Nažalost imala sam lose iskustvo jutros kad sam zvala tu moju doktoricu kod koje sam naručena 14.5 med sestra mi je rekla da 5+5 jos nije trudnoca i da nema se sta tu napravit ako vidim iscjedak. Ma bez texta sam.
Bože dragi, koji kometar. Nemam riječi…
Da nemam ni ja uzas.
Valeaa, svaka T se drugacije razvija ja nisam ocekivala da ce se danas to jos vidjeti, ali kod mene je sigurno bila ranija O i impl. Rekla je da na iducem pregledu ce vec odredit i termin poroda po utz za saad i tjedne gledamo ponzadnjoj m jer je jos sve rano
Curke, ja vam samo zelim reci da ce sve biti ok. I sve mi ovdje pratimo i navijamo za vas 💓
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Una, izvadi betu i idi na uzv. Moguce je ostati trudan odmah nakon spontanog ako si imala ovulacije, a opet moze biti da ti se beta nije do kraja spustila nakon spontanog,pa da se pokazuje plus. Ali posto si imala odnose pretpostavljam da je trudnoca u pitanju. U kojem tjednu si imala spontani,jesi radila tada betu i kolika je bila?
Osobno,znam cure koje su odmah nakon spontanog ostale trudne.
Ovako test je bio pozitivan no medutim isti taj dan kasnije sam dobila M..Tako da idem na gin. pregled dok zavrsi..Vjerojatno je ostalo jos bete od prosle trudnoce pa je pokazao test plus..
Una, to sve zajedno znači da je dobra trudnoća moguća. Budes vidjela. Sljedeća je tvoja!
Hvala drage moje!
Una, izvadi betu i idi na uzv. Moguce je ostati trudan odmah nakon spontanog ako si imala ovulacije, a opet moze biti da ti se beta nije do kraja spustila nakon spontanog,pa da se pokazuje plus. Ali posto si imala odnose pretpostavljam da je trudnoca u pitanju. U kojem tjednu si imala spontani,jesi radila tada betu i kolika je bila?
Osobno,znam cure koje su odmah nakon spontanog ostale trudne.
Ovako test je bio pozitivan no medutim isti taj dan kasnije sam dobila M..Tako da idem na gin. pregled dok zavrsi..Vjerojatno je ostalo jos bete od prosle trudnoce pa je pokazao test plus..
Zao mi je zbog spontanog i sto je dosla menga, drzim fige da sto prije ugledas svoj plusic 🙂! Znas da mozes ostati trudna i to je veliki vjetar u leđa.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja uzimam Elenatal trenutno, Solgar Vitamin C i Solgar Vitamin D
Kako se ti osjecas? Ti si nasa svijetla prica i jako mi je drago sto je nakon svih onih stresova doslo sunce 🙂. Jedva cekam da nam javis da si cula srceko kako kuca ❤❤❤❤
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Watson009 kakva je kod tebe situacija?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Ja uzimam Elenatal trenutno, Solgar Vitamin C i Solgar Vitamin D
Kako se ti osjecas? Ti si nasa svijetla prica i jako mi je drago sto je nakon svih onih stresova doslo sunce 🙂. Jedva cekam da nam javis da si cula srceko kako kuca ❤❤❤❤
Ja sam trenutno na Utrogestanu. Više nemam nikakvih bolova niti ništa. Tek u srijedu će biti UZV, pa vas onda obavijestim
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Watson009kakva je kod tebe situacija?
imam nekoliko dana do M ali bez ikakvih simptoma, tipa bolni jajnici itd, bradavice me bole vise od tjedan dana sto inace bude samo prije M....vidjeti cemo.
Imam neki predosjecaj da ce nam ovaj svibanj donijeti puno dobrih vijesti 👆
malamarelica ma to je sigurno O,samo smireno,uzivaj sa mužekom 😊🌸
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jel neko ima iskustva sa Gynositolom?
Procitala sma bas da je jednoj zeni na forumu pomogao.. Tj da je ostala trudna nakon sta je pocela pit.. Ja ga imam od kraja prosle god al nisam redovito pila dok neki dan nisam to procitlaa🤦♀️
Cure, htjela sam stavit fotku al stalno mi pise dogodila se greska. Jel i vama tako bude, ne znam kako ju postaviti?
kakva slikica? Jel ima kakvih novosti ????
Ma radila sam trakicu pa nisam bila sigurna jel tamna crta ili jednaka ili skoro jednaka. Onda sam uzela digitalni clearblue i bio je smajliiiic! Danas mi je 15dc. Imala sam onako malo rastezljive sluzi od 13dc. Ali zbog one inverzije lh/fsh sta sam vadila 5dc i sto sam izguglala da je simptom sindroma policisticnih jajnika i anovulacijskih ciklusa totalno sam zabrijala da ovaj mj necu imat ovulaciju. Ali kao budem radila trakice cisto da vidim. I 13dc pocela raditi, bila skroz slaba crta, jucer malkice tamnija, kad danas bum! To bi bilo to onda, ovulacija? Jel tak? Oprostite, ja sam sva smrdana 😏
Nek neka iskusnija odgovori.. Mene zanima da li ako trakica pokaze O.. Da li to znaci da ce ona 100% nastupit ili samo da bi trebala u sljedecih 24h.. Citala sam ovih dana po forumu sve mi se zbrkalo.. Kao da je netko rekao da to ne znaci i da nastupi.. Da zato sluzi folokulometrija
Sortiraj odgovore
Najstariji