Drage zene imam pitanje,jucer u to doba mi je trakica pokazala da ce se dogoditi ovulacija,a danas nista,wtf??!??!?
Reni ja sam imala cistu 6 cm nakon 4 mj je puknula sama od sebe.. mj prije nego je puknula pila sam tablete ali nije pomoglo.. tada mi je dok rekao da ce ju ako ne pukne sljedecom M morati odstraniti.. i eto puknula je... ne brini nije nista opasno, markere sam i ja morala raditi.. samo meni M nije kasnila tako dugo zbog nje, redovito sam imala ali meni ciklusi odkako smo poceli raditi na bebi variraju 28-33 dana... nadam se da ces se brzo toga rijesiti..
Zvijezdica.. mozda da bolje uslikas jer ovako se bas ne kuzi.. ali cini mi se da mislis na ono razmuljano rozo.. tu se nalazi eprovacijska crta, a ova druga crta je kontrolna.. po ovome ne to nazalost negativan test..
Jutro🌞
Zvjezdica, mislim da ti to nije nista... ako mislis na ovo crveno u testu... tako se i meni dogadjalo, imaju taj neki spoj koji kad odljepis papir izgleda kao da je rezultat necega. Al ga i ja objasni.. 🤦🏻♀️😂 Nije bio taj test, mislim da se meni to dogadjalo sa onim iz dm-a first sign ili tako nesto... ali opet nisam sto posto sigurna, samo prenosim sto se meni dogodilo. Probaj s nekim drugim testom?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Reni, proguglaj malo o cuvarkuci u medu. Znam da je dosta cura rjesavalo ciste i miome s njom.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Drage zene imam pitanje,jucer u to doba mi je trakica pokazala da ce se dogoditi ovulacija,a danas nista,wtf??!??!?
Jel moguce da je bila u medjuvremenu? 🤔
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Jutro🌞
Zvjezdica, mislim da ti to nije nista… ako mislis na ovo crveno u testu… tako se i meni dogadjalo, imaju taj neki spoj koji kad odljepis papir izgleda kao da je rezultat necega. Al ga i ja objasni.. 🤦🏻♀️😂 Nije bio taj test, mislim da se meni to dogadjalo sa onim iz dm-a first sign ili tako nesto… ali opet nisam sto posto sigurna, samo prenosim sto se meni dogodilo. Probaj s nekim drugim testom?
Raštika ok hvala puno odem do mullera po neki test jos pa probam.Ako zenu nece dotući minus na testu onda sigurno hoće proučavanje boja i stvari koje samo mi vidimo
Nemam pojima po tome da,a jucer podvecer sam bas u donjem dijelu imala uzasni pritisak,probadanje
Jutro🌞
Zvjezdica, mislim da ti to nije nista… ako mislis na ovo crveno u testu… tako se i meni dogadjalo, imaju taj neki spoj koji kad odljepis papir izgleda kao da je rezultat necega. Al ga i ja objasni.. 🤦🏻♀️😂 Nije bio taj test, mislim da se meni to dogadjalo sa onim iz dm-a first sign ili tako nesto… ali opet nisam sto posto sigurna, samo prenosim sto se meni dogodilo. Probaj s nekim drugim testom?
Raštika ok hvala puno odem do mullera po neki test jos pa probam.Ako zenu nece dotući minus na testu onda sigurno hoće proučavanje boja i stvari koje samo mi vidimo
Oooo da. 🤦🏻♀️😂 Sretno!! 🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Nemam pojima po tome da,a jucer podvecer sam bas u donjem dijelu imala uzasni pritisak,probadanje
Onda je izgleda bila. Jeste pokrili dane?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Leptiric jel imaš sliku ili nešto? Meni nakon O naglo padne intezitet druge crte tako da pretpostavljam da je između jučer i danas
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji