Tufnice,ti si mene zabrinula sad??da li je sve ok,javi se!!??😞😞😞😞☹☹☹☹
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Stare i nove zene, ja se nazalost vracam na temu, jutros sam izgubila trudnocu u 6. sedmici.
Idemo dalje u nove uspjehe.. wish me luck 😔❤
Not that fensi, ekšli..
Stare i nove zene, ja se nazalost vracam na temu, jutros sam izgubila trudnocu u 6. sedmici.
Idemo dalje u nove uspjehe.. wish me luck 😔❤
Fancy,zao mi je☹☹☹suosjecam s tobom..javi nam se u temi lh trakice..tamo su curke aktivnije....💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
jelenajelena
Evo ja kao da sam znala da si pitala za mene 😊😄 kod mene ima novo da sam prekjucer saznala da imam problema sa stitnjacom. Ocito je ona bila krivac sto ne mogu trudna ostati. Sad moram radiologu i tako dalje dok ne pocnem s terapijom. Mozda onda uspijem zabebit. Kako si ti?? Sta kod tebe ima novoga? Nisam citala sve pa ako je koja od ekipice zatrudnila cestitam. 😚
jelenajelena
Evo ja kao da sam znala da si pitala za mene 😊😄 kod mene ima novo da sam prekjucer saznala da imam problema sa stitnjacom. Ocito je ona bila krivac sto ne mogu trudna ostati. Sad moram radiologu i tako dalje dok ne pocnem s terapijom. Mozda onda uspijem zabebit. Kako si ti?? Sta kod tebe ima novoga? Nisam citala sve pa ako je koja od ekipice zatrudnila cestitam. 😚
Koliki ti je tsh? Jesi vadila i antitijela?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Rekla mi je doktorica da je TSH povisen dosta i tp je napisala na uputnici a nista ne pise koliko je . Imam 16.4 kod radiologa termin pa sa svime tim opet njoj i opet ce mi vaditi nalaze, onda cu znati sve koliko je sta. Cudni su ovde u Njemackoj moras sve sam pitati..nista mi nije rekla osim toga sto sam sad napisala.
Dobro, ako te barem tješi to sa štitnjačom se da izregulirati uz terapiju.. :)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Nadam se, jer bas sam se rastuzila kad su mi rekli..
Tufnice ja sam stalno tebe dozivala...a tebe nigdje😞zao mi je zbog stitne,ali nemoj gubiti nadu,moja sestrra je isto imala problem sa stitnom,,dali su joj neke tablete,pila ih je redovno,eno sad ima curicu od 8mj....tako da nista nije izgubljeno...a kod mene sve staro.....vjestica je prosla pa opet u akciju sad🤭🤭🤭ajde dodi nam tamo na temu lh trakice,,ima nas dosta cura i sa ove teme🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Rita88, gdje si?
Skicam potajno, ali rijetko pisem!
Nisam uspjela popratiti jesi se prebacila na LH trakice temu pa onda da te tu pitam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji