Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    10. Listopad 2019. 20:35

Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..

sneguljica1
    10. Listopad 2019. 21:10

tufnica1602

Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..

Slatko si me nasmijala..mozda se bas zato uhvati..dobro odradjen posao, dobar ishod 😉😉😉
    Mene opet bubrezi zezaju, ne dizem se iz kreveta 😭😭😭😭

Princess Mimi
    10. Listopad 2019. 21:12

Amy2019

Jos jednom hvala svima na cestitkama, i vama zelim isto uskoro :D 😘

Cestitam

Princess Mimi
    10. Listopad 2019. 21:14

tufnica1602

Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnije  A danas je dan prije O  

Ivcy1306
    10. Listopad 2019. 21:43

Princess Mimi

tufnica1602

Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O

A ti lijepo uzmi daljinski i ugasi tv pa navali, vidjet ces da ce tekma pasti u drugi plan😉

jelenajelena
    10. Listopad 2019. 21:55

A moja O je bila juce po svemu sto sam vidjela🤷‍♀️🤷‍♀️..al ovaj mj preskacemo...jbg...
    Tufnice,neka ste vi to odradili...morate ponoviti jos jedno za svaki slucaj😂😂...

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    10. Listopad 2019. 22:08

E curke,jel se koja od vas susretala sa ranicama ili cistama na vratu maternice???moj gin mi je napisao da ima to "nesto"...odnosno ovula nabothina.....a nije mi nista rekao da li je to nesto lose ili ne??sad sam.se bas zabrinula☹☹☹

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Marta14
    10. Listopad 2019. 22:27

Uuu ima poneki plusic, cestitam cure🤗🤗

Tommyfame
    10. Listopad 2019. 22:28

Evo i mene kod vas :) 

Mi evo poceli na medenom,pokrili taman plodne dane, M kasni..mi se ponadali no eto u 7om danu kasnjenja veli beta 'mby next time' :) 

Sad cekam vještica i krenuti ponovo :) 
    Vjerojatno je vec bilo negdje ovo pitanje,no sad da ne kopam.. koja aplikacija vam se pokazala najpouzdanija?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    10. Listopad 2019. 22:30

Princess Mimi

tufnica1602

Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O

A gle,rezultat je dobar..bit ce dobre volje :) mozda i on zabije gol ;)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.