Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    23. Ožujak 2019. 10:28

Rastika evo nepromjenjivo sve po starom. Cekam ishod. Nis posebno novo od aimptoma vec sve vidjeno i dozivljeno kod pms-a. Sretno u akciji ovaj mjesec 🤞🍀

• Alisa
    23. Ožujak 2019. 10:58

Cure moze pomoc ako je neka imala slicnu situaciju..
    Danas mi je 24 dan ciklusa a mislim da O jos nije bila,danima imam rastezljivi iscjedak a temp ujutro oko 36.6..trakicama nisam pratila i sad ne znam sta da mislim..ni kada da racunam dolazak M
    E da,i grudi me bole na dodir,vise oko bradavica 😕

• Alisa
    23. Ožujak 2019. 11:04

Inace mi O seta od 16-19 dc,sad ne znam sta se desava..

Mallla
    23. Ožujak 2019. 11:19

Jeli mjeriš inače bazalnu temp. Ili ne?
    Sve je moguće malo nas je više tu što nam je ovaj mj. Sve nsšto zbrkano

url=https://lilypie.com]

Raštika
    23. Ožujak 2019. 11:20

Grizli

Rastika evo nepromjenjivo sve po starom. Cekam ishod. Nis posebno novo od aimptoma vec sve vidjeno i dozivljeno kod pms-a. Sretno u akciji ovaj mjesec 🤞🍀

Ima nade jos uvijek... 😉
    Hvala ti! ☺️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

23. Ožujak 2019. 11:31

Mallla ja ti se stvarno ne kuzim u bazalnu, ali sjecam se da te bunila O ovaj mjesec, dok ne dode m ima nade i drzim fige!
    Grizli isto za tebe 💜
    Rastika sretno, i ja očekujem O ovih dana i idemo u akciju 🤗

• Alisa
    23. Ožujak 2019. 11:32

Mallla

Jeli mjeriš inače bazalnu temp. Ili ne?
    Sve je moguće malo nas je više tu što nam je ovaj mj. Sve nsšto zbrkano

Ma sve sam prestala pratiti jer pokusavamo vec godinu i pol pa sam odustala od toga jer me stresira..
    A i skuzim uvijek O po sluzi i bolovima.
    Hvala na odgovoru,onda nisam jedina..mozda nas ovo proljece zafrkava 😀

Mallla
    23. Ožujak 2019. 11:40

Čini se i meni da nas proljeće zafrkava

url=https://lilypie.com]

Reni
    23. Ožujak 2019. 13:44

Joj cure jutros sam se probudila oko 4,imala sam grozne bolove u predjelu desnog jajnika,ne tipa kao pred menstruaciju nego nesto ostro i probadajuce,popila brufen i nista,u 9 posla u bolnicu kod dezurnog ginekologa,mislila sam da Ce me otpilit em sto je subota em sto nemam uputnice i nisam trudna,inace dezuraju radi trudnica,sestra me jedva pustila unutra a doktor me primio bez problema,imam veliku cistu od 7cm,izgleda mu kao vodena,napisao nalaz i predložio napraviti ca125,sad moram cekati utorak kod svoje ginekologice da me pregleda i da uputnicu. Kaze da ne vidi znakove da menstruacija stize,uzas sva sam u banani,otkud sad tolika cista,zadnji pregled imala krajem 1 mjeseca,sve izgledalo ok. Jesu te ciste inace opasne i predstavljaju li problem za zacece?

Reni
    23. Ožujak 2019. 13:47

Pitala sam ga sto bi trebalo napraviti s tom cistom,kaze da sam bar jednom rodila da bi bilo preporučljivo laparoskopski je odstraniti ali kako nisam rađala da nije bas preporucljivo kopati dole,da vidim da svojom gin.i da ce ce ona uputiti sto dalje raditi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.