Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    02. Studeni 2019. 19:33

Raštika pa tu si!!! Baš mi je drago da si sve uspjela srediti! Nadam se da češ ubrzo ugledati svoj plusić 💖 

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:04

MarinaI

Breskvica123

Cure ja sam odustala stvarno bi morala prestat razmisljat o trudnoći i svemu nece se desit kad non stop o tom razmisljam radila test opet negativan ne mogu vise odustajem ocito mi nije sudjeno uopce trudis se, boris se i na kraju dobis mengu nisam je jos dobila i jos se nadam da necu ali ako ju i dobijem odustajem ocito nemogu ni sa trakicama napikirat O ali joa uvijek mi nesto govori da nije kasno.. 🤞🙏😢

Meni isto ova tri dana svi govore da sam malo previse se opteretila trakicama,i sa svime…
    I tjeraju me da prestanem to radit jer da pod stresom bas kad zelim trudnocu necu je ostvarit.
    A kao drugo pratis sve i onda se razocaram.
    Tako da i ja cu morat pobacat sve i pogasit forum🤷‍♀️🤦‍♂️

Pa i ja razmisljam da odem odavde jer stvarno vise i ja i trakice i pracenje O po nicemu se nemogu ravnat vise nemam snage ni volje uopce sva sam ovih par dana zivcana i na iglama 😢 iscjedak ni nemam bas taj kad je O prozirni rastezljiv tako da ne znam imala sam 3 dana smedji iscjedak sa crvenim tragovima a tako mi inace bude smedji par dana pred M ni sama ne znam sto da radim ni mislim mala vice hoce bracu i seku pa nikako pa nikako a zelim joj to ispunit isto kao i sebi da se ima s kim igrat ne zelim veliku razliku, ja sam imala sestru, izgubila sam je ja sam imala 11 godina kad se ona rodila i nije me zanimalo i bila sam ljubomorna cak jer kad sam bila mladja puno kad sam trazila bracu ili seku nisam dobila  sad bi sve dala da ju mogu vratiti i zato ne zelim da moja mala bude sama da ima nekoga.. Uzas boris se i mucis i na kraju nista svi me pitaju pa kako si rodila malu bez problema pa nisam razmisljala sa 18 godina ni o braku ni djetetu rekla sam da se necu udat do 30 godine da cu uzivat na kraju ostanem trudna jer smo imali odnose svaki bas dan i eto desilo se igrom slucaja ali ni u jednom momentu mi nije pali na pamet da idem na pobacaj kad sam vidjela mrvicu svoju sa 9 tjedana plus 2 dana tako nesto i nije mi zao i nikad ne bi pobacila i sad kad zelim bebu ne mogu je dobiti 😢🙏 

• anaid
    02. Studeni 2019. 20:06

Cure jel koja koristi geratherm toplomjer za mjerenje bazalne ? 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

02. Studeni 2019. 20:16

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Cure ja sam odustala stvarno bi morala prestat razmisljat o trudnoći i svemu nece se desit kad non stop o tom razmisljam radila test opet negativan ne mogu vise odustajem ocito mi nije sudjeno uopce trudis se, boris se i na kraju dobis mengu nisam je jos dobila i jos se nadam da necu ali ako ju i dobijem odustajem ocito nemogu ni sa trakicama napikirat O ali joa uvijek mi nesto govori da nije kasno.. 🤞🙏😢

Meni isto ova tri dana svi govore da sam malo previse se opteretila trakicama,i sa svime…
    I tjeraju me da prestanem to radit jer da pod stresom bas kad zelim trudnocu necu je ostvarit.

Pa i ja razmisljam da odem odavde jer stvarno vise i ja i trakice i pracenje O po nicemu se nemogu ravnat vise nemam snage ni volje uopce sva sam ovih par dana zivcana i na iglama 😢 iscjedak ni nemam bas taj kad je O prozirni rastezljiv tako da ne znam imala sam 3 dana smedji iscjedak sa crvenim tragovima a tako mi inace bude smedji par dana pred M ni sama ne znam sto da radim ni mislim mala vice hoce bracu i seku pa nikako pa nikako a zelim joj to ispunit isto kao i sebi da se ima s kim igrat ne zelim veliku razliku, ja sam imala sestru, izgubila sam je ja sam imala 11 godina kad se ona rodila i nije me zanimalo i bila sam ljubomorna cak jer kad sam bila mladja puno kad sam trazila bracu ili seku nisam dobila sad bi sve dala da ju mogu vratiti i zato ne zelim da moja mala bude sama da ima nekoga.. Uzas boris se i mucis i na kraju nista svi me pitaju pa kako si rodila malu bez problema pa nisam razmisljala sa 18 godina ni o braku ni djetetu rekla sam da se necu udat do 30 godine da cu uzivat na kraju ostanem trudna jer smo imali odnose svaki bas dan i eto desilo se igrom slucaja ali ni u jednom momentu mi nije pali na pamet da idem na pobacaj kad sam vidjela mrvicu svoju sa 9 tjedana plus 2 dana tako nesto i nije mi zao i nikad ne bi pobacila i sad kad zelim bebu ne mogu je dobiti 😢🙏

Pa eto vidis...
    kad nisi htjela ostala si trudna bez problema.
    ocito jer nisi bila opterecena.
    Lijepo si to sve napisala i potpuno te razumijem jer ja sam isto tuzna i nikakva i vidim da me ovo sve muci.
    Ja jos ni nemam bebu i bas sam sama sebi zabrijala da ocu al na silu neide.

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:25

MarinaI

Breskvica123

MarinaI

Breskvica123

Pa i ja razmisljam da odem odavde jer stvarno vise i ja i trakice i pracenje O po nicemu se nemogu ravnat vise nemam snage ni volje uopce sva sam ovih par dana zivcana i na iglama 😢 iscjedak ni nemam bas taj kad je O prozirni rastezljiv tako da ne znam imala sam 3 dana smedji iscjedak sa crvenim tragovima a tako mi inace bude smedji par dana pred M ni sama ne znam sto da radim ni mislim mala vice hoce bracu i seku pa nikako pa nikako a zelim joj to ispunit isto kao i sebi da se ima s kim igrat ne zelim veliku razliku, ja sam imala sestru, izgubila sam je ja sam imala 11 godina kad se ona rodila i nije me zanimalo i bila sam ljubomorna cak jer kad sam bila mladja puno kad sam trazila bracu ili seku nisam dobila sad bi sve dala da ju mogu vratiti i zato ne zelim da moja mala bude sama da ima nekoga.. Uzas boris se i mucis i na kraju nista svi me pitaju pa kako si rodila malu bez problema pa nisam razmisljala sa 18 godina ni o braku ni djetetu rekla sam da se necu udat do 30 godine da cu uzivat na kraju ostanem trudna jer smo imali odnose svaki bas dan i eto desilo se igrom slucaja ali ni u jednom momentu mi nije pali na pamet da idem na pobacaj kad sam vidjela mrvicu svoju sa 9 tjedana plus 2 dana tako nesto i nije mi zao i nikad ne bi pobacila i sad kad zelim bebu ne mogu je dobiti 😢🙏

Pa eto vidis…
    kad nisi htjela ostala si trudna bez problema.
    ocito jer nisi bila opterecena.
    Lijepo si to sve napisala i potpuno te razumijem jer ja sam isto tuzna i nikakva i vidim da me ovo sve muci.
    Ja jos ni nemam bebu i bas sam sama sebi zabrijala da ocu al na silu neide.

Jel imas fejs mozda? 

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:34

https://ibb.co/7WQj8fB

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:36

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

02. Studeni 2019. 20:39

Breskvica123

Ovako nesto ja imam taj bjelo mljecni iscjedak to je ono sto sam napisala da je onako bjelkast ali mokar iscjedak i sad tu pise da je i to jedan od znakova trudnoce pa se s tim tjesim nekako?? 🙏🙏🤞🤞🤔🤔

Imam i ja takav iscjedak al cisto sumnjam🙈
    ja jos imam 12 dana  do M.
    Imam face zasto😂

Nova19
    02. Studeni 2019. 20:45

Breskvica žao mi je, vidim da si imala stvarno teške situacije u životu, najteže su stvari na koje ne možeš utjecati, a tako je i trudnoća... moja mala isto stalno priča o braci i seki i tako mi je teško šta nam ne ide jer svi to želimo, ali ne gubimo nadu...
    Istina da zadnju trudnoću sam ostvarila nakon šta sam digla ruke od svega (mjerenja, praćenja...itd)... iako nije dobro završilo, sada opet idem pratiti jer previše to želimo pa šta bude bude (dok opet ne dignem ruke 😊).... bit će, treba probat ostat pozitivan 💓

• Breskvica123
    02. Studeni 2019. 20:45

MarinaI

Breskvica123

Imam i ja takav iscjedak al cisto sumnjam🙈
    ja jos imam 12 dana do M.
    Imam face zasto😂

Pa mogao bi mozda to biti neki znak.. 🤔
    Javi se u inbox da se ispricamo 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.