Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    11. Listopad 2019. 10:00

Amy čestitam!💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

sneguljica1
    11. Listopad 2019. 10:12

Rita dok vjestica ne dodje nista nije sigurno..drzim fige jako najjace , a i ako dodje nije propast svijeta, , novi mjesec nova nada..mora se jednom isplatiti sav trud...samo jakoo 😍😍😍

sneguljica1
    11. Listopad 2019. 10:29

Hope kakva je temp?

Ivcy1306
    11. Listopad 2019. 10:38

Amy2019

https://ibb.co/QPpQtxZ

Cestitke!!! 
    Smijem pitat koje su to trakice da tako rano mogu detektirati? Hvala

Ana_Marija_2019
    11. Listopad 2019. 11:06

Amy2019

Hvala cure na cestitkama, nadam se da se necemo iznenaditi ako ne bude trudnoca, mada ne moguce :D sad hrljam po iskustvima kako je imati malu bebu a biti trudan, ja se vec uzivila 😂

Ako imaš kojih pitanja, tu sam haha
    Još mi se čini da mi je sve to dosta friško s trudnoćom i bebom :)

Amy2019
    11. Listopad 2019. 11:32

Ivcy to su first Step sa Amazona od 10mlu. I prvi put kad sam zatrudnila koristila sam ih. Meni su jako dobri, i nikad nisu lazno pokazali, s prvim zatrudnjivanjem ih koristila 13 mjeseci, uvijek ispravno pokazali. AnaMarija  hvala ti :D ma ja sebi x pitanja u glavi postavljam. Kontam da ovulacija mozda nije bila kad sam mislila, nemam pojma poslije poroda kad su mi O, nisam pratila, po bolovima kako da znam kad ih imam danima, i moguce da je O bila ranije, 11 dana ciklusa, posto zadnji ciklus je trajao 34 dana, obicno dosta ranije dobijem, pa mozda se reko nesto poremetilo, da tako rano pokaze plus. I da, kako sam rodila nisam nikad vise osjetila bolove u grudima u pmsu, sad me bole, i dole me steze cesto kad kisem ili kasljem, tako da simptomi se vec javljaju, ocito da ima trudnickih hormona :D

Rita88
    11. Listopad 2019. 11:37

sneguljica1

Ritadok vjestica ne dodje nista nije sigurno..drzim fige jako najjace , a i ako dodje nije propast svijeta, , novi mjesec nova nada..mora se jednom isplatiti sav trud…samo jakoo 😍😍😍

hvala snjeguljice, javljam sve 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Polly
    11. Listopad 2019. 12:01

Ženske, moja situacija nakon folikulometrije. Na 15dc se nije ništa događalo, išla sam opet u srijedu, dakle 20dc i vidio je vodeći folikul 17.7 mm, debljina endometrija 7.7 mm. Nije siguran da se radi o ovuliciji pa me poslao vaditi progesteron za tjedan dana tj. 27. dc...
     E sad mene muči šta nisu ove vrijednosti gore taman za nagovještaj ovulacije? Ne mogu vjerovati da ne može znati radi li se o ovulaciji ili ne.. I čudi me da me poslao vaditi progesteron na 27 dc... Ima li koja slična iskustva? 

Polly
    11. Listopad 2019. 12:15

Možda sam ja i fulala s tim vrijednostima, može pomoć ako jesam, kolika veličina folikula i endometrija se očekuje kod O? 

sneguljica1
    11. Listopad 2019. 12:33

Polly

Možda sam ja i fulala s tim vrijednostima, može pomoć ako jesam, kolika veličina folikula i endometrija se očekuje kod O?

Meni je dr rekla da tokom pucanja bude od 20-25, ali to je individualno..Mozda ti je jednostavno O kasnije..Moja prijateljica je zabebila kad joj je O bila 22dana, bila na folikulometriju taj mjesec..Ja npr inace imam kasnu O, i lutealna faza mi traje bas kratko..a ewo ovaj mj kako sam uvela ovu tinkturu, tacno mi ke po skolskom bilo, 13-14dan O, i tacno posle O 14 dan stigla menga..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.