Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    10. Listopad 2019. 23:06

Marta14

Uuu ima poneki plusic, cestitam cure🤗🤗

Kakvo je kod tebe stanje?  Negdje smo blizu s ovulacijom ak se ne varam? 

Princess Mimi
    10. Listopad 2019. 23:09

tommyfame

Princess Mimi

tufnica1602

Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..

Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O

A gle,rezultat je dobar..bit ce dobre volje :) mozda i on zabije gol ;)

Bila si u pravu, ipak ne propustamo ovaj mj 

• Isa522
    11. Listopad 2019. 00:11

Curke, citam vas stalno ali tek sad se javljam.. 
    bila kod ginekologice danas, ovulacija bila jucer.. sve smo pokrili :) :) dobila folnu za piti.. sad cekamo 24.10.. 
    cure koje su ugledale svoje plusice cestitam od srca 
    A nama ostalima drzim velikeeee fige ❤️

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

Matkiša 😎
    11. Listopad 2019. 07:32

Ivcy1306

Princess Mimi

tufnica1602

Evo i mi maloprije “odradismo posao” 😂🤣 nebil se ulovilo ovaj put, mada ovo je bilo bas ono idemo to uraditi jer moramo sutra je ovulacija..

Vi ste barem obavili, ja pizdim jer je mm upalio tekmu i to je sad bitnijeA danas je dan prije O

A ti lijepo uzmi daljinski i ugasi tv pa navali, vidjet ces da ce tekma pasti u drugi plan😉

Tako sam i ja prošla! Čekala da se vrati s gledanja tekme hihiih Al bitno da smo obavili  Ciklus mi se pobrkao sad od Utrića i pojma nemam kad je O , ovaj mjesec me nije slala na folikulometriju ...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sneguljica1
    11. Listopad 2019. 09:02

Cure interesuje me zasto kpristite utrogestane? Mislim sta je ustanovljeno pa vam dr kaze da to koristite..I jos jedno, kako se koristi i od kad do kad?

Amy2019
    11. Listopad 2019. 09:07

https://ibb.co/album/d7f9fa evo cure nadam se da je ispravan link, Donji test je od jutros i definitivno tamniji. Jos ne vjerujem haha, zar Tako rano 😁 

Rita88
    11. Listopad 2019. 09:19

Cure  test jutros negativan, jedan dan kasni i nista od plusa. Menge jos nema, cekam da mi dodje pa da mozemo dalje. Ostalim curama zelim srecu.
    Amy cestitam ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

11. Listopad 2019. 09:22

Rita88

Cure test jutros negativan, jedan dan kasni i nista od plusa. Menge jos nema, cekam da mi dodje pa da mozemo dalje. Ostalim curama zelim srecu.
    Amy cestitam ☺️

OOooo jebemu sve!!! Ma sad ce fertil up da mužeka ojača i zacas bude plusic! :)

Amy2019
    11. Listopad 2019. 09:22

https://ibb.co/QPpQtxZ

Rita88
    11. Listopad 2019. 09:29

malina08

Rita88

Cure test jutros negativan, jedan dan kasni i nista od plusa. Menge jos nema, cekam da mi dodje pa da mozemo dalje. Ostalim curama zelim srecu.
    Amy cestitam ☺️

OOooo jebemu sve!!! Ma sad ce fertil up da mužeka ojača i zacas bude plusic! :)

nego sta 💪💪 nema odustajanja ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.