Ajde držim fige da bude pozitivan
I ja tebi,pa da zajedno slavimo heheh ♥🙏👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tufniceeeeee…..gdje si...kako si??kakvo je stanje???kod.mene sve isto..jbg😁🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Tufniceeeeee…..gdje si…kako si??kakvo je stanje???kod.mene sve isto..jbg😁🤗🤗
Jelenajelena, a jeste li vi bili na svim živim testovima? Spermiogram, hormoni, i to? Oprosti, ako je bilo već, ali nisam zapamtila.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Bok cure, meni je M trebala doci u cetvrtak, ali jos nije stigla. Napravila sam test prvim jutarnjim urinom i negativan je. Sretno svima i dalje, pogotovo vama kojima NE treba doci ovih dana 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Bok cure, meni je M trebala doci u cetvrtak, ali jos nije stigla. Napravila sam test prvim jutarnjim urinom i negativan je. Sretno svima i dalje, pogotovo vama kojima NE treba doci ovih dana 🙏🏻❤
Zao mi jee, znam taj osjecaj kad se nadas plusicu i nema ga, ali glavu goree i idemo dalje dok ne dode i taj dan kad ce plusic biti veliki ko kuca! 😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Zao mi je 🙁, da bar dođe na vrijeme ako vec nije trudnoca, normalno da se ponadas kad kasni, koliko god se trudile ukljucit razum i ne nadati se, tesko je kontrolirati srce. Glavu gore i s puno optimizma kreni dalje u novi ciklus, kako god da okrenes jedan ce biti dobitan, mozda je to bas ovaj ❤!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hvala vam, jako ste drage. Potpisujem sve sto ste rekle. Samo hrabro i pozitivno 🙌🏻😊
Baby P 03/21 💙
Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla...nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
Posto je krv bila svijetlo crvene boje jutros sam pisnula na stapic i negativan je.
Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ....
Vama ostalima sretno,nadam se barem vasim lijepim vijestima.🙏🌸
Narucujem se dr pa cemo vidjeti sto dalje,mozda imam neku bakt.😞
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla…nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
Posto je krv bila svijetlo crvene boje jutros sam pisnula na stapic i negativan je.
Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ….
Bok! Žao mi je, ali prema popisu pokušavaš tek 3 mjeseca, ajde daj si barem 5-6.
Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla…nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ….
Bude bilo watson009, bez brige doći će i taj plus, samo imam osjećaj da bez obzira na sve i dalje se malo opterećuješ. Probajte biti jedan s drugim i za vrijeme i izvan plodnih dana redovito (ne svaki dan, jer to smanjuje šanse). Znam da je teško jer si sve to tako želimo, ali hormoni dodatno podivljaju od stresa i pritiska.
Sortiraj odgovore
Najstariji