Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    07. Svibanj 2020. 13:23

Ja sam na odbrojavanju dana. Ne znam bi li prije radili test ili čekala...nestrpljiva sam. Od simptoma nemam nešto pretjerano, grudi kao i inače, sad se javlja nervoza ko u PMS-u

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 13:56

KDS

Ja sam na odbrojavanju dana. Ne znam bi li prije radili test ili čekala…nestrpljiva sam. Od simptoma nemam nešto pretjerano, grudi kao i inače, sad se javlja nervoza ko u PMS-u

Znam da je teško, ali pusti da ti prođe barem prvi dan od kako trebas dobiti i onda radi test

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Apple
    07. Svibanj 2020. 14:34

KDS

Ja sam na odbrojavanju dana. Ne znam bi li prije radili test ili čekala…nestrpljiva sam. Od simptoma nemam nešto pretjerano, grudi kao i inače, sad se javlja nervoza ko u PMS-u

Hoćemo test! ~~~~~ malo vibrica da bude plus do krova 🙏🙏

zabrinutakata
    07. Svibanj 2020. 14:40

Testici prosli jos danas akcija i sutta ii onda  brojimo dane do 21 og kad triba nedoci vijestica 🙏🥰

KDS
    07. Svibanj 2020. 14:55

Apple

KDS

Hoćemo test! ~~~~~ malo vibrica da bude plus do krova 🙏🙏

najranije za vikend

malamarelica
    07. Svibanj 2020. 15:10

Cure, htjela sam stavit fotku al stalno mi pise dogodila se greska. Jel i vama tako bude, ne znam kako ju postaviti?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

07. Svibanj 2020. 17:47

Marelice ja jos nisam naucila kako, pitaj na lh trakice tamo ce one koje su duze na forumi znat odgovor...

A moja pitanja za iskusne, prija mi kaze da uzmem vitamin D da ako njega fali moze bit zasto jos nismo uspjeli? Jel to istina ili?

Uzela sam danas uputnice za nove spolne hormone ali posto sam 8dc trebam cekat sljedecu M za otici.. Ako se ne varam spolne vadim na 3dc jel tako?  Kad budem imala njih otici cu gin. Jer mi je rekla da ne dolazim sljedeci put bez spermiograma.. Pa da imam sve novo da znamo sto dalje.. IAKO se ja nadam da ce O biti ovaj mjesec normalnani da nece trebat doci do svega ovoga ali cisto da imam plan sta i kako 

watson009
    07. Svibanj 2020. 18:10

malamarelica

Cure, htjela sam stavit fotku al stalno mi pise dogodila se greska. Jel i vama tako bude, ne znam kako ju postaviti?

kakva slikica? Jel ima kakvih novosti ????

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 18:44

Hcijnas

Marelice ja jos nisam naucila kako, pitaj na lh trakice tamo ce one koje su duze na forumi znat odgovor…

A moja pitanja za iskusne, prija mi kaze da uzmem vitamin D da ako njega fali moze bit zasto jos nismo uspjeli? Jel to istina ili?

Uzela sam danas uputnice za nove spolne hormone ali posto sam 8dc trebam cekat sljedecu M za otici.. Ako se ne varam spolne vadim na 3dc jel tako? Kad budem imala njih otici cu gin. Jer mi je rekla da ne dolazim sljedeci put bez spermiograma.. Pa da imam sve novo da znamo sto dalje.. IAKO se ja nadam da ce O biti ovaj mjesec normalnani da nece trebat doci do svega ovoga ali cisto da imam plan sta i kako

između 3. i 5. dana ciklusa izvaditi krv za : FSH, LH i Estradiol, a između 21. i 23. dana ciklusa Progesteron.

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 18:45

Ja uzimam Elenatal trenutno, Solgar Vitamin C i Solgar Vitamin D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.