Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2020. 18:50

Valeera

Ja uzimam Elenatal trenutno, Solgar Vitamin C i Solgar Vitamin D

Hvalaa ti..😊

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 18:55

Valeeea, kako si?  Ja sam danas iznenadno isla na pregled nakon sto sam ujutro vidjela svijetlo smedji iscjedka na gaćicama. Trebala sam na kontrolu sa 5+5. Uglavnom nema krvi u rodnici niti maternici tako da dr misli da je to od implantacije. Za svaki slucaj mi je dala utrogestan 2x1 i folacin do 12 tj tako da prestajem sa Novalacom do tad. Uglavnom, najvaznije sve je u redu i vidi se srčana reakcija. Beba je 0.17 cm. I naručena sam za 4 tjedna. Iduci tjedan idem kod svoje socijalne ginekologice jer sam danas isla privatno i tu cu vodit Trudnoću a kod ove idem po uputnice sto mi je dr napisala da radim. Nažalost imala sam lose iskustvo jutros kad sam zvala tu moju doktoricu kod koje sam naručena 14.5 med sestra mi je rekla da 5+5 jos nije trudnoca i da nema se sta tu napravit ako vidim iscjedak. Ma bez texta sam. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• una22
    07. Svibanj 2020. 18:59

BruNa

Una, izvadi betu i idi na uzv. Moguce je ostati trudan odmah nakon spontanog ako si imala ovulacije, a opet moze biti da ti se beta nije do kraja spustila nakon spontanog,pa da se pokazuje plus. Ali posto si imala odnose pretpostavljam da je trudnoca u pitanju. U kojem tjednu si imala spontani,jesi radila tada betu i kolika je bila?

Osobno,znam cure koje su odmah nakon spontanog ostale trudne.

Ovako test je bio pozitivan no medutim isti taj dan kasnije sam dobila M..Tako da idem na gin. pregled dok zavrsi..Vjerojatno je ostalo jos bete od prosle trudnoce pa je pokazao test plus..

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 19:08

LeLa2807

Valeeea, kako si? Ja sam danas iznenadno isla na pregled nakon sto sam ujutro vidjela svijetlo smedji iscjedka na gaćicama. Trebala sam na kontrolu sa 5+5. Uglavnom nema krvi u rodnici niti maternici tako da dr misli da je to od implantacije. Za svaki slucaj mi je dala utrogestan 2x1 i folacin do 12 tj tako da prestajem sa Novalacom do tad. Uglavnom, najvaznije sve je u redu i vidi se srčana reakcija. Beba je 0.17 cm. I naručena sam za 4 tjedna. Iduci tjedan idem kod svoje socijalne ginekologice jer sam danas isla privatno i tu cu vodit Trudnoću a kod ove idem po uputnice sto mi je dr napisala da radim. Nažalost imala sam lose iskustvo jutros kad sam zvala tu moju doktoricu kod koje sam naručena 14.5 med sestra mi je rekla da 5+5 jos nije trudnoca i da nema se sta tu napravit ako vidim iscjedak. Ma bez texta sam.

Hej LeLa,

Ok je. Ja idem na UZV za vidjeti bebu odnosno u nadi da cu čuti srce idući tjedan tek, a to će biti 7 tjedana  Inače da nisam imala one peripetije sa datumima, testovima, malo krvi i betom, ne bi ni ja isla na ultrazvuk još. Imam fantastičnog ginekologa i on je rekao da je sve do 7 tjedana zaista prerano i da generalno oni ne vole "potvrđivati" trudnoću prije toga. Ja sam isla onda na UZV jer se bojao da je možda vanmaternična zbog niske bete u odnosu na ciklus. Ni tada mi nije rekao da je to vijabilna trudnoća već da imam gastacijski mjehurić što je priprema za trudnoću. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Apple
    07. Svibanj 2020. 19:08

LeLa2807

Nažalost imala sam lose iskustvo jutros kad sam zvala tu moju doktoricu kod koje sam naručena 14.5 med sestra mi je rekla da 5+5 jos nije trudnoca i da nema se sta tu napravit ako vidim iscjedak. Ma bez texta sam.

Bože dragi, koji kometar. Nemam riječi... 

• BruNa
    07. Svibanj 2020. 19:11

Da, Una to je vj beta od prosli puta. Zelim ti srecu u ovom ciklusu😃

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 19:14

una22

BruNa

Una, izvadi betu i idi na uzv. Moguce je ostati trudan odmah nakon spontanog ako si imala ovulacije, a opet moze biti da ti se beta nije do kraja spustila nakon spontanog,pa da se pokazuje plus. Ali posto si imala odnose pretpostavljam da je trudnoca u pitanju. U kojem tjednu si imala spontani,jesi radila tada betu i kolika je bila?

Osobno,znam cure koje su odmah nakon spontanog ostale trudne.

Ovako test je bio pozitivan no medutim isti taj dan kasnije sam dobila M..Tako da idem na gin. pregled dok zavrsi..Vjerojatno je ostalo jos bete od prosle trudnoce pa je pokazao test plus..

Una, to sve zajedno znači da je dobra trudnoća moguća. Budes vidjela. Sljedeća je tvoja! 

• Valeera
    07. Svibanj 2020. 19:22

U stvari moj gin se sa mnom nekad voli ono ozbiljno šaliti, pa dok smo mislili da je kemijska mi je rekel da on preporuča ženama da testove rade tek kad menstruacija kasni oko 10 dana (tako se izbjegne i preveliko razočarenje u slučaju biokemijske) i da ako budem piškila na štap svaki dan u nadi da pokaže plus, budem se izludila.  

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 19:24

Apple

LeLa2807

Nažalost imala sam lose iskustvo jutros kad sam zvala tu moju doktoricu kod koje sam naručena 14.5 med sestra mi je rekla da 5+5 jos nije trudnoca i da nema se sta tu napravit ako vidim iscjedak. Ma bez texta sam.

Bože dragi, koji kometar. Nemam riječi…

Da nemam ni ja uzas. 
    Valeaa, svaka T se drugacije razvija ja nisam ocekivala da ce se danas to jos vidjeti, ali kod mene je sigurno bila ranija O i impl. Rekla je da na iducem pregledu ce vec odredit i termin poroda po utz za saad i tjedne gledamo ponzadnjoj m jer je jos sve rano

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

malamarelica
    07. Svibanj 2020. 19:29

watson009

malamarelica

Cure, htjela sam stavit fotku al stalno mi pise dogodila se greska. Jel i vama tako bude, ne znam kako ju postaviti?

kakva slikica? Jel ima kakvih novosti ????

Ma radila sam trakicu pa nisam bila sigurna jel tamna crta ili jednaka ili skoro jednaka. Onda sam uzela digitalni clearblue i bio je smajliiiic! Danas mi je 15dc. Imala sam onako malo rastezljive sluzi od 13dc. Ali zbog one inverzije lh/fsh sta sam vadila 5dc i sto sam izguglala da je simptom sindroma policisticnih jajnika i anovulacijskih ciklusa totalno sam zabrijala da ovaj mj necu imat ovulaciju. Ali kao budem radila trakice cisto da vidim. I 13dc pocela raditi, bila skroz slaba crta, jucer malkice tamnija, kad danas bum! To bi bilo to onda, ovulacija? Jel tak? Oprostite, ja sam sva smrdana 😏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.