Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    11. Svibanj 2020. 09:46

KDS

Ajde držim fige da bude pozitivan

I ja tebi,pa da zajedno slavimo heheh ♥🙏👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

jelenajelena
    11. Svibanj 2020. 13:02

Tufniceeeeee…..gdje si...kako si??kakvo je stanje???kod.mene sve isto..jbg😁🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Valeera
    11. Svibanj 2020. 14:38

jelenajelena

Tufniceeeeee…..gdje si…kako si??kakvo je stanje???kod.mene sve isto..jbg😁🤗🤗

Jelenajelena, a jeste li vi bili na svim živim testovima? Spermiogram, hormoni, i to? Oprosti, ako je bilo već, ali nisam zapamtila. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

pupetta
    11. Svibanj 2020. 17:07

Bok cure, meni je M trebala doci u cetvrtak, ali jos nije stigla. Napravila sam test prvim jutarnjim urinom i negativan je. Sretno svima i dalje, pogotovo vama kojima NE treba doci ovih dana 🙏🏻❤

Baby P 03/21 💙

Jagoda101
    11. Svibanj 2020. 20:15

pupetta

Bok cure, meni je M trebala doci u cetvrtak, ali jos nije stigla. Napravila sam test prvim jutarnjim urinom i negativan je. Sretno svima i dalje, pogotovo vama kojima NE treba doci ovih dana 🙏🏻❤

Zao mi jee, znam taj osjecaj kad se nadas plusicu i nema ga, ali glavu goree i idemo dalje dok ne dode i taj dan kad ce plusic biti veliki ko kuca! 😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

• more2309
    11. Svibanj 2020. 21:44

pupetta

Zao mi je 🙁, da bar dođe na vrijeme ako vec nije trudnoca, normalno da se ponadas kad kasni, koliko god se trudile ukljucit razum i ne nadati se, tesko je kontrolirati srce. Glavu gore i s puno optimizma kreni dalje u novi ciklus, kako god da okrenes jedan ce biti dobitan, mozda je to bas ovaj ❤!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

pupetta
    12. Svibanj 2020. 00:49

Hvala vam, jako ste drage. Potpisujem sve sto ste rekle. Samo hrabro i pozitivno 🙌🏻😊

Baby P 03/21 💙

watson009
    12. Svibanj 2020. 07:04

Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla...nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
    Posto je krv bila svijetlo crvene boje jutros sam pisnula na stapic i negativan je.
    Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ....
    Vama ostalima sretno,nadam se barem vasim lijepim vijestima.🙏🌸
    Narucujem se dr pa cemo vidjeti sto dalje,mozda imam neku bakt.😞

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    12. Svibanj 2020. 07:24

watson009

Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla…nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
    Posto je krv bila svijetlo crvene boje jutros sam pisnula na stapic i negativan je.
    Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ….

Bok! Žao mi je, ali prema popisu pokušavaš tek 3 mjeseca, ajde daj si barem 5-6. 

• Valeera
    12. Svibanj 2020. 07:27

watson009

Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla…nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
    Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ….

Bude bilo watson009, bez brige doći će i taj plus, samo imam osjećaj da bez obzira na sve i dalje se malo opterećuješ. Probajte biti jedan s drugim i za vrijeme i izvan plodnih dana redovito (ne svaki dan, jer to smanjuje šanse). Znam da je teško jer si sve to tako želimo, ali hormoni dodatno podivljaju od stresa i pritiska. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.