Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    07. Listopad 2019. 21:28

Raštika

Gogaa_V

Pozdrav svima cure, cestitam onima koje se raduju plusićima, a one koje ih čekaju zelim da bude što prije.🌸
    Svratih da vidim i pitam kako je Rastikaako je još uvijek aktivna ovdje, kakvi su joj bili rezultati biopsije itd. Nadam se da je sve ok sa njom i curama koje su bile u slicnim ili istim situacijama.

Di si goga? Sta je s tobom?
    Svratim tu i tamo na forum. Nemam sta pametno napisat. Sinoc je pao prvi sex nakon valjda tri mjeseca. I to cak zasticeni tako da stvarno mogu samo ocekivat mengu. 😂😂 Vec tjedan dana sam na novom poslu i dobro mi je za sad. Kuc kuc u drvo.
    Nalazi su rekli da je bio cin3 i da su rubovi cisti, tj. da su maknuli sve. Papa test trebam radit u sijecnju i to je to. Pijem i dalje maticnu i vitamine. Od neki dan ujutro maznem i aroniju u casu od rakije. Promijenila sam posao, maknula se iz negative. I bit ce sve dobro. 😉
    Nisam otisla na zimske bebe vec stvarno dugo pa ne znam uopce u kojoj si fazi i di si, sta si….

Nemaš  pojma koliko mi je drago zbog tebe kao da je i meni sve tako  pozitivno,  baš se radujem od ❤. Znala sam da će sve biti ok i više od toga! Samo se nastavi cuvati u smislu zdrave hrane, jacanja imuniteta, i  ostalo  mi je u sjećanju da ponekad zapalis 🙈(pokušaj se rijesiti i  toga ponekad. Ako mozes smanjiti skroz onda mozes  i nikako💪) ja obavljam koloposkpiju redovno za sada i dalje  sve stagnira ne misle da je ista invazivno (naglasili su da bi regairali vec ukljucili  terapiju, biospsiju šta god) , medjutim kako stagira sve tako i ja prodjem samo na to pracenje pa me ceka biopsija i konzacija nakon poroda ako Bog da. Vjerujem se da će sve biti kao kod tebe. Sad smo malo u bolnici  na cuvanju zbog skracenog cervixa vec 3. tjedan i na odgovarajucoj terapiji, zatvorena sam pa ćemo vidjeti možda do kraja tjedna odem na kucno  mirovanje ako se sve smirilo. Što se tice bebe polako, samo se ne opterecuj opusti se i sve će doci u pravo  vrijeme. A i imam neki dobar osjećaj u vezi toga..❤ 

Rita88
    08. Listopad 2019. 10:00

jutro cure, kako ste? Ja brojim jos dva dana do testa ako ne dobijem ranije. Jucer sam imala onak pritisak dolje ko da cu dobit, tako da i nisam nesto optimisticna, al eto vidjet cemo ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    08. Listopad 2019. 10:10

Cure samo da vas pozdravim, citam vas redovno ali slabo upadam, ja sam na proljetnim, bas mi falite moje stare kolegice 😍 zelim vam puno sreće ❤️❤️❤️

sneguljica1
    08. Listopad 2019. 10:19

Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Reni kako se osjecas? Rita i meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kk izgubismo je..😭😭

Hope89
    08. Listopad 2019. 10:32

sneguljica1

Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭

Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više...

sneguljica1
    08. Listopad 2019. 10:46

Hope89

sneguljica1

Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭

Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…

Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno  je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?

• carizma
    08. Listopad 2019. 10:52

evo da se javim, dugo vas citam, rijetko komentiram...jucer 12dpo, pozitivan test..od simptoma nista,možda sam isla češće piskiti ali to sam pridodala ovom zahlađenju..tamo 9 dpo osjetila kao neke grceve, podsjećalo me na trudove (početne, lagane)..to je to..sada cekamo ☺☺

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Hope89
    08. Listopad 2019. 11:41

sneguljica1

Hope89

sneguljica1

Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…

Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?

Iskreno, pojma nemam. Ništa nisam pratila kako sam bila na godišnjem. Isključila se totalno bila. Ne mislim ja da mi je test pogrešno pokazao već mi nije jasno zašto mi ovoliko kasni. Zato i kažem da mi je samo procuriti. Jedino ako mi je ovulacija bila dosta kasnije nego inače. Obično je oko 16-og dana. Vidjećemo šta će biti

sneguljica1
    08. Listopad 2019. 12:22

Hope da upravo to mislim..ako je O bila kasnije, onda okey .ali ako nije sta se desava..jos ako ti inace ne kasni po toliko..uvijek me to zabrinjavalo..nadam se da ces uskoro saznati sta je u pitanju..

tufnica1602
    08. Listopad 2019. 13:27

carizma pa cestitam na pozitivnom testicu, sad polako i uzivaj ☺️
    Reni eto i nas brzo za tobom na proljetne i ljetne bebe 😁😁
    Snjeguljice kako si ti? Kakva je kod tebe situacija, nisam nesto upratila, u tebe isto sad plodni dani trebaju nastupiti jel tako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.