Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    14. Travanj 2018. 14:03

MiniCooper26

Hvala cure na podrsci. Mislin da je ipak sve psiha..stalno u podsvjesti i ogromna želja za djetetom.. Imam zakazano u 5.mjesecu pregled kod doktorice..ima da mi prepise sve moguce pretrage 😁nikad mi nije bilo jasno kako se nekome "dogodi" trudnoca. Mozda samo previse razmisljam o tome i trebam se opustiti.ja i muz dugo smo bili u vezi prije vjencanja… Pa cekas da te zaruči,pa cekas svadbu pa prođe svadba pa hajde sad je to sve proslo pa bi htio bebu..pa se razocaras jer vidis da to ne ide tako lako..

To je valda tako, kad planiraš e onda baš neće :/ a kad nisam pratila O i sve ostalo, puf ostala trudna...ono ne mogu vjerovat da psiha ima baš toliki uticaj, ali očito ima i to mi je moj Ginek isto rekao...prošli put mi rekao: ti si zdrava žena, sve je uredu sa tobom ( ono nakon svih pretraga i ultrazvukova), moraš se malo opustiti... Vjerujem ja njemu, tu je u pravu, ali nekad je to tako teško...sama sebi kažem da se opustim ali mozak radi sto na sat :/

Grizli
    14. Travanj 2018. 17:43

Svejsna bas mi zao da je dosla M. Al enma veze sad ides na stimuliran pa ce sigurno upaliti.
    Mini cooper tako smo i mi dugo skupa pa cemo prvo zeniti se pa stan pa ovo pa ono i kad smo pozeljeli dijete 100 problema, al eto valjda cemo i dozivjeti to malo cudo. 
    Mozak radi 102 na sat i srce zeli to vise od icega, al mala pauza nikom nece stetiti. Sretno curke koje ovih dana love O. 

Petraaa
    15. Travanj 2018. 11:23

Cure jel ima sto novoga? Jel se nekoj nazire kakav plusic? 🤗
    Ne znam jel ima koja da je pila Klomifen, zanima me kakav vam je pms bio, ja sam nekako ocekivala jaci a dobila ful slabiji, skoro pa nista, niti iscjetka nit bole grudi nesto specijalno, nekako nemam bas filing da se nesto "zakacilo" 😣

Petraaa
    15. Travanj 2018. 11:25

Svjesna nisam pohvatala, koji oblik stimulacije ces koristit, netko je spominjao Femaru ne mogu se sad sjetit jesi to ti ili netko drugi..malo mi je guzva na poslu pa ulijecem ovdje ko padobranac ne stignem procitat sve unazad 😁

• Profa1988
    15. Travanj 2018. 11:54

Petraaa

Ne znam jel ima koja da je pila Klomifen, zanima me kakav vam je pms bio, ja sam nekako ocekivala jaci a dobila ful slabiji, skoro pa nista, niti iscjetka nit bole grudi nesto specijalno, nekako nemam bas filing da se nesto "zakacilo" 😣

Petra, ja nisam na nikakvoj terapiji pa ovaj mjesec n p od pms-a. M treba ne(doci) svaki čas, danas/sutra. Jedino sam jutros imala probadanje u jajnicima u par navrata i to baš bolno. Desna cika me boli na dodir zadnjih par dana, a inace mi odmah od O budu broj vece i ne smim ih gledat a kamoli dirat 😂. Imala sam prije par dana i nekakav iscjedak smedkasti a sad zadnja dva dana nista. Tako da se potiho nadam, ali ne bas previse jer je bas cudan pms ovaj put.

_svjesna
    15. Travanj 2018. 12:54

Petraaa da ja sam, Femara od sutra.. 

Ana Donna
    15. Travanj 2018. 13:48

Petraaa

Petraaa koliko ti vec piješ klomifen? Evo ja trebala jučer počet, ali ipak nisam...južina me ubila, glava bolila, pa si mislim ako sad još popijem klomifen ne znam kakva ću bit pa ću drugi ciklus...

• Lumia
    15. Travanj 2018. 14:48

Ana Donna

Lumia

Vezano za policistične jajnike, moja sestra ih ima i totalno neredovite menstruacije, znalo se desiti da nema menstruaciju po 5 mjeseci. Gin.joj je rekao ukoliko bude htjela trudnoću da mu kaže pa će joj dati hormone kako bi se regulirao menst.ciklus. Sad ima dvoje djece, obje trudnoće su joj se dogodile iz prvog pokušaja i to kad ih je htjela i planirala, prva sa 30god. a druga sa 35. Da napomenem da ima dijagnozu autoimunne bolesti i pije kortikosteroide. Tako da stvarno nema nikakvih pravila. S druge strane ja koja sam savršeno zdrava, odgađala trudnoću 4 godine, jer mi se iskreno, nije dalo, sad kad bi htjela jer me stišću godine, ne mogu. To je sve individualno…od osobe do osobe.

Lumia, da tako i moja prijateljica…ima pcos, nema M po 3-4 mjeseca, ima 2 uspješne trudnoće, ne zna kako ni kada :) ima takvih slučaja, čula sam ih sto…muž i ja pokušavamo nakon spontanog godinu dana, još se ništa nije uhvatilo, ali sigurna sam da hoće…kada sam ostala trudna, isto nisam znala kada se dogodilo…ono znala sam kad mi otprilike bila zadnja M…Mislim da psiha ovdje igra najveću ulogu…muž se ničim ne zamara, kad bude bit će…ali mi žene smo tu malo drugačije, ipak sanjaš o toj maloj bebici :) On još ide sljed tjedan napraviti spermiogram, i ako bude sve ok, predah uzimam, pauza od trakica, brišem aplikaciju na mobu, ono sveee…previše sam izmorena, posvetit će nećem drugom ( a potajno uvik nadat :) )…

Imaš prvo!!! I ja mislim da je psiha ključ svega! Ono kad baš želiš, neće!!! 

• Lumia
    15. Travanj 2018. 14:51

Ana Donna

Grizli

Babaylove htjel dr i prije al nema je na pa mi dala prvi slobodan termin jer ni ona nije zadovoljna sa situacijom.
    Minicooperdobrodosla, moja preporuka je da inzistiras na pretragama. Ako nece tvoj gin pitaj opcu praksu da ti da uputnicu bar za stitnjacu. preporuka moja ti je napraviti hormone stitnjace tsh, antifosfolipide isto, fsh,lh,prolaktin, posto sam nznas kad ti je O progesteron za sad preskoci, testosteron, estrogena, briseve obavezno odradi. Ako imas mogucnosti ujutro mjeri bazalnu temp 2-3 mj pa da vidis po njoj mozda uspijes skuziti kad ti je ovulacija.ako je to sve ok onda dalje kopat jer uz neuredan ciklus ce bitu tesko uspjesno zatrudniti. Sretno draga
    Anymany jesi probala ujutro uzmjeriti temp, ako ti je oko 37 mozda ti je o taman prosla, ako je niska vjerojatno je onda vec bila. Ja recimo tocno mogu po tome vidit dal mi je O prosla bez obzira sto ne mjerima svaki dan.
    Ana Donna vec sam ja muzu najavila da idemo sad ovaj mjesec iskoristiti za sebe kao. A on ludjak odmah uplatio nam vikend da idemo se ispuhat kaze. Odraditi te preglede i pretrage sto on mora i malo odahnut. Tako da bas sam danas nakon duuugo vremena popila casu vina ko smuk. Hehehe. Pauza da pocela i kod tebe znaci. Skupa onda pauziramo pa kad krenemo opet u akciju bit ce nam ++++ 😉

Grizli, meni čaša vina svaku večer, ali samo jedna 😂 baš lijepo od njega, odmorite se dobro, i lijepo se provedite 💕 da, odmorit cu se, treba mi baš osjetim…

I meni čaša vina pomogne za opuštanje!! 🍷

Petraaa
    15. Travanj 2018. 16:57

Profa u istom sosu smo 😆 ja nisam za sada nikakav iscjedak imala, grudi nesto lagano jedva osjetno boluckaju ali to je sve nista naspram mog pmsa inace..ne znam zasto bas sam mislila da ce ih Klomifen pojacat..🤔
    Svjesna onda drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 😘
    Ana Donna ovo mi je bio prvi ciklus ali sve se bojim da nece bit zadnji..😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.