Petra a kad tebi treba ne(doc) M? Mozda je bas ovaj “čudni” mjesec onda pogodak 🤞
Evo ja se napokon javljam. Hvala jos jednom svima na lijepim rijecima.
Ja sam ovih dana skroz bila zauzeta oko sobe za curku, kupili joj njenu sobu pa uredenje itd.
Bila sam na hitnoj prije 2 dana bas zbog jakog krvarenja kaze da je trudnoca i dalje tu, ali danas mislim da je sve otislu. Samo je neka kuglica ispala iz mene :( na hitnoj su mi rekli da mogu birat ocu li kiretazu kiretom ili da se sama ocistim.
Jel neko mozda nazalost ima istu situaciju kao i ja? Da krvari tjednima i da se sama 'cistila' (da se tako izrazim) koliko je to dugo trajalo ili je bolje kiretaza?
Dobila sam danas i bolove tako da je to nazalost to...
I jos jedno pitanje di narucujete trakice za ovulaciju?
Sretno svima da ne dobiju vjesticu 👍
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Profa 20.04. ju ne ocekujem ali mislim da bi barem nesto trebala osjetiti, ne znam ni sama, nema mi druge nego cekat 😥
Gricko zao mi je to cuti, zelim ti da se brzo oporavis i krenes u nove akcije..ne znam jesi li probala s Inofolicom, dosta dobrih stvari se veze uz njega a pogotovo bolja kvaliteta jajne stanice..mozda nebi bilo zgorega probati, nisu hormoni tako da ti nece nista zbrckat 🤔
Gricko - ja sam prošla kiretažu, i iskreno nebi to preporučila nikome. Možda je samo moje iskustvo bilo bolno i fizički i psihički, ali meni se nije dopalo ni malo. Uz to kažu da nakon kiretaže treba čekati prije pokušaja ponovo, dok kod prirodnog čišćenja dovoljan je jedan ciklus i može se opet probati. Trakice naručujem na Ebayu, i to Ebay.co.uk i gledam da dolaze iz Britanije jer onda su tu 5-10 dana, ove iz Kine se čekaju do 30 radnih dana.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Evo ja se napokon javljam. Hvala jos jednom svima na lijepim rijecima.
Ja sam ovih dana skroz bila zauzeta oko sobe za curku, kupili joj njenu sobu pa uredenje itd.
Bila sam na hitnoj prije 2 dana bas zbog jakog krvarenja kaze da je trudnoca i dalje tu, ali danas mislim da je sve otislu. Samo je neka kuglica ispala iz mene :( na hitnoj su mi rekli da mogu birat ocu li kiretazu kiretom ili da se sama ocistim.
Jel neko mozda nazalost ima istu situaciju kao i ja? Da krvari tjednima i da se sama 'cistila' (da se tako izrazim) koliko je to dugo trajalo ili je bolje kiretaza?
Dobila sam danas i bolove tako da je to nazalost to…
I jos jedno pitanje di narucujete trakice za ovulaciju?
Sretno svima da ne dobiju vjesticu 👍
Gricko žao mi je što ovo moraš prolazit...ako se možeš sama očistit onda mi je ta opcija bolja...ja sam bila na kiretaži ( nekom cijevi su čistili, kao vakuum, pod anestezijom), nije ništa bolilo, krvarila 2 dana malo, ali psihički oporavak je dugo trajao...ali čula sam za slučajeve gdje su žene na živo strugale, taj način kiretaže je bolniji i brutalniji, i ne znam zasto neke bolnice to uopce jos tako rade...
Gricko zao mi je.
I ja sam prosla isto, pocela krvariti bez bolova, pitala sam doktoricu da li da cekam da se sama ocistim rekla je da cu proci kroz puno bolova i krvarenja i da i cu opet ici na kiretazu jer se u vecini slucajeva nista skroz ne ocisti. Ja sam bila na kiretazi vakuumom u totalnoj anesteziji, i osim duse, nista ne boli.
Za dva mjeseca mozes opet pokušati jer nije velika trudnoca.
Prosla sam i ja kiretazu vakumom bila sam uspavana.
Ali eto sad kao mogu 'birat' a oni ne rade vakumom (preselila se u De) nego kiretom pa bi nekako rade da se sama ocistim. Al vidit cu, ujutro idem kod ginekologa vidit cu sta ce mi on predlozit.
Nakon prve kiretaze vakumom su mi rekli da nakon dva ciklusa mogu opet pokusat.
Ja vec krvarim evo sad ce 3 tjedan. Al zadnji tjedan je to bas svjeza crvena krv, a danas i jucer bas jakoo. Pogotovo danas nije mi bilo potrebe niti mjenjat ulozak samo bi sjela na wc po par minuti i samo je lilo i lagane grceve dobila i odjednom je ispalo nesto pretpostavljam da je to to :( sad nemam nikakve grceve za sada...
Petraaa nisam cula, gdje se moze nabavit?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko ako mogu da pitam, kada si imala kiretazu vakuumom? Ovo ti se vec jednom desilo?
A kiretom ne mogu da vjerujem da jos neko prakticira pored sve suvremene medicine. Mozda da odes privatno u neku ordinaciju.
Ipak nije dobro ni dugo cekati zbog neke infekcije ili prevelikog krvarenja. 3 tjedna nije malo.
Sve ce proci i bice to ok.
Prosla sam i ja kiretazu vakumom bila sam uspavana.
Ali eto sad kao mogu 'birat' a oni ne rade vakumom (preselila se u De) nego kiretom pa bi nekako rade da se sama ocistim. Al vidit cu, ujutro idem kod ginekologa vidit cu sta ce mi on predlozit.
Nakon prve kiretaze vakumom su mi rekli da nakon dva ciklusa mogu opet pokusat.
Ja vec krvarim evo sad ce 3 tjedan. Al zadnji tjedan je to bas svjeza crvena krv, a danas i jucer bas jakoo. Pogotovo danas nije mi bilo potrebe niti mjenjat ulozak samo bi sjela na wc po par minuti i samo je lilo i lagane grceve dobila i odjednom je ispalo nesto pretpostavljam da je to to :( sad nemam nikakve grceve za sada…
Petraaa nisam cula, gdje se moze nabavit?
Mislim da ti mogu naruciti u bilo kojoj ljekarni a imas mozda i online na webshopovima pa cak i na Amazonu ako si u DE...kosta cca 230kn za mjesec dana, nije bas jeftino ali vrijedi probat, sastav ti je myo-inositol+folna, pakirano je kao prah u vrecice koji razmutis u vodi, bez ikakvog okusa i mirisa, ja ga pijem sada prvi ciklus pa cu vidjet hoce li biti pomaka kakvog 😉
Petraaa, uzimaš li Duphaston ili neki progesteron? Meni je moja dr rekla da si kupim pa će mi uključit ali nije mi još ništa rekla kako i kad da ga uzimam. danas mi je 3 dc.
Sortiraj odgovore
Najstariji