Ćao,
Imam 24 godine. Uvijek sam imala redovne cikluse 28 dana,duzine 5-6 dana. PA test uredan. Miom na maternici za koji ljekar ne misli da ce praviti problem zbog polozaja. Hormoni stitne uredni ( prije godinu dana radjeni). Polne nisam imala potrebe da radim.
18.09 zadnja menstuacija. Ugl. pokusavam ostati trudna po prvi put jer sam se nedavno udala. Kasni mi 17 dana. Radila sam test trudnoce nakon 8. i 14. dana izostanka i bio je negativan.
Posjetila sam ginekologa prije 5 dana i rekao je da je rano da utvrdi trudnocu ali da ne vjeruje da je trudnoća, prepisao mi Duphaston 2x1- 5 dana. Jucer mi je bio zadnji dan uzimanja duphastona. Da li se ikome desilo da mu jednom izostane menstruacija ? ( Stresa možda i jesam imala obzirom da sam se udala 21.09. ali ga ja nisam osjecala )
Molim Vas preporučite mi sve što je dobro za planiranje trudnoće?M
Meni je u januaru prosle god, skroz izostala, i posle nastavilo kao i inace..ako nista do sad imali nezasticene odnose oce to da se poremeti..meni kad smo poceli da radimo na bebcu par mjeseci mi je bila bas neredovna..
Srecnooo
Breskvice fino si nas zeznula :) ako znas kad ti je bila tocno ovulacija onda i tri dana prije ocekivane bi trebala imat plusic, kod mene u obje trudnoce bio plus par dana prije.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cureee vidim da ste jako ljubazne pa možda bi i meni mogle pomoći ja radim na tome već 3 mj međutim nistaa zadnju M sam imala 9.10 trebala bi je dobiti 5.11 međutim već 3 dana me bole sise do pazduha stomak me boli kao da trebam dobiti imam blagu kiselinu jako želimo bebu i nadam se da mengu necu dobiti ako ima ko savjet ili bilo šta za reci bilo bi mi drago hvala vam❤️
Draga, jedino što ti možemo reći jest da se strpiš još koji dan i pravac po test. Držim fige 🤞
Još ja brojnim koliko imaš do menge hahhaha poludile smo skroz 😂😂🤦♀️
Cureee vidim da ste jako ljubazne pa možda bi i meni mogle pomoći ja radim na tome već 3 mj međutim nistaa zadnju M sam imala 9.10 trebala bi je dobiti 5.11 međutim već 3 dana me bole sise do pazduha stomak me boli kao da trebam dobiti imam blagu kiselinu jako želimo bebu i nadam se da mengu necu dobiti ako ima ko savjet ili bilo šta za reci bilo bi mi drago hvala vam❤️
Draga, jedino što ti možemo reći jest da se strpiš još koji dan i pravac po test. Držim fige 🤞
Hvala tiii❤️
Hahaha cure moje, bas ste me nasmijale sad.
Breskvice skoro sam i ja cestitala kolko su me zbunilo silni plusici ovaj mjesec. Biti Ce i tvoj za koji dan, ne sumnjam 🤞😊
Novima zelim dobrodošlicu i da nam ove nase novopečene trudnice donesu srecu 🥰
I ja radim na bebi 3mj.
Znala sam si i umislit simptome.
A prsa me uvijek bole pred M tako da jedino se moras strpit.
Koliko ti imas godina?
Pratis li ovulaciju?
I ja radim na bebi 3mj.
Koliko ti imas godina?
Pratis li ovulaciju?
18 god imam
Ne pratim iskreno nikad nisam prije tako da se i ne snalazim u tome ali imali smo odnos posle M 10 dan 😬
I ja radim na bebi 3mj.
Koliko ti imas godina?
Pratis li ovulaciju?
18 god imam
Ne pratim iskreno nikad nisam prije tako da se i ne snalazim u tome ali imali smo odnos posle M 10 dan 😬
9.10 sam imala zadnju M a svakih ali od kako sam se udala dobijem uvijek 4-5 dana prije..
ja sam sad upala i ne kužim više tko je trudan tko nije Svima sa novim plusićima čestitam ;) ;) a ostale vidim čekaju 08.11 , bit će cure taman nova tura plusića ;)
ja sam u banani , od bolova od menge koja traje 10 godina već, prehlade, ozljede leđa i zgloba šake a i aktivirala mi se psorijaza i seboreja , kao neki babac od 80 godina samo čekam da se prevrnem
Počela noćurak opet i čekam akciju hopa cupa ;D
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji