Sretno cure! ❤️❤️
Grizli, kakva je situacija kod tebe?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika evo nista jos menge nema a jos je rano za test pa sad cekam da prodje barem 10 dana od transfera jer prije mi se cini samo da bi se samo nervirala i sumnjala u rezultat test.
Necu nista reci da ne bi zacoprala jos... znas sve. 🤞🏼🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pina, između dva testiranja su idealna 4h ne mokrenja i ne pijenja previše tekućine. Ja bi na tvom mjestu sad jednu pišnula jer mi se ova zadnja čini najbliža piku.
Ako je između mokrenja manje od 4h a pila si dosta tekućine tada urin bude razblažen i time crtice svjetlije. U svakom slučaju hopa cupa danas i onda se može i odbrojavati.
Meni krenulo rozo kod brisanja pa očekujem večeras ili sutra M i jedva čekam da s njom ode i napetost.
Grizli navijamo za tebe, red je da te ispratimo 😀
url=https://lilypie.com]
Cure jedno pitanje ne vezano za forum,oprostit cete mi. Vec danima mi zeludac titra,ne znam kako bi to opisala,ne boli nego bas titra,kad mirujem,bas se i vidi kad pogledam kako titra. Nije stalno nego povremeno,nista ne boli,normalno jedem i sve,cak nije ni neugodan osjećaj samo me malo plasi. Jel možda od stresa to može bit?
Reni može bit pd stresa. Kod mene prvi znak stresa osjetim na želucu. Većinu emocija zapravo ka osjetim na želucu. To titranje bi najvjerovatnije bila nervoza želuca kako je sama sebi nazovem. Možda ti je najbolje svakako provjeriti sa svojim dr. Pa ti možda da kakvu tabletu da ti se smiri želudac
url=https://lilypie.com]
I mislila sam da je od stresa,bas nisam upratila nikad da mi se to desavalo pa sam se malo poplasila. Ovih dana se bas trudim bit opustena ali podsvijesno sam u cudnom fazonu. Poc cu kod dr svakako ali kroz par dana,prvo da rijesim ove ginekološke probleme.
Daštika 😂😂😂
Reni, reci ti to i svojoj gin na pregledu. Ziher ce ti radit ultrazvuk pa mozda i ona nesto moze vidit/reci. 😉
Nadam se da je samo malo nervoza, probaj popit caja od mente. Bapski savjet, al mozda pomogne. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji