Petraaa, uzimaš li Duphaston ili neki progesteron? Meni je moja dr rekla da si kupim pa će mi uključit ali nije mi još ništa rekla kako i kad da ga uzimam. danas mi je 3 dc.
Da da..Duphastone pijem 2x1..polako imas vremena za njega, pretpostavljam da ce te pratit O folikulometrijom pa kad ti gin vidi da je folikul puknuo odnosno da je prosla O onda ce ti rec da krenes piti Duphastone..e sad neki piju 3x1 a neki 2x1 to ce ti ona reci i nemoj nista kupovati to ide na recept 😉
Gricko ako mogu da pitam, kada si imala kiretazu vakuumom? Ovo ti se vec jednom desilo?
A kiretom ne mogu da vjerujem da jos neko prakticira pored sve suvremene medicine. Mozda da odes privatno u neku ordinaciju.
Ipak nije dobro ni dugo cekati zbog neke infekcije ili prevelikog krvarenja. 3 tjedna nije malo.
Sve ce proci i bice to ok.
Imala sam prije 4 godine i nebi vjerovali u isto ovo vrijeme...a ja sad zivim u njemackoj i tu nema privatnika. Da i meni je to previse 3 tjedna a ko zna koliko ce jos trajat. Al vjerojatno cu ic onda na kiretazu ali cu nac bolnicu koja ce mi napravit na vakum. Uh jos se i oko ovoga moran mislit kako da to obavim 😕
Petraaa hvalaa, sigurno cu probat. A ti nam svakako javi imali pomaka, navijam da ima 😊👍👌
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Svjesna zao mi je zbog M... ali sretno ti na stimuliranom ☺☺☺
Gricko jako mi je zao... strasno i da te dalje drze tako... bit ce da nije samo hrv. Zdravstvo u banani...
Zelim ti puno puno srece 💖💖💖 i samo hrabro...
Ostale djevojke koje ne cekaju M 🤞🤞🤞🤞🤞
Svjesna zao mi je zbog M… ali sretno ti na stimuliranom ☺☺☺
Gricko jako mi je zao… strasno i da te dalje drze tako… bit ce da nije samo hrv. Zdravstvo u banani…
Zelim ti puno puno srece 💖💖💖 i samo hrabro…
Ostale djevojke koje ne cekaju M 🤞🤞🤞🤞🤞
Uh vjeruj da je hrv zdrastvo odlicno samo su ljudi koji rade u vecini zivcani i neljubazni ali znaju svoj posa. Ode su divni, ljubazni, stvarno, doktorica neki dan na hitnoj skoro pocela plakat zbog mog stanja i gubitka trudnoce da mi je neugodno bilo. Ali pojma nemaju!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko stvarno ti puno zivaca i strpljenja zelim da sto lakse prebrodis ovo...
Cure sjetila sam se Mono , dali zna tko sto o njoj i bebici?
Gricko draga drži se, jako mi je žao šta se na kraju najgore desilo, u mojim si mislima, ja ti šaljem jedan snažni zagrljaj 💜💜💜💜💜💜
Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄
Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄
A neki testic?
A neki testic?
Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥
A neki testic?
Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥
Ali ako ga napravis bar ces znati ovako ces samo glavu razbijati 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji