Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2019. 18:13

Ja mislim da naši muževi obožavaju naše sudjelovanje u ovoj temi jer dok smo tu prisutne zaskačemo ih stalno 😂😂

Marta14
    31. Listopad 2019. 18:18

Ja ovdje vise nista ne kuzim, znam samo da ima puno plusica i to je super ✨😄✨Ja ga nemam jos, pauzirat cemo do 12tog mjeseca.. Pocela sam piti vrkutu i malo vodit brigu o prehrani. Pijem vitamine.. Ehh.. Valjda bude sta.. 

31. Listopad 2019. 18:28

Marta14

Ja ovdje vise nista ne kuzim, znam samo da ima puno plusica i to je super ✨😄✨Ja ga nemam jos, pauzirat cemo do 12tog mjeseca.. Pocela sam piti vrkutu i malo vodit brigu o prehrani. Pijem vitamine.. Ehh.. Valjda bude sta..

i ja smanjila cigarete🤷‍♂️🤦‍♂️
    pijem macu,,vrkutu ,folnu🤦‍♂️
    I malo prehrana bolja.
    Ajoj valjda ce bit ubrzo 🤰

31. Listopad 2019. 18:29

medija5

medija5

MarinaI

medija5

Cureee vidim da ste jako ljubazne pa možda bi i meni mogle pomoći ja radim na tome već 3 mj međutim nistaa zadnju M sam imala 9.10 trebala bi je dobiti 5.11 međutim već 3 dana me bole sise do pazduha stomak me boli kao da trebam dobiti imam blagu kiselinu jako želimo bebu i nadam se da mengu necu dobiti ako ima ko savjet ili bilo šta za reci bilo bi mi drago hvala vam❤️

I ja radim na bebi 3mj.
    Znala sam si i umislit simptome.
    A prsa me uvijek bole pred M tako da jedino se moras strpit.
    Koliko ti imas godina?
    Pratis li ovulaciju?

18 god imam
    Ne pratim iskreno nikad nisam prije tako da se i ne snalazim u tome ali imali smo odnos posle M 10 dan 😬

9.10 sam imala zadnju M a svakih ali od kako sam se udala dobijem uvijek 4-5 dana prije..

Mlada si🙋‍♀️🤗
    Zatrudnit ces ,samo strpljenja🤗

Matkiša 😎
    31. Listopad 2019. 18:35

mrvičak

Ja mislim da naši muževi obožavaju naše sudjelovanje u ovoj temi jer dok smo tu prisutne zaskačemo ih stalno 😂😂

mislim da se oni jadni raduju mengi (ako već nije došlo do T)  da se malo odmore od nas napasnica    

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Marta14
    31. Listopad 2019. 18:43

Marina koliko dnevno popijes caja, vrkutu? 

31. Listopad 2019. 18:45

Marta14

Marina koliko dnevno popijes caja, vrkutu?

Pijem 1 litru.
    Skuham ujutro odma u termosicu i cjel dan pijem pomalo.

Princess Mimi
    31. Listopad 2019. 19:16

Dakle cure, imam veliki problem. Naime, saznala sam da sam bila u kontaktu s osobom kojoj su dijagnosticirali TBC (tuberkulozu).
    Radi se od daljem clanu obitelji, pa se nadam da nemam toliko peh da sam zarazena ali ali uzasnooo me strah
     cekam ponedjeljak da se narucim na testiranje a do tad cu se pojesti ziva.... 
    Temperatura mi je vec par dana 37,3, menge ni na vidiku....
    Ocito pauziramo na dalje, samo se nadam da je sve ok i da nisam pokupila to sranje..☹️

• Hope1
    31. Listopad 2019. 19:59

Princess Mimi

Dakle cure, imam veliki problem. Naime, saznala sam da sam bila u kontaktu s osobom kojoj su dijagnosticirali TBC (tuberkulozu).
    Radi se od daljem clanu obitelji, pa se nadam da nemam toliko peh da sam zarazena ali ali uzasnooo me strah
    cekam ponedjeljak da se narucim na testiranje a do tad cu se pojesti ziva….
    Temperatura mi je vec par dana 37,3, menge ni na vidiku….
    Ocito pauziramo na dalje, samo se nadam da je sve ok i da nisam pokupila to sranje..☹️

Sve će biti ok vidijet ćeš.... 

[/url

tufnica1602
    31. Listopad 2019. 20:21

Ne dobija se TBC tako lako, moj brat je to imao..nismo ni znali dok nije nakon pola godine otkriveno, ostali clanovi svi zdravi, non stop u kontaktu sa njim cak iz iste case pili. A i danas kako to nije nikakva bolest kao sto je bila prije stotinjak i manje godina 😄 ne brini se sve ce biti u redu, dobro je se testirati ali nije vise opasna. 😘😘 ne se sikirati samo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.