Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..
Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..
Slatko si me nasmijala..mozda se bas zato uhvati..dobro odradjen posao, dobar ishod 😉😉😉
Mene opet bubrezi zezaju, ne dizem se iz kreveta 😭😭😭😭
Jos jednom hvala svima na cestitkama, i vama zelim isto uskoro :D 😘
Cestitam
Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnije A danas je dan prije O
Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O
A ti lijepo uzmi daljinski i ugasi tv pa navali, vidjet ces da ce tekma pasti u drugi plan😉
A moja O je bila juce po svemu sto sam vidjela🤷♀️🤷♀️..al ovaj mj preskacemo...jbg...
Tufnice,neka ste vi to odradili...morate ponoviti jos jedno za svaki slucaj😂😂...
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
E curke,jel se koja od vas susretala sa ranicama ili cistama na vratu maternice???moj gin mi je napisao da ima to "nesto"...odnosno ovula nabothina.....a nije mi nista rekao da li je to nesto lose ili ne??sad sam.se bas zabrinula☹☹☹
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Evo i mene kod vas :)
Mi evo poceli na medenom,pokrili taman plodne dane, M kasni..mi se ponadali no eto u 7om danu kasnjenja veli beta 'mby next time' :)
Sad cekam vještica i krenuti ponovo :)
Vjerojatno je vec bilo negdje ovo pitanje,no sad da ne kopam.. koja aplikacija vam se pokazala najpouzdanija?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O
A gle,rezultat je dobar..bit ce dobre volje :) mozda i on zabije gol ;)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji