Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    01. Studeni 2019. 23:45

tonkica031

Pozdrav evo i ja se prikljicujem. Ja i muž radimo vec 10 mjeseci na bebi i nikako da nam se posreci. Idem vec 2 mjeseca na folikulometriju Al nesto neradi kako treba kod mene, imam lijevi policisticni jajnik koji ovaj mjesec nije ovulirao a sada mi kasni 10 dana voljela bi da je trudnoća u pitanju a imam i neke simptome vec 2 tjedna bolne grudi i boluckanje u stomaku. Narucila sam se za utorak na pregled pa cemo vidjeti sta ce biti

Pozdrav :)

A jesi radila test?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• tonkica031
    01. Studeni 2019. 23:47

tommyfame

tonkica031

Pozdrav evo i ja se prikljicujem. Ja i muž radimo vec 10 mjeseci na bebi i nikako da nam se posreci. Idem vec 2 mjeseca na folikulometriju Al nesto neradi kako treba kod mene, imam lijevi policisticni jajnik koji ovaj mjesec nije ovulirao a sada mi kasni 10 dana voljela bi da je trudnoća u pitanju a imam i neke simptome vec 2 tjedna bolne grudi i boluckanje u stomaku. Narucila sam se za utorak na pregled pa cemo vidjeti sta ce biti

Pozdrav :)

A jesi radila test?

Nisam jer se svaki puta razocaram sad cu cekat pa sta bude. Nadam se samo najboljem

• tonkica031
    01. Studeni 2019. 23:52

I vaginalna sluz mi je rastezljiva pa sve se nadam da je ipak trudnoća u pitanju

sanja0508
    02. Studeni 2019. 00:46

tommyfame

jelenajelena

tufnica1602

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica…ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘

Ma joj znas kako sam ljuta….trudis se i ugadas i dadnes sve od sebe i onda tako uginu,a lutalice se okote po snijegu pa stenci prezive nista im nebude…jaoj…😞😞

E ovo ti je cisti primjer ko i kod ljudi..kad zelis bebu pa piješ vitamine,vrutku,macu sta sve ne,brojis dane,piskis vise u casu nego u skoljku,imas 10 najboljih poza za zatrudnit i na kraju dobis crvene gace a ne + i onda odes na glupe portale i procitas clanak o zeni koja ima 21 dijete!! 21!! Ili vidis rome kako ih samo rokaju..jadna ni ne dobi M a vec je trudna sa drugom bebom..
    Kakooo? To samo svemir zna 🤷‍♀️
    Evo moje pesice salju slinave pusice tvojoj i malcima a ja ti šaljem jakeee zagrljaje ❤❤❤

E tocno znam sta pricas. 
    Vrkuta, ginekolog, testovi za T, testovi za O, gledam jel O ili nije, brojim dane...Veselim se.
     I na kraju nista.
    I onda jucer u gradskom busu sjedne romkinja kraj mene. Njih troje klinaca se drze njene suknje. 
    Pitam ju (morala sam) "jesu svi vasi?"
    Kaze:" jesu jesu ja ti imam 5 dece, neka ih da se ovi mali imaju s kim da se igraju" 
    I kako se koliko god zlocesto bilo, ne pitati zasto Bože i zbog cega!?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sneguljica1
    02. Studeni 2019. 06:51

Jutro cure..meni temp jutros pala 36.6 ...😣😣😣
    Samo cekam da vjestica stigne..
    Ostalima drzim figeee...i navijam jako..

Tommyfame
    02. Studeni 2019. 08:22

sanja0508

tommyfame

jelenajelena

tufnica1602

Ajoj bas mi je zao zbog malih psica…ma bit ce ona opet trudna a i ti isto 😍😍😍 ne biti tuzna. 😘

Ma joj znas kako sam ljuta….trudis se i ugadas i dadnes sve od sebe i onda tako uginu,a lutalice se okote po snijegu pa stenci prezive nista im nebude…jaoj…😞😞

E ovo ti je cisti primjer ko i kod ljudi..kad zelis bebu pa piješ vitamine,vrutku,macu sta sve ne,brojis dane,piskis vise u casu nego u skoljku,imas 10 najboljih poza za zatrudnit i na kraju dobis crvene gace a ne + i onda odes na glupe portale i procitas clanak o zeni koja ima 21 dijete!! 21!! Ili vidis rome kako ih samo rokaju..jadna ni ne dobi M a vec je trudna sa drugom bebom..
    Kakooo? To samo svemir zna 🤷‍♀️
    Evo moje pesice salju slinave pusice tvojoj i malcima a ja ti šaljem jakeee zagrljaje ❤❤❤

E tocno znam sta pricas.
    Vrkuta, ginekolog, testovi za T, testovi za O, gledam jel O ili nije, brojim dane…Veselim se.
    I na kraju nista.
    I onda jucer u gradskom busu sjedne romkinja kraj mene. Njih troje klinaca se drze njene suknje.
    Pitam ju (morala sam) "jesu svi vasi?"
    Kaze:" jesu jesu ja ti imam 5 dece, neka ih da se ovi mali imaju s kim da se igraju"
    I kako se koliko god zlocesto bilo, ne pitati zasto Bože i zbog cega!?

Mi zivimo u Sesvetama u stanu od 64 kvadrata,muž, dvije pesice i ja..u istoj toj zgradi u istoj velicini stana zive cigici. 7ero djece i njih 2,sa tim da je ona moje godište.fakin 7!! I zive u groooznim uvjetima..bas ono dode ti da se zapitas.. 
    No onda sam skuzila..oni ti zive bez briga i pameti. Njima je sve super i za sve imaju rijesenje.

No mi nismo takvi.. i svi vise si mislim da ako nešto radis,planiras,trudis se da će bas tad svemir radit protiv tebe.

Ne nadam se ničemu a veselim se svačemu 🙏💗

Nego jel imamo jutros novih plusica?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

02. Studeni 2019. 11:28

Bok drage žene, evo ja čekam tj. ne čekam menstruaciju za par dana. Uopće se ne brinem, kad bude bit će. Sve ćete ostati trudne kad tad! I onda kada budete imali bebu pa će vam jako nedostajati slobodno vrijeme za sebe, stoga sada maksimalno uživajte! 

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 14:02

Ja opet imam neki bjeli iscjedan a i neki je cudan mokar kao da sam se upiskila takav osjecaj sto bi to moglo biti? 🤔🤞

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 14:40

Hvala, jos nikakvi znakovi za M, inace me zna dolje trbuh bolit, ne svrbi ni ne smrdi samo je cudan, a dvoumim se test napraviti 

sneguljica1
    02. Studeni 2019. 14:56

Breskvice bitno je to da ne svrbi i ne osjeca se..a znak je i nadolazece M a i moguce T..tako da to ne govori mnogo..
    Tebi je sjutra dan ne ocekivane..valjda ujutru valja odradit test..ili sacekaj jos dan dva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.