Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    11. Svibanj 2020. 08:54

Hvala cure na podrsci 😘, ma idem pozitivno dalje, ne odustajem 🙂!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    11. Svibanj 2020. 09:00

KDS

Jutro cure..evo da se javim nakon vikenda.
    U subotu bila skroz spremna kao testirat ću u nedjelju ujutro, došla nedjelja ali me bilo strah i ništa. Tijekom dana dosta iscjetka. Sinoć loše spavala, non stop se budila testirat ili ne, ujutro u 6 pravac wchttps://ibb.co/LhZ8qCX[ibb.co] 😢
    Nažalost izgleda da ni ovaj mjesec ništa. Baš sam se ražalostila 😭 sa bivšom ženom dijete slučajno u dugoj vezi, a mi pokušavamo (bolje da ne znate koliko smo se sexali ovaj mjesec oko O) i ništa. Još ima nade dok ne dođe M ali… 😭

Dok ne dođe postoji nada. Nemoj tako razmisljat, znam da te ponekad frustrira sto mu se sa bivsom zenom prakticki zalomilo, a vi se trudite, pa nista, ali to ne znaci da vi necete uspjeti, tek ste krenuli i ne treba gubiti nadu. Doci ce i vasa bebica 😊.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

KDS
    11. Svibanj 2020. 09:03

Valeera

KDS vidim u potpisu da pokušavate od ožujka. Imaš 28 godina. Parovima koji se ciljano trude treba oko 6 mjeseci. Problem je kad se fokusiraš na to jer dolazi i stres koji utječe na spolne hormone. Zato obično "slučajno" se desi često jer ljudi ne razmišljaju o tome. Polako i ovaj stres ti ne pomaže.

Tnx ovaj mjesec nakon O sam stvarno bila opuštena. Prije O tako tako jer je trebalo uskradiliti posao i razne druge prepreke kako bi u te dane mogli imati odnos. Kao i sve mi s nestrpljenjem čekam dan dolaska odnosno ne dolaska M pa kreću testiranja, a svakim negativnim rezultatom svaka od nas je više ili manje tužna.

watson009
    11. Svibanj 2020. 09:05

Ninnach rijeci ti se pozlatile !!!!
    Cudno mi je da nema ni B od bolnih jajnika kao sto inace bude,tu i tamo me probode ostra bol na sekundu. Ne povodim se simptomima nego samo osluskujem svoje tijelo...
    KDS dal ti je M dosla? Zao mi je ako je taj minus doista minus ovaj mjesec 😭
    Valeera ti danas ides na pregled ako se ne varam ? 
    Koji dan si ti tocno radila prvi test na T? Kako si ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

KDS
    11. Svibanj 2020. 09:09

Nije još, trebala bi doći u srijedu

watson009
    11. Svibanj 2020. 09:26

KDS

Nije još, trebala bi doći u srijedu

Ma dajjjjj,ne bediraj seeee prije reda!!!! 
    Lijepo nam je vec Valeera rekla ako ne kasni 10 dana da se ne preporuca raditi test...
    Ali naravno,mi zene ko zene bi odmah htjele znati na cemu smo,sve smo nestrpljive naravno kada to jako zelimo. Imas jos vremena,samo smireno,nije jos nista izgubljeno...Zajedno ju NE cekamo 👆🌸😊😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

KDS
    11. Svibanj 2020. 09:30

watson009

Zajedno ju NE cekamo 👆🌸😊😎

Tnx Kada tebi ne treba doć (zaboravila sam)?

watson009
    11. Svibanj 2020. 09:35

KDS

watson009

Zajedno ju NE cekamo 👆🌸😊😎

Tnx Kada tebi ne treba doć (zaboravila sam)?

Dan nakon tebe ne ocekujem😅
    Ja sam kupila najjeftini testic iz mullera,ovi clearblue izbijaju pare iz depa 😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

KDS
    11. Svibanj 2020. 09:38

Ajde držim fige da bude pozitivan 

• Valeera
    11. Svibanj 2020. 09:46

Ja sam radila dan nakon ne - dolaska M, I bio je pozitivan, onda dva dana nakon je bio negativan i onda sam dva dana nakon napravila Betu koja je bila u rastu. Zato mi je gin rekao da se obično čeka i do 10 dana jer je tijelo, a i hormoni čudljivi i onda se zbediraš prije vremena, napraviš veći stres i potencijalno sr... za sebe i ishod. Na pregled idem u srijedu :) 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.