Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    01. Studeni 2019. 16:28

MarinaI

jelenajelena

Hallooo curke….danas zatisje…..nema.nikog,niste zar sve na groblje otisle???😞

da danas bas nema nikog na forumima.
    Danas su isli posjetit najmilije na groblje❤🕯

Ili su kao ja..na poslu 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Breskvica123
    01. Studeni 2019. 18:31

Hej curke i ja sam se danas smrzla ja sam bila isto na groblju kod svojih i kod seke 😔😢

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 18:43

Oho evo mene ljudi moji, kod mene danas radno bilo pa reko da vidim sta mi piskarate po forumu 😁😘 a Princess Mimi doktor je rekao da bi se trebali odtali clanovi testirati, svi smo to napravili i nikom nista nije, medjutim ovaj drugi brat kaze doktor vide se sitni minijaturni oziljci kaze da je bio pocetak tuberkuloze i da je to organizam sam „sredio“ a da moj brat ni pojma imao nije. Problem je sto su ljudi kod nas nedovoljno educirani po tom pitanju, jer kad nekom kazes tuberkuloza prva pomisao je umrijet cu 😂🤣 

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 18:43

Jelo jeliceee pa disi mi ti, kako si nam? 

jelenajelena
    01. Studeni 2019. 19:18

tufnica1602

Jelo jeliceee pa disi mi ti, kako si nam?

Ja sam evo u nekoj strci,kuja mi se okotila,pa su mi 3 stenca krepala,bas mi se nesto neda ove godine...☹☹

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Marta14
    01. Studeni 2019. 19:19

Ja pijem ovu vrkutu u zadnjih tjedan dana, i ok.. vrijeme je ovulacije,po kalendaru bi danas trebala biti ali sluzi je jucer bilo bas bas dosta, valjda je to onda bila O.. ALI imam neku pulsirajucu bol u desnom jajniku svako malo, nije mi se to desavalo.. Moze biti da ima veze i to sa vrkutom? Ili sam zabrijala.. Taj jajnik je bio operiran. 

tufnica1602
    01. Studeni 2019. 19:56

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica...ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘 

01. Studeni 2019. 19:59

Marta14

Ja pijem ovu vrkutu u zadnjih tjedan dana, i ok.. vrijeme je ovulacije,po kalendaru bi danas trebala biti ali sluzi je jucer bilo bas bas dosta, valjda je to onda bila O.. ALI imam neku pulsirajucu bol u desnom jajniku svako malo, nije mi se to desavalo.. Moze biti da ima veze i to sa vrkutom? Ili sam zabrijala.. Taj jajnik je bio operiran.

I ja pijem vrkutu i isto tako osjetim jajnike.
    Mislim da to vrkuta sve proradila😂😂😂

• Breskvica123
    01. Studeni 2019. 20:11

Cure mene opet malo cice bole tu i tamo sto vi mislite jel to dobar znak? Test necu vise uopce raditi radi razocarenja.. 🤞🤞💪💪🤔🤔

jelenajelena
    01. Studeni 2019. 20:21

tufnica1602

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica…ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘

Ma joj znas kako sam ljuta....trudis se i ugadas i dadnes sve od sebe i onda tako uginu,a lutalice se okote po snijegu pa stenci prezive nista im nebude...jaoj...😞😞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani