Bok svima..Dal je koja od vas imala tanku sluznicu te da je uspjela zatrudniti? Na dan očekivane menge mi je ginekolog rekao da je 6,7 mm odnosno da je za to vrijeme pretanka te da može stvarati problem za trudnoću.Molim.vas iskustva ako je netko slično prošao.Hvala 🙂
Ne znam o debljini tijekom ciklusa, ali znam da valja piti/jesti ciklu i ananas da bi ti se zadebljao endo.
Cure, imam i ja pitanje.. jel moguce imati plodnu sluz (oni rastezljivo), a ne imati ovulaciju?
Hvala na odgovoru, baš sam to pročitala po net-u pa ću s tim probati…nadam se da će se možda još netko javiti sa sličnim problemom pa da se ohrabrujemo 😊
A za vas upit neznam odgovor.Nadam se da će se netko tko zna javit 🙂
Ja sam imala tanak endometrij u vrijeme o, jela sam 🍍 i popravila se debljina. Nisam ostala trudna, ali to je do drugih problema, ali sad mi bar endometrij ok. Tako da, definitivno djeluje. Ne treba pretjerivat, ali malo pojest ne skodi kad si vec mozemo same pomoc
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Primjetila sam povećanje od kad mi je Clear blue pokazao smajlić. Povećana temperatura je posljedica rada progesterona, u slučaju da ne dođe do začeća dan prije ili na dan očekivane menstruacije temperatura se snizi, kod mene je i sad povećana i ostaje povećana.
Valera čitala sam komentare od neki dan pa me zanima ti si bila nesto krvarila u nedjelju ili sam krivo shavtila, jedan dan samo ili?
Gin mi je objasnio da to zapravo očito nije krvarenje. Naime, ja nikad nisam prokrvarila u smislu mjesečnice niti mi se vidjelo na donjem rublju, uvijek samo na toalet papiru i to su vjerojatno ostaci krvarenja od implantacije, ali i popucalih kapilara.
Koliko ti je to dana trajalo i jel bila bas boja krvi?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Dva puta je bila boja krvi, ali netom prije sam se i brijala (TMI, znam sorry, ali relevantno je za ovu priču) pa je možda i od toga, isto samo na WC papiru )je bila ova subota, nakon čega je u ponedjeljak beta bila 547. I u prošlu nedjelju navečer malo crvenkasto, isto na toalet papiru. Ostalo onako mrvicu smeđe, ali kao male mrvice, ne znam kako da to opišem bolje.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Isto tako bi vam možda pomoglo kad bih objasnila neke stvari o sebi:
Ukoliko nemam dugo odnos, nakon sto ga imam, isto znam krvariti malo.
2 dana prije menstruacije uvijek imam probojno krvarenje, a to sve upućuje na osjetljivost rodnice, ali i kapilara. Obzirom da UZV nije pokazao nista alarmantno, izgleda da su možda ipak kapilare radi proširivanja maternice, a krvarenje prosli vikend je najvjerojatnije bilo implantacijsko jer smo zaključili da je kod mene očito bila dvostruka ovulacija, tj dvije ovulacije unutar jednog ciklusa sto je rijetko, ali moguće i da sam ja zapravo zatrudnila pri toj drugoj odnosno kasnijoj ovulaciju pa se brojke veze onda podudaraju sa ciklusom i začećem. Zato ginekolozi preporučuju odnose redovito, a ne samo unutar "plodnih dana" jer svasta može biti.
Valeera, meni ovo zvuči tako da ćemo se za 8 mjeseci radovati tvojoj bebici 😊🙏
Di ste cure ? Jel tko radio testice ovih dana ?
Jel ima kakvih simptoma?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jel ima kakvih simptoma?
Na lh trakicama ima plusića 🤗
Ajde curke, ima li još tko dobrih vijesti?
Jel ima kakvih simptoma?
Na lh trakicama ima plusića 🤗
Odlicnooo!!!!! onda samo akcija 😊👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji