Rita36 ja sam aktivna samo na Lh trakice svaki dan a ovdje samo provirim tu i tamo 😂
Pa odi tamo ako ti se da😂
Rita36 ja sam aktivna samo na Lh trakice svaki dan a ovdje samo provirim tu i tamo 😂
Pa odi tamo ako ti se da😂
Dodjem!
👯♀️
Sto ste svi tihi
🙃
grupa lh trakica je aktivnija pa dođi tamo :)
Hvala dodjem
🙃
Pozdrav žene, ne znam da li me se iko sjeća. Poprilično dugo sam član foruma ali rijetko pišem Ukratko istojima, ljetos cin 2, riješno sve pozitivno, papa u decembru uredna. Hormoni pokazali pcos i izostanak ovulacije. Pila inofolic 3 mjeseca i konačno 2 mjeseca zaredom imam ovulaciju. Poslednja ovulacija je bila prije 7 dana pa me interesuje vaše mišljenje po pitanju sljedeće situacije. Naime od 4 dpo pa do jutros (7dpo) sam imala tako neko čudno žiganje dole. Ne mogu locirati šta me boli, niti je to uobičajna bol, nekako me unutra skroz nisko probadalo i kako je to krenulo tako sam imala potrebu za mokrenjem svakih 20 minuta. Od jutros je malo bolje. Znam da je dosta rano za bilo kakve simptome ali čisto me zanima vaše mišljenje. Mimo toga ništa posebno. Grudi ogromne ali ne bole još uvijek. Još nekih 7 dana do vještice imam.
Raštika, šta ima novo kod tebe?
Ko radi testove ovih dana?
Pozdrav žene, ne znam da li me se iko sjeća. Poprilično dugo sam član foruma ali rijetko pišemUkratko istojima, ljetos cin 2, riješno sve pozitivno, papa u decembru uredna. Hormoni pokazali pcos i izostanak ovulacije. Pila inofolic 3 mjeseca i konačno 2 mjeseca zaredom imam ovulaciju. Poslednja ovulacija je bila prije 7 dana pa me interesuje vaše mišljenje po pitanju sljedeće situacije. Naime od 4 dpo pa do jutros (7dpo) sam imala tako neko čudno žiganje dole. Ne mogu locirati šta me boli, niti je to uobičajna bol, nekako me unutra skroz nisko probadalo i kako je to krenulo tako sam imala potrebu za mokrenjem svakih 20 minuta. Od jutros je malo bolje. Znam da je dosta rano za bilo kakve simptome ali čisto me zanima vaše mišljenje. Mimo toga ništa posebno. Grudi ogromne ali ne bole još uvijek. Još nekih 7 dana do vještice imam.
Raštika, šta ima novo kod tebe?
Ko radi testove ovih dana?
Svi smo nekako preselili na lh trakice - drugi dio pa dodji tamo ima citav spisak cekalica a i neki 4-5 trudnica ovi dana se dogodilo pa je bas fina atmosfera..
Dala mi je recept vaginaleta da uzmem u ljekarni i tri veceri prije pregleda stavljam vaginalete👍
Ok onda nakon pregleda cu imat odnos pa mozda upali odma trudnoca 😂😱
Hvala
lela ti imas bolje pamcenje od mene 😂😂😂
Ja sam obavila jučer, još uvijek krvarim.. Dobila antibiotike o doktor rekao tek nako 2-3 dana odnosi ali što duže čekaš bolje zbog infekcija.. Meni je propao ovaj ciklus, jučer bila O 🥴
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I tu je netko pisalo za Inofolic, ja ga pijem i skratio mi ciklus sa 32 dana na 26, pa opet 32 pa tako šara.. sve poremetio ne možeš O uhvatiti
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bok cure,evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16cm,a tek je 8 dan ciklusa..
Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Bok cure,evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16cm,a tek je 8 dan ciklusa..
Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘
dodji na temu lh trakica tamo smo aktivne :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji