Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    17. Travanj 2018. 16:17

Petraaa

Babylove cekamooo i nadamo se da cemo upast u ovaj krug plusica, drzim nam 🤞🤞🤞 igram se tu malo na netu s ovim izracunima kojekakvim i kaze termin poroda bi bio moj rodendan a srce bi trebalo prokucat na suprugov, pa di ces bolje hahaha
    Minicooper jesi mjerila inace temperaturu u 2 dijelu ciklusa? Meni je inace u tom drugom dijelu tako temp 37,1-37,4 i onda vecer prije nego sto cu prokrvarit padne naglo..najbolje da ti testic napravis i da nam otvoris krug plusica 🤗🤗

Nikad nisan mjerila temperaturu 🤔nisam se nikad opterecivala sa tim nekim stavrima sve sam mislila sad cu ja ostat trudna itd... Imam pregled 23.5. Pa ako to tad ne bude nista idem na sve moguce pretrage i ja i muz 😀

Grizli
    17. Travanj 2018. 17:08

Petra nadam se da je to onaj THE zuti iscjedak. I da neće s dobiti nista osim +
    Mini i kod tebe mi to sve nekako na +++ mirisi. Ja sam npr svaki put kad sam sumnjala da sam T, a poslije je i bio pozitivan test imala tako temp preko 37 u svako doba dana. I nije padala. Pa se nadam da je to to. Inace ako pijes duphaston mozda ili neki drugi oblik progesterona mozes imat isto povisenu temp. Meni su tako rekli pa onda nije pouzdan podatak za trudnocu. 
    Drzim vam cure fige da uskoro imamo +++ 

MiniCooper26
    17. Travanj 2018. 17:18

Grizli

Petra nadam se da je to onaj THE zuti iscjedak. I da neće s dobiti nista osim +
    Mini i kod tebe mi to sve nekako na +++ mirisi. Ja sam npr svaki put kad sam sumnjala da sam T, a poslije je i bio pozitivan test imala tako temp preko 37 u svako doba dana. I nije padala. Pa se nadam da je to to. Inace ako pijes duphaston mozda ili neki drugi oblik progesterona mozes imat isto povisenu temp. Meni su tako rekli pa onda nije pouzdan podatak za trudnocu.
    Drzim vam cure fige da uskoro imamo +++

Ne pijem nista 😀

_svjesna
    17. Travanj 2018. 17:43

Petraaa koju si dozu klomifena uzimala? 
    Meni je jucer dala da pijem Femaru 2.5mg po sljedecem: prvi dan jedna tableta, drugi dan dvije, treci dan tri, četvrti dan cetiri pa da joj odem na kontrolu da vidi sta se desava. Tablete odjednom rekla da uzmem. 

Petraaa
    17. Travanj 2018. 17:52

Grizli samo da nema smeđeg i ja sretna hahaha 😁
    Svjesna ja sam pila jednu dnevno (50mg) 5 dana i to je to, bome je ona to tebi slozila

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 18:31

Kod mene čini se problemi tek kreću, neznam dali da se smijem ili što...trakica od danas :/

Što to sad znači? Prošli mj sam imala 18.03., ovaj M ne očekujem M do 26.03. a gle trakicu..pa nema teorije da mi je O bila jučer, a ni da je danas :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Profa1988
    17. Travanj 2018. 18:42

Anymany koliki su ti inače ciklusi? Trakice za O znaju potamnit i kad je došlo do T. Možda je stvarno T u pitanju. Jesi radila test ikako??

• Babylove
    17. Travanj 2018. 18:51

Anymany slažem se sa Profom... a da napravis bas test? 🤞🤞🤞😀😀😀😀

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 18:51

Zadnja 3 ciklusa su bila 38 dana, prije toga sam imala normalno 30 dana..nisam radila test jer po ova zadnja tri ciklusa još ne trebam dobiti M, pa zapravo čekam M. Ovo su mi danas došle roze jer sa zelenima nisam baš bila sigurna u ništa, i eto kao reda radi da vidim roze i to je rezz.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    17. Travanj 2018. 18:52

Babylove - ma mogu ja piškiti test, ali ja tek trebam dobiti za 9 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.