Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    23. Ožujak 2019. 14:28

Bravo leptirić, goo u akciju!
    Grizli meni kasni 3 dana a jučer je test bio negativan tako da ne očekujem ništa osim M. Ovulacija mi je bbila kasno pa sve drugo kasni. Ono što me živcira je to da se svaki dan osjećam kao da ću svaki tren procuriti ali i dalje ništa od toga. Nekako mislim da je do ponedjeljka neka mogućnost za "redovnu" M dalje od toga je već debelo kašnjenje i javljam se dr

Hvala malla ☺️

Raštika
    23. Ožujak 2019. 14:28

Uf Reni... zao mi je ali dobro je da si otisla na pregled. 
    Ne znam bas o cistama ali kazu da te vodene znaju otic bez zahvata kroz par mjeseci. Bitno je da nije nista zlocudno. To je dobro. Probaj se ne sikirat puno, vidit ces sta ce ti tvoja dr reci u utorak. Sretno!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    23. Ožujak 2019. 14:30

Pina96

Mallla ja ti se stvarno ne kuzim u bazalnu, ali sjecam se da te bunila O ovaj mjesec, dok ne dode m ima nade i drzim fige!
    Grizli isto za tebe 💜
    Rastika sretno, i ja očekujem O ovih dana i idemo u akciju 🤗

Sretno! ❤️❤️❤️ Pratimo se. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    23. Ožujak 2019. 15:18

Hej curke, bila sam u nekoj guzvi ovih dana pa se nisam javljala.
    Mala mu žao mi je zbog lošeg ishoda, sad malo odmorite, skupite snage, odradite neke pretrage ako treba i u nove pobjede.
    Grizli i ostale curke koje uskoro radite test zelim pravi lijepi plus☺☺.
    Raštika i Pina sretno i lovu na zeca, da to bude to ovaj mjesec.
    Meni danas 5dc, iduci tjedan i mi krecemo u akciju ☺

Mallla
    23. Ožujak 2019. 16:58

Cek Reni jel onda ta cista razlog zasto nema M ili sta? Čula sam za ciste i o cistama ali osobnog iskustva nemam. Mislim da te vodene znaju čak i same puknuti. Vjerujem da nije ništa puno strašno i da ćeš brzo riješiti.

Mene isto izluđuje čekanje iako se trudim ne misliti. Zadnja 3 dana me rasturalo kao da ću dobiti i sad ništa. Imam neke simptomiće koje ja više pripisujem proljeću. Prisjetila sam se svoje prve T i piškenja testova situacija je bila da bi test rađen ujutro bio negativan a popodne rađen pozitivan i tako nekoliko dana, a uz to sam radila i LH trakice koje su isto pokazivale 2 crte, tada sam isto ludila. Međutim sada nemam pozitivan test i nastojim ne gubit glavu ali se ne sjećam kada mi se zadnji put ovoliko oduljilo. Čak u meni tinja nada da je možda ipak + a s druge strane se ne želim puno nadati. Sreća imam vas pa nekom mogu trkeljat o tome. 

url=https://lilypie.com]

Reni
    23. Ožujak 2019. 17:21

Mallla

Cek Reni jel onda ta cista razlog zasto nema M ili sta? Čula sam za ciste i o cistama ali osobnog iskustva nemam. Mislim da te vodene znaju čak i same puknuti. Vjerujem da nije ništa puno strašno i da ćeš brzo riješiti.

Mene isto izluđuje čekanje iako se trudim ne misliti. Zadnja 3 dana me rasturalo kao da ću dobiti i sad ništa. Imam neke simptomiće koje ja više pripisujem proljeću. Prisjetila sam se svoje prve T i piškenja testova situacija je bila da bi test rađen ujutro bio negativan a popodne rađen pozitivan i tako nekoliko dana, a uz to sam radila i LH trakice koje su isto pokazivale 2 crte, tada sam isto ludila. Međutim sada nemam pozitivan test i nastojim ne gubit glavu ali se ne sjećam kada mi se zadnji put ovoliko oduljilo. Čak u meni tinja nada da je možda ipak + a s druge strane se ne želim puno nadati. Sreća imam vas pa nekom mogu trkeljat o tome.

Je najvjerojatnije da je cista razlog sto kasni,a nemora bit,reko mi je da može bit i stres kojega je bilo na kile ovaj mjesec,ili jednostavno neki hormonski poremecaj. Kaze da ne brinem,stanje dole mu izgleda uredno i da Ce moja ginekologica to rijesit ..brine mene sto moram napravit ca125 ,al dobro valjda Ce bit ok. 
    Joj nadam se da si ipak trudna,kroz dva tri dana bi mogla potvrdit testom ukoliko je jos rano.

Grizli
    23. Ožujak 2019. 18:24

Reni vodena cista je zapravo folikularna cista koja nastane kad folikul ne pukne u ovulaciji vec nastavi dalje rasti. Ca125 je marker za tumore sto si vjerojatno ako si googlala nasla, al on se vadi i za sve ciste cisto da se kontrolira njihov rast i razvoj. Ne brini to je samo preventivno, al odi kod dr i nek ti redovito prati cistu. Nekad im treba i do 6 mj da se povuku. Zbog toga ti i kasni M. Znam da znaju dat i kontracepciju mjesec dva da bi se cista povukla. Bitno da znas sto je.

mala.le.90.
    23. Ožujak 2019. 19:05

Reni ja sam ti nekad prije, ima i 9 10 godina imala ciste zbog kojih sam dobila neke tablete da ih izreguliram, bila sam jako mlada pa se ne sjecam detalja. Meni nije bio problem sto je kasnila M, nego sto sam je neprestano imala. Dr je tada to pripisivao stresu, upis na fax, svasta nesto. Nakon sto sam popila terapiju sve je bilo super i cak su mi se ciklusi tada konacno ustabilili.
    Taj mi doktor uvijek govorio da smo mi zene s ovog dijela Europe sklone cistama, dok u Skandinaviji npr nisu, i da te vodene ciste uglavnom same puknu i da nisu razlog za vecu brigu.
    Ti sad tu svoju prati i slusaj dr., a ja ne mislim da je to ista opasno.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reni
    23. Ožujak 2019. 20:11

Hvala drage cure! Vec sam ja taj ca125 vadila i kad sam polip imala,bio je super pa Ce valjda bit opet. Malo sam s majkom pricala,kaze da sam imala vec vodenu cistu kad mi je bilo 15tak godina,pa je pukla. A sjecam se odlazaka ginekologu kad sam tek dobila u pubertetu ali vise se ne sjecam sta je tocno bilo. Bit Ce to dobro. Ajde sad navijam za vas!

zvjezdica37
    24. Ožujak 2019. 07:17

Jutro svima.Ako mi mozete pomoci u ocitanju Gravignost mini testa,prvi jutarnji urin drugi dan kasnjenja m.Odmah po mokrenju ovakav test za koje sam negdje citala da su bile biokemijske trudnioce.
    Zabrinula sam se pa ako je netko imao ovakav rezultat da mi kaze sta je u pitanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.