Ja sam izgleda i neku upalu navukla,jajnik me probada opasno na momente...Nikad mira...
Mini ,pa dok ne uradis test ne mozes znati,mi nista vise od tebe samo ne znamo. Uradis,i znas na cemu si.
Anymany,da li se ti zaista trzas sta prodavacica misli za tvoje testice?? Joj,ne dao joj Bog ni da me pogleda cudno,a kamoli prokomentarise nesto :-D Idi i ti po test,ako ti je ovulacija bila pocetkom meseca,vec ce pokazati,aplikacija nije pouzdana uopste. Srecno!!!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! Čitam vas i pratim..i stvarno želim svima da što prije ostanete trudne..
Za početak ne želim vam pametovati, već dati savjet..
Ja sam također radila test prije očekivane mjesečnice i to u popodnevnima satima i bio je pozitivan..
I što se tiče ovulacije, ja nikad nisam imala naznake da ju uopće imam..svi spominju nekakav iscjedak ili bol u predjelu jajnika..kod mene ništa..a ciklusi sve samo ne redoviti....zadnjih 6 mjeseci prije trudnoće ciklusi su trajali 22, pa 29 dana, pa 25, 26, 23 i 25 dana..tako da nikada nisam znala kada je bila ovulacija..zato smo imali odnose svaki dan, odnosno nekad se znalo desiti da smo dan preskočili..
Želim svima puno sreće
Kako si onda znala kad ti je O ako su ti isti ovako bile obe tamne?
Pomocu tih rozih nikako ali ja idem usporedno s trakicama svaki mjesec i na folikulometriju a i meni ti O bas i ne seta, uvijek bude 12 ili 13dc i dobrano ju osjetim tih par sati kad pukne i nakon sto pukne folikul, nebi je mogla promasit ni bez trakica i folikulometrije hehe 😁 sta te briga za tetu iz ljekarne, samo ti po jedan testic neki jeftini i da si onda mirna a nebi bilo zgoreg ni skoknit do gina ako ti nije nezgodno, mozda i je O u tijeku ako se nesto pobrkalo, nikad ne znas pa da pogleda, ako nije no T ni O bar ces znat da ti ne odgovaraju trakice 😉
Evo mužev nalaz, rekli su mu samo da je sve u redu 🙏🙏🙏 isto kao i prvi, ako tko zna očitati nešto više da napiše. Hvala
Mini Coper - ajde ga pišni pa da se barem radujemo tebi :)
Tata me zove zlato - ma nije da me briga što prodavačica misli, ali mi smo mala sredina, i to ti se za dan dva sve pročuje. E sad pošto kod nas kada ideš kod ginekologa , moraš prvo napraviti test na trudnoću sam doma, onda ti ispadne da ja svako malo kupujem test za trudnoću, pa za dva dana čuješ komentare tipa da sam trudna i sl. Sačekam još malo ali nemam uopće osjećaj da sam trudna, štoviše sise su mi ispuhane kao baloni hahaha.
Kike - pošto piše nalaz uredan, mislim da je to sve oke. Ja nemam iskustva sa time, ali imaju druge cure.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Minicooper ma daj 7 dana ti kasni i ti se pitas oces li ga raditi ili neces?! Jao gliste bi vec dobila i valjda 10 ih napravila samo da vidim zasto ne dolazi. Bolje se draga 1 razocarati i vidit -, neg da se sto dogodi a trudna si.
Anymany ja bas mislin da je tebi O bila pocetkom mjeseca po tvom opisu, al pricekaj jos par dana ako ces tako biti mirnija. Jel imas koga da ti negdje drugdje kupi testice pa posalje. Naruci preko interneta ako nista. Znam kako je mala sredina i 100 baba.
Kike po mom misljenju to ti je uredan nalaz muza ko sto i pise. Tako sad fino jos ga zaskocis i to je to. 😉 Da bar moj muz dobi jednom ovakav nalaz, ah!
Tata sto ima kod tebe osim tog probadanja? Da nije mozda O u pitanju?
Minicooper ma daj 7 dana ti kasni i ti se pitas oces li ga raditi ili neces?! Jao gliste bi vec dobila i valjda 10 ih napravila samo da vidim zasto ne dolazi. Bolje se draga 1 razocarati i vidit -, neg da se sto dogodi a trudna si.
Anymany ja bas mislin da je tebi O bila pocetkom mjeseca po tvom opisu, al pricekaj jos par dana ako ces tako biti mirnija. Jel imas koga da ti negdje drugdje kupi testice pa posalje. Naruci preko interneta ako nista. Znam kako je mala sredina i 100 baba.
Kike po mom misljenju to ti je uredan nalaz muza ko sto i pise. Tako sad fino jos ga zaskocis i to je to. 😉 Da bar moj muz dobi jednom ovakav nalaz, ah!
Tata sto ima kod tebe osim tog probadanja? Da nije mozda O u pitanju?
Odem prije posla i kupim test i sve ja odradim i ocito nesto nisan dobro napravila . Test nista nijr pokazao 😑😥a bas san nesrića 😥i veliki smotanko
A joj bas peh. To kao meni nedavno kupim clearblu na kraju tst neispravan i morala ici kupiti novi.
Curke moze pomoc?! Dakle dal bi po vama lijeva trakica bila pozitivna? Ja ju nisam racunala kao pozitivnu. Radjena je na 5dc, desna danas na 13dc kad obicno znam imat O. Medjutim danas je crtica slabija. Bila onsa kod gin nekog koji je rekao posto mi je progesteron bio povisen da je O vjerojatno prosla, no nije me pregledao vec uputio da u uobicajeno vrijeme za O napravim test s trakicama pa da znam sigurno.Mene samo zanima kako biste vi tumacile ovu trakicu lijevo? Da znam za drugi ciklus za koji se nadam da ce se vratiti u normalu.
Gle mene budale 2 put pisala, a mislila da sam prvi teskt izbrisala. Sorry zene
Sortiraj odgovore
Najstariji