barem zasada, nego dosta žutog koji ide od kričavo žutog do svijetložutog, bez mirisa (skoro sam napisala i okusa 😂), mislim da su za to zasluzni Klomifen i Inofolic tj. nadam se da se nece pojavit taj omraženi smeđi iscjedak i dalje, taman i da ne bude + samo da njega nema i bit cu sretna..tu i tamo neki lagani grčić iako ih ja inače nemam prije M nego tek 2.dan M pa mi stoji neki mali tračak nade da se barem jedna od one dvije mrvice uhvatila hehe 😊

MiniCooper26
    17. Travanj 2018. 15:10

Boli me u donjem predjelu trbuha, malo kao žiga..ne znan jesu li to jajnici ili sta. Poslije mokrenja mi je jutros bio gusti bijeli iscjedak 🤔 inace grudi ne bole nista posebno.. Mogla bi ja sutra test napravit 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.