Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    10. Listopad 2019. 13:20

hazeleyes94

Maybebaby

Pozdrav nova sam ovdje, molila bih malu pomoc, 🙏🙏suprug i ja planiramo dijete dosta dugo (3 god).Ja nemam redovitu menstruaciju, varira od 35-90 dana, mijenjala sam doktora jer stari doktor je govorio da ne zna zasto imam ne redovite da je sve u redu samnom i kada sam se prebacila kod drugoga odmah mi je rekla doktorica da imam pcos, a u medjuvremenu sam pila kapsule ulje noćurka, (i kupila sam si mali mikroskop za praćenje ovulacije ali nista ne pomaže, pokazuje da svaki dan imam plodne dane 🤔😣☹️) onda mi je doktorica prepisala inofolic i folna kiselina i rekla da cu od toga regulirati menstruaciju i ostat trudna, ali i dalje nista vec pola godine polako ludimo i ja i suprug (sa suprugom je sve u redu, samo sam ajmo rec ja problem).Molim vas pomozite dali je netko od vas nesto pio, cula sam da je fertilup dobar ali opet i strah me svasta isprobavat dok ne saznam dali je nekome pomoglo ne zelim da mi jos vise odmogne😣☹️😭.
    Unaprijed hvala svima 😘❤️

Pozz
    Mi smo isto pokusavali skoro 3 god. S muzem sve u redu ,ja sam jednom imala cistu i to je bio jedini i zadnji put. Imala sam i eserihiju koja se konstantno vracala nekih 5 god. Za eserihiju sam pila antibiotike..
    Menstr.mi je bila redovita uvijek.
    Pila sam femisan a kapi i maca prah. Nista nije pomagalo,nikako nisam ostajala trudna.
    Nakon neke 2 god.smo pukli oboje i rekli smo da se necemo opterecivat,neg kad bude,bude jer smo mladi. Poceli smo raditi na bebi kad sam ja imala 22 god,a on 21.
    Prosle god ostala trudna,sad malac ima 8mj.
    Nedavno smo poceli raditi na dr.bebi jer se bojimo da ce nam dugo trebati opet.. citala sam i ja da se brzr zatrudni drugi put,al i to je kako kod koga

Ja sam isto imala problema s eserihijom tako da suosjećam. Imala sam je i u trudnoći pa sam pila antibiotike tipa 3 tjedna jer nikako nije prolazila. Baš me strah bilo :(

Ana_Marija_2019
    10. Listopad 2019. 13:25

Amy2019

https://ibb.co/yFhr8kW jesam sad postavila sliku?

Sad vidim sliku, ali ne i sjenu haha

hazeleyes94
    10. Listopad 2019. 13:31

Ana_Marija_2019

hazeleyes94

Maybebaby

Pozdrav nova sam ovdje, molila bih malu pomoc, 🙏🙏suprug i ja planiramo dijete dosta dugo (3 god).Ja nemam redovitu menstruaciju, varira od 35-90 dana, mijenjala sam doktora jer stari doktor je govorio da ne zna zasto imam ne redovite da je sve u redu samnom i kada sam se prebacila kod drugoga odmah mi je rekla doktorica da imam pcos, a u medjuvremenu sam pila kapsule ulje noćurka, (i kupila sam si mali mikroskop za praćenje ovulacije ali nista ne pomaže, pokazuje da svaki dan imam plodne dane 🤔😣☹️) onda mi je doktorica prepisala inofolic i folna kiselina i rekla da cu od toga regulirati menstruaciju i ostat trudna, ali i dalje nista vec pola godine polako ludimo i ja i suprug (sa suprugom je sve u redu, samo sam ajmo rec ja problem).Molim vas pomozite dali je netko od vas nesto pio, cula sam da je fertilup dobar ali opet i strah me svasta isprobavat dok ne saznam dali je nekome pomoglo ne zelim da mi jos vise odmogne😣☹️😭.
    Unaprijed hvala svima 😘❤️

Pozz
    Mi smo isto pokusavali skoro 3 god. S muzem sve u redu ,ja sam jednom imala cistu i to je bio jedini i zadnji put. Imala sam i eserihiju koja se konstantno vracala nekih 5 god. Za eserihiju sam pila antibiotike..
    Menstr.mi je bila redovita uvijek.
    Pila sam femisan a kapi i maca prah. Nista nije pomagalo,nikako nisam ostajala trudna.
    Nakon neke 2 god.smo pukli oboje i rekli smo da se necemo opterecivat,neg kad bude,bude jer smo mladi. Poceli smo raditi na bebi kad sam ja imala 22 god,a on 21.
    Prosle god ostala trudna,sad malac ima 8mj.
    Nedavno smo poceli raditi na dr.bebi jer se bojimo da ce nam dugo trebati opet.. citala sam i ja da se brzr zatrudni drugi put,al i to je kako kod koga

Ja sam isto imala problema s eserihijom tako da suosjećam. Imala sam je i u trudnoći pa sam pila antibiotike tipa 3 tjedna jer nikako nije prolazila. Baš me strah bilo :(

Ja sam je isto i u trudnoci imala,isto sam pila 20tak dana antibiotik. Ma katastrofa. I mene bilo strah,al sva sreca dobro je sve proslo. 

https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png

sneguljica1
    10. Listopad 2019. 14:02

Amy2019

https://ibb.co/yFhr8kW jesam sad postavila sliku?

Cestitam...jeste da se slabije vidi ali tu je 😉😉😉😉zelim ti urednu trudnocu..

Amy2019
    10. Listopad 2019. 14:09

Ana Marija kazem da se na slici manje vidi Hahah, izvjestavat Cu vas svaki dan, znat cemo ishod, sansa postoji svakako :D Snjeguljica nadam se da imas dobro oko i da te ne vara :D hvala ti puno, vidjet cemo sutra kako se crtica razvija :) objema zelim sto prije da ugledate debele pluseve a ne ovako zbunjujuce 😂 ako niste trudne, ne mogu popratiti sve, mnogo nas je 😁

hazeleyes94
    10. Listopad 2019. 14:31

Ja isto vidim drugu crticu :)

https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png

Rita88
    10. Listopad 2019. 14:36

Ja isto vidim drugu crticu 👏👏👏👏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ana_Marija_2019
    10. Listopad 2019. 14:51

Hahaha ja ću naočale staviti. Ako svi drugi vide, pridružujem se čestitkama!!

10. Listopad 2019. 15:05

Amy, cestitam!!

Rita, kad piskis Clearblue?

Amy2019
    10. Listopad 2019. 15:40

Hvala cure na cestitkama, nadam se da se necemo iznenaditi ako ne bude trudnoca, mada ne moguce :D sad hrljam po iskustvima kako je imati malu bebu a biti trudan, ja se vec uzivila 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.