Rita dok vjestica ne dodje nista nije sigurno..drzim fige jako najjace , a i ako dodje nije propast svijeta, , novi mjesec nova nada..mora se jednom isplatiti sav trud...samo jakoo 😍😍😍
https://ibb.co/QPpQtxZ
Cestitke!!!
Smijem pitat koje su to trakice da tako rano mogu detektirati? Hvala
Hvala cure na cestitkama, nadam se da se necemo iznenaditi ako ne bude trudnoca, mada ne moguce :D sad hrljam po iskustvima kako je imati malu bebu a biti trudan, ja se vec uzivila 😂
Ako imaš kojih pitanja, tu sam haha
Još mi se čini da mi je sve to dosta friško s trudnoćom i bebom :)
Ivcy to su first Step sa Amazona od 10mlu. I prvi put kad sam zatrudnila koristila sam ih. Meni su jako dobri, i nikad nisu lazno pokazali, s prvim zatrudnjivanjem ih koristila 13 mjeseci, uvijek ispravno pokazali. AnaMarija hvala ti :D ma ja sebi x pitanja u glavi postavljam. Kontam da ovulacija mozda nije bila kad sam mislila, nemam pojma poslije poroda kad su mi O, nisam pratila, po bolovima kako da znam kad ih imam danima, i moguce da je O bila ranije, 11 dana ciklusa, posto zadnji ciklus je trajao 34 dana, obicno dosta ranije dobijem, pa mozda se reko nesto poremetilo, da tako rano pokaze plus. I da, kako sam rodila nisam nikad vise osjetila bolove u grudima u pmsu, sad me bole, i dole me steze cesto kad kisem ili kasljem, tako da simptomi se vec javljaju, ocito da ima trudnickih hormona :D
Ritadok vjestica ne dodje nista nije sigurno..drzim fige jako najjace , a i ako dodje nije propast svijeta, , novi mjesec nova nada..mora se jednom isplatiti sav trud…samo jakoo 😍😍😍
hvala snjeguljice, javljam sve 😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ženske, moja situacija nakon folikulometrije. Na 15dc se nije ništa događalo, išla sam opet u srijedu, dakle 20dc i vidio je vodeći folikul 17.7 mm, debljina endometrija 7.7 mm. Nije siguran da se radi o ovuliciji pa me poslao vaditi progesteron za tjedan dana tj. 27. dc...
E sad mene muči šta nisu ove vrijednosti gore taman za nagovještaj ovulacije? Ne mogu vjerovati da ne može znati radi li se o ovulaciji ili ne.. I čudi me da me poslao vaditi progesteron na 27 dc... Ima li koja slična iskustva?
Možda sam ja i fulala s tim vrijednostima, može pomoć ako jesam, kolika veličina folikula i endometrija se očekuje kod O?
Možda sam ja i fulala s tim vrijednostima, može pomoć ako jesam, kolika veličina folikula i endometrija se očekuje kod O?
Meni je dr rekla da tokom pucanja bude od 20-25, ali to je individualno..Mozda ti je jednostavno O kasnije..Moja prijateljica je zabebila kad joj je O bila 22dana, bila na folikulometriju taj mjesec..Ja npr inace imam kasnu O, i lutealna faza mi traje bas kratko..a ewo ovaj mj kako sam uvela ovu tinkturu, tacno mi ke po skolskom bilo, 13-14dan O, i tacno posle O 14 dan stigla menga..
Sortiraj odgovore
Najstariji