Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dragica
    08. Svibanj 2020. 19:27

Bok,evo mene opet 😊 Dal je koja od vas imala nizak estrogen? Svi ostali hormoni su ok osim  progesterona kojeg trebam izvadit 21 dc.Uz tanku sluznicu došlo i to..Molim vas ako netko ima iskustva da piše da me bar malo utješi😊Kakva i koliko dugo vam je bila terapija i dal ste uspjele zatrudniti?Hvala vam puno.

• Valeera
    09. Svibanj 2020. 13:57

Hej Dragice, nemam iskustva s tim, ali ono što znam je da postoji terapija, uglavnom su to tablete, i nema problema. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Ana Donna
    09. Svibanj 2020. 19:39

Grizli

Usla sam u nastavak vol. 2 samo da kazem Ivonal da ce uskoro zatrudniti! 😂😂😂😂 Nisam baba vanga, nego vise puta se dogodilo da bas cura koja je otvorila temu je vrlo brzo zatrudnila. Pa smo se na drugoj temi i zezale da cemo sve pootvarat nastavke samo da uspijemo.
    U svakom slucaju sretno svim curama na temi.

Bok cure, usla danas na temu, da vidim jel ima još nekog, bas sam sretna, vidim ima tu poznatih imena, i Grizli 😘 vezu me samo lijepe uspomene na ovaj forum i druzenja 😊 kako ste inače?
    Grizli kako si ti, bebica? 

zabrinutakata
    09. Svibanj 2020. 19:55

Drage moje imala sam molarnu trudnocu u 10om tjednu stalo srce kucati i morala na kiretrazu, jel kojoj beta iza kiretraze pala na 1.2 padala je bas lipo  meni je pala na taj 1.2 i vise nisam isla jer je ovo krenilo obo ludilo,sad idem u ginekologa na pregled utorak malo me bas strah 🙈  radimo na bebi sad me bas strah da mi se nebi ta mola opet vratila...molin vas iskustva 

• milamila91
    09. Svibanj 2020. 20:22

Hej cure, zanima me da li je neka od vas zna kako bi mogla da izgleda implantacijska "krv". Ja sam 25.4 imala ovulaciju i nezaštićene odnose. Danas je 9.5 i pojavilo mi se ovo (nije nikada prije), a pored ovoga neću navoditi ostale simptome jer oni uvijek mogu slutiti i na PMS, necu time da se zamaram, samo me zanima da li to izgleda kao ovde na slici, to implantacijsko krvarenje.
    P.S neka ne otvara sliku ko je gadljiv, LP. 
    Ljubim vas sveeee ! 

09. Svibanj 2020. 21:41

milamila91

Hej cure, zanima me da li je neka od vas zna kako bi mogla da izgleda implantacijska "krv". Ja sam 25.4 imala ovulaciju i nezaštićene odnose. Danas je 9.5 i pojavilo mi se ovo (nije nikada prije), a pored ovoga neću navoditi ostale simptome jer oni uvijek mogu slutiti i na PMS, necu time da se zamaram, samo me zanima da li to izgleda kao ovde na slici, to implantacijsko krvarenje.
    Ljubim vas sveeee !

Nisi stavila sliku 

• Dragica
    09. Svibanj 2020. 23:35

Valeera

Hej Dragice, nemam iskustva s tim, ali ono što znam je da postoji terapija, uglavnom su to tablete, i nema problema.

Hvala na odgovoru, odmah mi je lakše 😊

Ninnach
    10. Svibanj 2020. 05:36

Dobar dan svima! 
    Prije svega, svim trudilicama želim što skoriji plusić.
    Davnih dana(meni se bar čini davno iako nije baš) , ja sam se isto već jednom trudila i evo moj plusić će uskoro imati 2 god.
    Ukratko, ovaj mjesec nismo pazili, ne znam što će biti, vidjeti ćemo, nismo ništa osobito planirali ali još jedan plusić bi definitivno bio velika sreća:)
    Nismo ništa pratili, naspram prve trudnoće gdje sam svašta pratila (lh trakice, pili maca prah za plodnost, pratili plodne dane i ovulacijsku sluz, držala noge u zraku nakon odnosa, ma svašta) i za 3 mj truda pojavio se plusić.
    Ne znam da li bi se pojavio i bez svega toga, ali evo imam priliku vidjeti ovaj mjesec. 
    Toliko za sada. Pratim vas sve koliko god stignem i još jednom... Plusići svima🙏❤️😁

• Valeera
    10. Svibanj 2020. 08:10

milamila91

Ljubim vas sveeee !

Implantacijsko krvarenje je jako svijetlo, i obično je par sporadičnih točkica na donjem rublju i ne traje baš dulje od jednog do dva dana te kroz tih jedan do dva dana isto tako nije konstantno. Ukoliko je krvarenje malo i traje konstantno to je probojno krvarenje prije menstruacije. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    10. Svibanj 2020. 10:22

Ninnach

Dobar dan svima!
    Prije svega, svim trudilicama želim što skoriji plusić.
    Davnih dana(meni se bar čini davno iako nije baš) , ja sam se isto već jednom trudila i evo moj plusić će uskoro imati 2 god.
    Ukratko, ovaj mjesec nismo pazili, ne znam što će biti, vidjeti ćemo, nismo ništa osobito planirali ali još jedan plusić bi definitivno bio velika sreća:)
    Nismo ništa pratili, naspram prve trudnoće gdje sam svašta pratila (lh trakice, pili maca prah za plodnost, pratili plodne dane i ovulacijsku sluz, držala noge u zraku nakon odnosa, ma svašta) i za 3 mj truda pojavio se plusić.
    Ne znam da li bi se pojavio i bez svega toga, ali evo imam priliku vidjeti ovaj mjesec.
    Toliko za sada. Pratim vas sve koliko god stignem i još jednom… Plusići svima🙏❤️😁

Pozdrav i dobro nam dosla! Takoder ti zelim da  uskoro ugledas svoj plusic 🌸😊
    Kada ti NE treba doci M ? 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.