Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    08. Listopad 2019. 20:10

Polly

Pozdrav curke, samo da se javim i zaželim sreću curkama koje ovih dana (ne)očekuju M 💓 Ja sutra idem na folikulometriju, rekao mi gin. ako vidi da je O preskočila ovaj ciklus da će mi dat Duohaston.. Još ga nisam nikad pila, kakva su vaša iskustva i što točno on radi?

Čuj meni prate folikulometriju. U pravilu kod mene je ovako u prvih 5 dana menstruacije se moram javiti na utz, obično to bude 4 dan i već tada započinjem s hormonalim injekcije točnije gonal, ona mu kaže kad moram na prvi utz ovog puta je bilo oko 9 dana i već mi se folikul pokazao spreman, i tada je rekla u akciju, nakon 2 dana sam dobila ovitrelle injekciju i onda 2  dana nakon toga je rekla da uzimam duphaston jedna ujutro jedan navacer kroz 12 dana. Sad imam još dva dana i onda u roku 5 dana bi trebala menga doći ili ako sam trudna ne. U mom slučaju daje duphaston za održavanje ako dodje do trudnoće. Ali čitala sam da se on koristi isto i za dobivanje menge valjda ovisi kada i koliko s e uzima. Jer ti je u biti progesterone.  Ja se nadam da vještica neće doći iako neznam ako smo šta napravili jer u zadnje vrijeme sam. Pod stresom pa ono... Nadam se da sam malo pomogla. Ali najbolje ti je slušati doktoricu kako ti ona kaže. 

Matkiša 😎
    08. Listopad 2019. 20:12

Meni će se taman potrefiti ovulacija sa muževim terminom spremiograma, a mora 4 dana biti bez hopsanja prije njega  Možda uspijemo koji dan okolo uhvatiti ... 
    Vidim curke pišete da noge dižete u zrak , to sam i ja radila ali mi GIN rekla da je to glupost?! Ako to pali dizat ću ja i dalje 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sneguljica1
    08. Listopad 2019. 21:14

I zvanicno stigla vjestica..ali neka je..ionako se nisam nadala sobzirom da sam znala da nismo na vrijeme akcijali..tako kad gospodjica odvratna ode, akcijanje 😁 srecno cure u iscekivanju plusica😍

• Breskvica123
    08. Listopad 2019. 21:47

Meni je danas zadnji dan M to jest danas vise nikako ne krvarim znaci proslo je, sad cu sacekat jo barem 2 dana pa u akciju 💪😉❤️ sretno nam svima! 

• tincica56
    08. Listopad 2019. 21:57

Lijep pozdrav damee,nova sam ovdje :) nisam mnogo pratila da li je bilo rijeci o Inofolic prahu. Zanima me da li ima pozitivnih ishoda, odnosno da li ima zena koje su ostale u drugom stanju nakon njegova koristenja? Imam dijagnozu polocisticnih jajnika,kao terapiju sam dobila Siofor i ovaj prah. Vec mjesec dana pijem terapiju, Znam da nista ne moze odmah, ali mi je ovo nekako zadnja nada. Sry na dugom postu :) unaprijed hvala na bilo kojem odgovoru :)

ena0206
    09. Listopad 2019. 08:59

Dobro jutro curke evo da se javim.. Danas sam ponovila test i test mi je pozitivan. 
    Znaci nakon tri dana kasnjenja bio mi je negativan, ali sam dan prije pila puno caja i vode jer sam imala prehladu i temperaturu i negdje sam procitala da se tako kada pijemo puno vode moze hormon razrijediti. Jucer nisam nista vode popila. 😂 I danas test pozitivan nakon 5 dana kasnjenja. Ali ne mogi jos da vjerujem, toliko smo se trudili.. Tako da dok ginic ne potvrdi.. Nije sigurno. 

sneguljica1
    09. Listopad 2019. 09:41

Cestitke za plusic..I zelim ti urednu trudnocu.. Mi sjutra idemo da ponovimo spermiogram, a ja neke od hormona..sto se rade drugi dan menge..nadamo se iduci mjesec da akcija urodi plodom..😉😉😉

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 09:42

Polly

Pozdrav curke, samo da se javim i zaželim sreću curkama koje ovih dana (ne)očekuju M 💓 Ja sutra idem na folikulometriju, rekao mi gin. ako vidi da je O preskočila ovaj ciklus da će mi dat Duohaston.. Još ga nisam nikad pila, kakva su vaša iskustva i što točno on radi?

Ja sam pila u trudnoći duphaston i meni je izazvao cijeli kaos, osula se cijela od njega.
    Inače sam ga bila dobila jer sam imala hematom pa mi je gin rekla da on 'učvršćuje' trudnoću.

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 09:43

sneguljica1

Cestitke za plusic..I zelim ti urednu trudnocu.. Mi sjutra idemo da ponovimo spermiogram, a ja neke od hormona..sto se rade drugi dan menge..nadamo se iduci mjesec da akcija urodi plodom..😉😉😉

Išla sam i ja na te hormone, to su spolni, jel da?

sneguljica1
    09. Listopad 2019. 10:10

Ana_Marija_2019

sneguljica1

Išla sam i ja na te hormone, to su spolni, jel da?

Da..ja sam ih radila prije 3-4 mj, ali mi se sad ciklus poremetio, vjerovatno zbog biohemijskih..pa rekoh da provjerim..nikad mi se nije u zivotu desilo da dobijem na 26-27 dana..uvijek mi je bilo preko 30-31-32..otprilike tih dana..ali ewo vidjecemo sta je..mozda mi vrkuta zavodi red, jer sam primijetila od kad sam uzela tinkturu mnogo mi je jaci osjecaj O..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.