Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    31. Listopad 2019. 13:27

Breskvice cestitam 😙😙... stvarno je ovo plodan mjesec!! 
    E sad da cujemo jos jednom tvoje simptome, pa da se i mi ostale pronadjemo u njima 😂😂

plavuša
    31. Listopad 2019. 13:28

Ako se ne varam da je test za ovulaciju, kad je prethodno napisala kako su pokrili te dane.. Aliii za par dana bude i pravi testic s takvim crtama 😉

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Rita88
    31. Listopad 2019. 13:30

sad sam i ja zbunjena, moguce da je to LH trakica 🤔

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    31. Listopad 2019. 13:32

Breskvice ako nam ne razjasnis uskoro ovo, stavljam i tebi zabran prilasku apotekama do 8.11. 😂😂😂😂
    Javi seeee

• Dija1807
    31. Listopad 2019. 13:38

Ćao, 
    Imam 24 godine. Uvijek sam imala redovne cikluse 28 dana,duzine 5-6 dana. PA test uredan. Miom na maternici za koji ljekar ne misli da ce praviti problem zbog polozaja. Hormoni stitne uredni ( prije godinu dana radjeni). Polne nisam imala potrebe da radim.
    18.09 zadnja menstuacija. Ugl. pokusavam ostati trudna po prvi put jer sam se nedavno udala. Kasni mi 17 dana. Radila sam test trudnoce nakon 8. i 14. dana izostanka i bio je negativan. 
    Posjetila sam ginekologa prije 5 dana i rekao je da je rano da utvrdi trudnocu ali da ne vjeruje da je trudnoća, prepisao mi Duphaston 2x1- 5 dana. Jucer mi je bio zadnji dan uzimanja duphastona. Da li se ikome desilo da mu jednom izostane menstruacija ? ( Stresa možda i jesam imala obzirom da sam se udala 21.09. ali ga ja nisam osjecala )
    Molim Vas preporučite mi sve što je dobro za planiranje trudnoće?M

31. Listopad 2019. 13:38

Ajme toliko smo zaluđene plusevima da smo odmah sve čestitale trudnoću 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

medija5
    31. Listopad 2019. 13:39

Cureee vidim da ste jako ljubazne pa možda bi i meni mogle pomoći ja radim na tome već 3 mj međutim nistaa zadnju M sam imala 9.10 trebala bi je dobiti 5.11 međutim već 3 dana me bole sise do pazduha stomak me boli kao da trebam dobiti imam blagu kiselinu jako želimo bebu i nadam se da mengu necu dobiti ako ima ko savjet ili bilo šta za reci bilo bi mi drago hvala vam❤️

• Breskvica123
    31. Listopad 2019. 14:00

Hahahha bome ste lude to je test za ovulaciju!!! Ali isto se nadam takvom rezultatu za test trudnoce za 3 dana!! Bitno da ste vi cestitale hahaha joj joj joj 😂😂

sneguljica1
    31. Listopad 2019. 14:04

Breskvica123

Hahahha bome ste lude to je test za ovulaciju!!! Ali isto se nadam takvom rezultatu za test trudnoce za 3 dana!! Bitno da ste vi cestitale hahaha joj joj joj 😂😂

Bome zabran ti je stavljen 😂😂😂😂 dje sad saljes sliku ovoga a mi ocekujemo pravi plusic 😂😂😂
    Nego dobro, ovo je dobar predosjecaj 😉😉

• Breskvica123
    31. Listopad 2019. 14:05

Ja sam pitala da li je ovo pozitivan test ovulavije a vi odma cestitate hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.