Pozdrav cure, nova sam na forumu :) dečko i ja smo odlučili početi raditi na bebi sad u zadnjem ciklusu, ovulacija mi je bila prije 2 tjedna. Nismo ništa forsirali, samo smo odlučilli prestati koristiti zaštitu, pa šta bude bude. Uglavnom imam već svakave simptome, ali ne želim se prerano nadati jer bi bilo ludo da nam uspije iz prve, a prije 6 mjeseci mi je nađen polip u maternici (pila sam Duphastone za to). U petak bi mi trebala doći mjesečnica, a sinoć sam dobila lagano krvarenje koje nije konstantno nego ostane crvenkasto na papiru nakon što se obrišem. To je popraćeno laaaganim grčevima u donjem dijelu trbuha, ali ne ovakvim grčevima kao kad dođe m. Pitam se jeli to implantacijsko krvarenje. Uglavnom samo sam vam se htjela javiti, biti ću strpljiva još do vikenda :)
Hej, pozdrav, recimo da sam i ja nova ovdje ali moja borba za bebu traje već neko vrijeme... U tvom slučaju Pricekaj dan očekivane menstruacije ako ne dodje napravi test ali ujutro jer u ranoj trudnoći beta je niska pa kažu da je bolje ujutro. Držim fige i sretno!
Hvala Nala, držim fige da i vama uskoro bude sretan plusić :)
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭
Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…
Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?
Konačno sam dobila jučer. E sad, ja trebam raditi hormone, pa imam jednu nedoumicu. Budući da se oni rade 3-i dan ciklusa, a ja sam dobila jučer oko 17h, jel jučerašnji dan računa kao prvi dan M?
Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭
Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…
Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?
Konačno sam dobila jučer. E sad, ja trebam raditi hormone, pa imam jednu nedoumicu. Budući da se oni rade 3-i dan ciklusa, a ja sam dobila jučer oko 17h, jel jučerašnji dan računa kao prvi dan M?
Da, računa se. Meni su rekli da se rade 3.-5. dan ciklusa, dakle svejedno je li ti taj dan 1. ili onaj iza njega.
Da, računa se. Meni su rekli da se rade 3.-5. dan ciklusa, dakle svejedno je li ti taj dan 1. ili onaj iza njega.
Evo sad sam zvala laboratoriju, rade i vikendom. Ja sam mislila da ne rade, pa zbog toga nisam znala šta ću. Ovako ču otići u subotu. Ako računam jučerašnji dan, onda mi je 4-i dan ciklusa, a ako ne, onda mi je treći. U svakom slučaju, neću promašiti dan.
Nala33 hvala puno na odgovoru, ja sam trazila od doktorice dodatne pretrage da se vidi sto je, ali mi je doktorica rekla da sam premlada da jos cekamo😣😭 polako ludimo, inace ja imam 22 godine a suprug 26
Cure kako se uploaduje slika? Da postavim sliku jutrasnjeg testica. Naime test je vidno pozitivan uzivo, na slikama manje se vidi. Al prica o tome koji nam je danas dan ciklusa i da je pozitivno je nevjerovatno i to sam htjela da vam ispricam.prosli mjesec sam se javljala, i htjela sam pauzu ovaj mjesec da ne mislim o trudnoci. Drugi nam je ciklus pokusavanja, imam bebu od 12 mjeseci. Danas mi je 8dpo,a menstruaciju ocekujem tek za 7 dana. A pozitivan test? Da. Tako mi je bilo sa prvom trudnocom, i takodjer moja seka koja ima deckica 4 mjeseca, cak je 8 dana ranije radila test i pozitivan bio. Ocito su nam ovulacije bile ranije nego inace. Ne nadam se Jos u smislu necuf a se radujem, sutra ga ponavljam, veceras Cu isto ponoviti, al tako je bilo i kad sam malim zatrudnila :D bas me zanima ishod. Jos recite da vam uploadujem sliku, kako to ide vec? Oprostite na dugom postu morala sam objasniti :D
Nala33 hvala puno na odgovoru, ja sam trazila od doktorice dodatne pretrage da se vidi sto je, ali mi je doktorica rekla da sam premlada da jos cekamo😣😭 polako ludimo, inace ja imam 22 godine a suprug 26
Da mlada jesi ali 3 godine je puno ako se baš trudite za bebu. Ja bi po tražila drugo mišljenje. Jer kažu ako se između godine, godine i pol ništa ne desi vrijeme je za neke pretrage samo da se vidi ako šta ima. Možda nije ništa. Jer danas ima dosta tih idiopatskih problema.... Čitala sam. Ima parova koji pokušavaju i 5 godina jer sve je u redu. Neznam, ja bi rekla d aje nama sada oko 3 godine isto. Kao i to imam problema s redovitim ciklusima i moj ginekolog mi je uvijek rekao da ću morati dobro pratit ovulaciju za trudnoću. Neznam ako si probala s tim ovulacijski testovima? Kod mene na dojo treba samo taj blagi kick hormona, kažem dečko ima kao neku balgu teratospermiju ali bio je ona zahvatu za to. I čitala sam uz zdravu prehranu to se poboljšalo. Na kontroli kasnije sve je bilo bolje čak je i doktor rekao migracija i sve je ok. Zašto neće neznam... Stvarno se nadam ovom ciklusu da se šta ulovilo. Ja to savjetujem ako nisi probaj da pratis ovulaciju I kako kažu najbolje sex svaki drugi dan. Ali ja bi svejedno išla vidjeti da li je sve ok. I da dečko isto napravi spremogram. Jer možda je sve ok, možda je neki problem, mislim da je bolje ako je šta znati i krenuti u borbu. Jer znam svi kažu kada se opustite, bez stresa i to beba će doći. Ali lako je to reći.. Mislim da je danas stres dip svakodnevnog života a kad želiš bebu to opusti se nije da baš funkcionira. Razumijem te skroz. Nadam se da ćeš naći pomoć za otkrivanje problema.
Cure kako se uploaduje slika? Da postavim sliku jutrasnjeg testica. Naime test je vidno pozitivan uzivo, na slikama manje se vidi. Al prica o tome koji nam je danas dan ciklusa i da je pozitivno je nevjerovatno i to sam htjela da vam ispricam.prosli mjesec sam se javljala, i htjela sam pauzu ovaj mjesec da ne mislim o trudnoci. Drugi nam je ciklus pokusavanja, imam bebu od 12 mjeseci. Danas mi je 8dpo,a menstruaciju ocekujem tek za 7 dana. A pozitivan test? Da. Tako mi je bilo sa prvom trudnocom, i takodjer moja seka koja ima deckica 4 mjeseca, cak je 8 dana ranije radila test i pozitivan bio. Ocito su nam ovulacije bile ranije nego inace. Ne nadam se Jos u smislu necuf a se radujem, sutra ga ponavljam, veceras Cu isto ponoviti, al tako je bilo i kad sam malim zatrudnila :D bas me zanima ishod. Jos recite da vam uploadujem sliku, kako to ide vec? Oprostite na dugom postu morala sam objasniti :D
Imaš opciju iznad prozora za pisanje komentara. Kod mene stoje stiker, pa navodnici i onda je simbol slike. Ne znam da li je i kod tebe tako. Baš me zanima, jer je to stvarno rano. Implementacija je oko 9-og dana. U svakom slučaju, čestitam ti i nadam se da je pozitivan
https://feho-amela-zahir.imgbb.com/ evo nisam sigurna da je to to, je li ispravan link, ne razumijem se u to
Sortiraj odgovore
Najstariji