Pozdrav curke, samo da se javim i zaželim sreću curkama koje ovih dana (ne)očekuju M 💓 Ja sutra idem na folikulometriju, rekao mi gin. ako vidi da je O preskočila ovaj ciklus da će mi dat Duohaston.. Još ga nisam nikad pila, kakva su vaša iskustva i što točno on radi?
Čuj meni prate folikulometriju. U pravilu kod mene je ovako u prvih 5 dana menstruacije se moram javiti na utz, obično to bude 4 dan i već tada započinjem s hormonalim injekcije točnije gonal, ona mu kaže kad moram na prvi utz ovog puta je bilo oko 9 dana i već mi se folikul pokazao spreman, i tada je rekla u akciju, nakon 2 dana sam dobila ovitrelle injekciju i onda 2 dana nakon toga je rekla da uzimam duphaston jedna ujutro jedan navacer kroz 12 dana. Sad imam još dva dana i onda u roku 5 dana bi trebala menga doći ili ako sam trudna ne. U mom slučaju daje duphaston za održavanje ako dodje do trudnoće. Ali čitala sam da se on koristi isto i za dobivanje menge valjda ovisi kada i koliko s e uzima. Jer ti je u biti progesterone. Ja se nadam da vještica neće doći iako neznam ako smo šta napravili jer u zadnje vrijeme sam. Pod stresom pa ono... Nadam se da sam malo pomogla. Ali najbolje ti je slušati doktoricu kako ti ona kaže.
Meni će se taman potrefiti ovulacija sa muževim terminom spremiograma, a mora 4 dana biti bez hopsanja prije njega Možda uspijemo koji dan okolo uhvatiti ...
Vidim curke pišete da noge dižete u zrak , to sam i ja radila ali mi GIN rekla da je to glupost?! Ako to pali dizat ću ja i dalje
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I zvanicno stigla vjestica..ali neka je..ionako se nisam nadala sobzirom da sam znala da nismo na vrijeme akcijali..tako kad gospodjica odvratna ode, akcijanje 😁 srecno cure u iscekivanju plusica😍
Meni je danas zadnji dan M to jest danas vise nikako ne krvarim znaci proslo je, sad cu sacekat jo barem 2 dana pa u akciju 💪😉❤️ sretno nam svima!
Lijep pozdrav damee,nova sam ovdje :) nisam mnogo pratila da li je bilo rijeci o Inofolic prahu. Zanima me da li ima pozitivnih ishoda, odnosno da li ima zena koje su ostale u drugom stanju nakon njegova koristenja? Imam dijagnozu polocisticnih jajnika,kao terapiju sam dobila Siofor i ovaj prah. Vec mjesec dana pijem terapiju, Znam da nista ne moze odmah, ali mi je ovo nekako zadnja nada. Sry na dugom postu :) unaprijed hvala na bilo kojem odgovoru :)
Dobro jutro curke evo da se javim.. Danas sam ponovila test i test mi je pozitivan.
Znaci nakon tri dana kasnjenja bio mi je negativan, ali sam dan prije pila puno caja i vode jer sam imala prehladu i temperaturu i negdje sam procitala da se tako kada pijemo puno vode moze hormon razrijediti. Jucer nisam nista vode popila. 😂 I danas test pozitivan nakon 5 dana kasnjenja. Ali ne mogi jos da vjerujem, toliko smo se trudili.. Tako da dok ginic ne potvrdi.. Nije sigurno.
Cestitke za plusic..I zelim ti urednu trudnocu.. Mi sjutra idemo da ponovimo spermiogram, a ja neke od hormona..sto se rade drugi dan menge..nadamo se iduci mjesec da akcija urodi plodom..😉😉😉
Pozdrav curke, samo da se javim i zaželim sreću curkama koje ovih dana (ne)očekuju M 💓 Ja sutra idem na folikulometriju, rekao mi gin. ako vidi da je O preskočila ovaj ciklus da će mi dat Duohaston.. Još ga nisam nikad pila, kakva su vaša iskustva i što točno on radi?
Ja sam pila u trudnoći duphaston i meni je izazvao cijeli kaos, osula se cijela od njega.
Inače sam ga bila dobila jer sam imala hematom pa mi je gin rekla da on 'učvršćuje' trudnoću.
Cestitke za plusic..I zelim ti urednu trudnocu.. Mi sjutra idemo da ponovimo spermiogram, a ja neke od hormona..sto se rade drugi dan menge..nadamo se iduci mjesec da akcija urodi plodom..😉😉😉
Išla sam i ja na te hormone, to su spolni, jel da?
Išla sam i ja na te hormone, to su spolni, jel da?
Da..ja sam ih radila prije 3-4 mj, ali mi se sad ciklus poremetio, vjerovatno zbog biohemijskih..pa rekoh da provjerim..nikad mi se nije u zivotu desilo da dobijem na 26-27 dana..uvijek mi je bilo preko 30-31-32..otprilike tih dana..ali ewo vidjecemo sta je..mozda mi vrkuta zavodi red, jer sam primijetila od kad sam uzela tinkturu mnogo mi je jaci osjecaj O..
Sortiraj odgovore
Najstariji