Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    01. Studeni 2019. 18:31

Hej curke i ja sam se danas smrzla ja sam bila isto na groblju kod svojih i kod seke 😔😢

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 18:43

Oho evo mene ljudi moji, kod mene danas radno bilo pa reko da vidim sta mi piskarate po forumu 😁😘 a Princess Mimi doktor je rekao da bi se trebali odtali clanovi testirati, svi smo to napravili i nikom nista nije, medjutim ovaj drugi brat kaze doktor vide se sitni minijaturni oziljci kaze da je bio pocetak tuberkuloze i da je to organizam sam „sredio“ a da moj brat ni pojma imao nije. Problem je sto su ljudi kod nas nedovoljno educirani po tom pitanju, jer kad nekom kazes tuberkuloza prva pomisao je umrijet cu 😂🤣 

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 18:43

Jelo jeliceee pa disi mi ti, kako si nam? 

jelenajelena
    01. Studeni 2019. 19:18

tufnica1602

Jelo jeliceee pa disi mi ti, kako si nam?

Ja sam evo u nekoj strci,kuja mi se okotila,pa su mi 3 stenca krepala,bas mi se nesto neda ove godine...☹☹

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Marta14
    01. Studeni 2019. 19:19

Ja pijem ovu vrkutu u zadnjih tjedan dana, i ok.. vrijeme je ovulacije,po kalendaru bi danas trebala biti ali sluzi je jucer bilo bas bas dosta, valjda je to onda bila O.. ALI imam neku pulsirajucu bol u desnom jajniku svako malo, nije mi se to desavalo.. Moze biti da ima veze i to sa vrkutom? Ili sam zabrijala.. Taj jajnik je bio operiran. 

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 19:56

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica...ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘 

01. Studeni 2019. 19:59

Marta14

Ja pijem ovu vrkutu u zadnjih tjedan dana, i ok.. vrijeme je ovulacije,po kalendaru bi danas trebala biti ali sluzi je jucer bilo bas bas dosta, valjda je to onda bila O.. ALI imam neku pulsirajucu bol u desnom jajniku svako malo, nije mi se to desavalo.. Moze biti da ima veze i to sa vrkutom? Ili sam zabrijala.. Taj jajnik je bio operiran.

I ja pijem vrkutu i isto tako osjetim jajnike.
    Mislim da to vrkuta sve proradila😂😂😂

• Breskvica123
    01. Studeni 2019. 20:11

Cure mene opet malo cice bole tu i tamo sto vi mislite jel to dobar znak? Test necu vise uopce raditi radi razocarenja.. 🤞🤞💪💪🤔🤔

jelenajelena
    01. Studeni 2019. 20:21

tufnica1602

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica…ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘

Ma joj znas kako sam ljuta....trudis se i ugadas i dadnes sve od sebe i onda tako uginu,a lutalice se okote po snijegu pa stenci prezive nista im nebude...jaoj...😞😞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Princess Mimi
    01. Studeni 2019. 20:23

Marta14

Mene skoro svaki put bole jajnici kad je O. Desni uvijek vise jer je aktivniji, tako mi je moj gin objasnio. Kaze da je to pozeljno, jer osjetis da ovuliras i apsolutno nikakav los znak 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.