Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    02. Studeni 2019. 15:30

Da neznam sto cu ni kako cu iskreno se nadam +! 

Talija
    02. Studeni 2019. 16:02

Ja se nakon spontanog ponovno vraćam u ovu grupu. Trebala bi mi menga stićsi za koji dan, a onda se ponovno bacamo u akciju. Psihički se dobro osjećam, spontani je bio u ranoj trudnoci tako da sam se prirodno očistila i ne bi čekala ništa duže od jednog ciklusa. Svima želim da čim prije ugledamo svoje plusiće!

Raštika
    02. Studeni 2019. 16:15

Di ste zene?
    Za pocetak cestitam svima na plusicima! ❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Ja sam se napokon vratila u normalni sexualni zivot. 😂😂 Mislim da mi je ovulacija upravo u tijeku, trbuh me bolucka. Sexali se jutros prije posla i to ne jer je O u tijeku nego doslo mi. 😂😂😂😂 Mislila sam da jr O u prosla jer je 16 dc danas....
    Sexamo se, gustamo pa sta bude. Ne nadam se nicemu al i ne mislim negativno. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    02. Studeni 2019. 16:32

Hej Rastika bas sam mislila dje si...
    Ajde neka je srecno hopsanje...konacno i ti da krenes u akciju 😍😍💪💪💪💪

Rita88
    02. Studeni 2019. 16:38

Bok cure kako ste? Sitno brojimo do 8.11. 
    Kod mene nista posebno, iscjedak imam jer koristim utrogestane tako da se na iscjedak ne mogu pouzdat. Temp nisam mjerila vec dugo je ne mjerim, odustala sam od temp. Sto se tice pms-a mene par dana prije pocne dolje svrbit valjda od navale hormona a noc prije nadolazece menge se bas bas preznojim. To su moji sigurni pokazatelji nadolazece menge. E sad vidjet cemo hoce li krenut svrbuckat dolje iducih dana 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

02. Studeni 2019. 17:26

Talija

Ja se nakon spontanog ponovno vraćam u ovu grupu. Trebala bi mi menga stićsi za koji dan, a onda se ponovno bacamo u akciju. Psihički se dobro osjećam, spontani je bio u ranoj trudnoci tako da sam se prirodno očistila i ne bi čekala ništa duže od jednog ciklusa. Svima želim da čim prije ugledamo svoje plusiće!

Talija, sretno! Mi smo uspjeli nakon 1 ciklusa odmah, nadam se da ćete i vi

Ivcy1306
    02. Studeni 2019. 17:55

Vecer curke.. gdje nam je Grizli? Dugo se vec nije javljala, ona je mozda vec i pri kraju, cuje li se tko s njom? Nadam se da je sve ok kod nje. Sjetim je se cesto jer je bila kao hodajuca enciklopedija za nas tu na forumu i svima strpljivo odgovarala pa i po nekoliko puta. ❤

02. Studeni 2019. 18:27

Cure jel poslje O ako je trudnoca u pitanju treba bit iscjedak i kakav?

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 19:09

Cure ja sam odustala stvarno bi morala prestat razmisljat o trudnoći i svemu nece se desit kad non stop o tom razmisljam radila test opet negativan ne mogu vise odustajem ocito mi nije sudjeno uopce trudis se, boris se i na kraju dobis mengu nisam je jos dobila i jos se nadam da necu ali ako ju i dobijem odustajem ocito nemogu ni sa trakicama napikirat O ali joa uvijek mi nesto govori da nije kasno.. 🤞🙏😢

02. Studeni 2019. 19:20

Breskvica123

Cure ja sam odustala stvarno bi morala prestat razmisljat o trudnoći i svemu nece se desit kad non stop o tom razmisljam radila test opet negativan ne mogu vise odustajem ocito mi nije sudjeno uopce trudis se, boris se i na kraju dobis mengu nisam je jos dobila i jos se nadam da necu ali ako ju i dobijem odustajem ocito nemogu ni sa trakicama napikirat O ali joa uvijek mi nesto govori da nije kasno.. 🤞🙏😢

Meni isto ova tri dana svi govore da sam malo previse se opteretila trakicama,i sa svime...
    I tjeraju me da prestanem to radit jer da pod stresom bas kad zelim trudnocu necu je ostvarit.
    A kao drugo pratis sve i onda se razocaram.
    Tako da i ja cu morat pobacat sve i pogasit forum🤷‍♀️🤦‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.