Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    16. Travanj 2018. 08:41

_svjesna

Petraaa, uzimaš li Duphaston ili neki progesteron? Meni je moja dr rekla da si kupim pa će mi uključit ali nije mi još ništa rekla kako i kad da ga uzimam. danas mi je 3 dc.

Da da..Duphastone pijem 2x1..polako imas vremena za njega, pretpostavljam da ce te pratit O folikulometrijom pa kad ti gin vidi da je folikul puknuo odnosno da je prosla O onda ce ti rec da krenes piti Duphastone..e sad neki piju 3x1 a neki 2x1 to ce ti ona reci i nemoj nista kupovati to ide na recept 😉

Gricko3
    16. Travanj 2018. 08:43

_svjesna

Gricko ako mogu da pitam, kada si imala kiretazu vakuumom? Ovo ti se vec jednom desilo?
    A kiretom ne mogu da vjerujem da jos neko prakticira pored sve suvremene medicine. Mozda da odes privatno u neku ordinaciju.
    Ipak nije dobro ni dugo cekati zbog neke infekcije ili prevelikog krvarenja. 3 tjedna nije malo.
    Sve ce proci i bice to ok.

Imala sam prije 4 godine i nebi vjerovali u isto ovo vrijeme...a ja sad zivim u njemackoj i tu nema privatnika. Da i meni je to previse 3 tjedna a ko zna koliko ce jos trajat. Al vjerojatno cu ic onda na kiretazu ali cu nac bolnicu koja ce mi napravit na vakum. Uh jos se i oko ovoga moran mislit kako da to obavim 😕

Petraaa hvalaa, sigurno cu probat. A ti nam svakako javi imali pomaka, navijam da ima 😊👍👌

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Babylove
    16. Travanj 2018. 09:22

Svjesna  zao mi je zbog M... ali sretno ti na stimuliranom ☺☺☺

Gricko jako mi je zao... strasno i da te dalje drze tako... bit ce da nije samo hrv. Zdravstvo u banani... 
    Zelim ti puno puno srece 💖💖💖 i samo hrabro...

Ostale djevojke koje ne cekaju M 🤞🤞🤞🤞🤞

Gricko3
    16. Travanj 2018. 10:15

Babylove

Svjesna zao mi je zbog M… ali sretno ti na stimuliranom ☺☺☺

Gricko jako mi je zao… strasno i da te dalje drze tako… bit ce da nije samo hrv. Zdravstvo u banani…
    Zelim ti puno puno srece 💖💖💖 i samo hrabro…

Ostale djevojke koje ne cekaju M 🤞🤞🤞🤞🤞

Uh vjeruj da je hrv zdrastvo odlicno samo su ljudi koji rade u vecini zivcani i neljubazni ali znaju svoj posa. Ode su divni, ljubazni, stvarno, doktorica neki dan na hitnoj skoro pocela plakat zbog mog stanja i gubitka trudnoce da mi je neugodno bilo. Ali pojma nemaju! 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Babylove
    16. Travanj 2018. 13:02

Gricko stvarno ti puno zivaca i strpljenja zelim da sto lakse prebrodis ovo...

Cure sjetila sam se Mono , dali zna tko sto o njoj i bebici?

Kike0001
    16. Travanj 2018. 14:05

Gricko draga drži se, jako mi je žao šta se na kraju najgore desilo, u mojim si mislima, ja ti šaljem jedan snažni zagrljaj 💜💜💜💜💜💜

MiniCooper26
    16. Travanj 2018. 15:06

Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄

• Babylove
    16. Travanj 2018. 15:31

MiniCooper26

Evo meni vec 5 dana kasni, ali posto su mi uvijek neredovite ne nadam se previse (ali potajno se ipak nadam da je to to, daj Boze🙏) ostalim curam isto zelim da im ne dođe vjestica 😄

A neki testic?

MiniCooper26
    16. Travanj 2018. 16:50

Babylove

MiniCooper26

A neki testic?

Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥

• Babylove
    16. Travanj 2018. 17:23

MiniCooper26

Babylove

MiniCooper26

A neki testic?

Ma sve se bojim da bude negativan.. Uvik mi kasne.. Tako sam i zadnji put cekala sve kontam doci ce i onda me muz nagovori kad su mi kasnile 16 dana da napravim test i bio pozitivan,nazalost nije se održalo, nakon tjedan sam prokrvavila 😥

Ali ako ga napravis bar ces znati ovako ces samo glavu razbijati 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.