Pozdrav svima cure, cestitam onima koje se raduju plusićima, a one koje ih čekaju zelim da bude što prije.🌸
Svratih da vidim i pitam kako je Rastikaako je još uvijek aktivna ovdje, kakvi su joj bili rezultati biopsije itd. Nadam se da je sve ok sa njom i curama koje su bile u slicnim ili istim situacijama.
Di si goga? Sta je s tobom?
Svratim tu i tamo na forum. Nemam sta pametno napisat. Sinoc je pao prvi sex nakon valjda tri mjeseca. I to cak zasticeni tako da stvarno mogu samo ocekivat mengu. 😂😂 Vec tjedan dana sam na novom poslu i dobro mi je za sad. Kuc kuc u drvo.
Nalazi su rekli da je bio cin3 i da su rubovi cisti, tj. da su maknuli sve. Papa test trebam radit u sijecnju i to je to. Pijem i dalje maticnu i vitamine. Od neki dan ujutro maznem i aroniju u casu od rakije. Promijenila sam posao, maknula se iz negative. I bit ce sve dobro. 😉
Nisam otisla na zimske bebe vec stvarno dugo pa ne znam uopce u kojoj si fazi i di si, sta si….
Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe kao da je i meni sve tako pozitivno, baš se radujem od ❤. Znala sam da će sve biti ok i više od toga! Samo se nastavi cuvati u smislu zdrave hrane, jacanja imuniteta, i ostalo mi je u sjećanju da ponekad zapalis 🙈(pokušaj se rijesiti i toga ponekad. Ako mozes smanjiti skroz onda mozes i nikako💪) ja obavljam koloposkpiju redovno za sada i dalje sve stagnira ne misle da je ista invazivno (naglasili su da bi regairali vec ukljucili terapiju, biospsiju šta god) , medjutim kako stagira sve tako i ja prodjem samo na to pracenje pa me ceka biopsija i konzacija nakon poroda ako Bog da. Vjerujem se da će sve biti kao kod tebe. Sad smo malo u bolnici na cuvanju zbog skracenog cervixa vec 3. tjedan i na odgovarajucoj terapiji, zatvorena sam pa ćemo vidjeti možda do kraja tjedna odem na kucno mirovanje ako se sve smirilo. Što se tice bebe polako, samo se ne opterecuj opusti se i sve će doci u pravo vrijeme. A i imam neki dobar osjećaj u vezi toga..❤
jutro cure, kako ste? Ja brojim jos dva dana do testa ako ne dobijem ranije. Jucer sam imala onak pritisak dolje ko da cu dobit, tako da i nisam nesto optimisticna, al eto vidjet cemo ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure samo da vas pozdravim, citam vas redovno ali slabo upadam, ja sam na proljetnim, bas mi falite moje stare kolegice 😍 zelim vam puno sreće ❤️❤️❤️
Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Reni kako se osjecas? Rita i meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kk izgubismo je..😭😭
Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭
Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više...
Jutro cure..nesto smo slabi sa plusicima u zadnje vrijeme..Renikako se osjecas? Ritai meni od jutros onaj pritisak dolje..i zatezen mi donji dio stomaka cini mi se da ce puci..sta nam je sa Kkizgubismo je..😭😭
Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…
Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?
evo da se javim, dugo vas citam, rijetko komentiram...jucer 12dpo, pozitivan test..od simptoma nista,možda sam isla češće piskiti ali to sam pridodala ovom zahlađenju..tamo 9 dpo osjetila kao neke grceve, podsjećalo me na trudove (početne, lagane)..to je to..sada cekamo ☺☺
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
Ja i dalje nisam dobila. 37-i dan ciklusa, a inače dobijam na 30-32 dana. Test sam radila 35-i, dan bio je negativan. Grudi me bole, a i stomak ova 2 dana. Samo da hoće procuriti, dosadilo mi je pravo više…
Izgleda smo svi nesto poremetili ovaj mjesec..valjda bi 35 dan pokazao test..a opet individualno je jer sve zavisi kad je O bila..znas li kad ti je bila O?
Iskreno, pojma nemam. Ništa nisam pratila kako sam bila na godišnjem. Isključila se totalno bila. Ne mislim ja da mi je test pogrešno pokazao već mi nije jasno zašto mi ovoliko kasni. Zato i kažem da mi je samo procuriti. Jedino ako mi je ovulacija bila dosta kasnije nego inače. Obično je oko 16-og dana. Vidjećemo šta će biti
Hope da upravo to mislim..ako je O bila kasnije, onda okey .ali ako nije sta se desava..jos ako ti inace ne kasni po toliko..uvijek me to zabrinjavalo..nadam se da ces uskoro saznati sta je u pitanju..
carizma pa cestitam na pozitivnom testicu, sad polako i uzivaj ☺️
Reni eto i nas brzo za tobom na proljetne i ljetne bebe 😁😁
Snjeguljice kako si ti? Kakva je kod tebe situacija, nisam nesto upratila, u tebe isto sad plodni dani trebaju nastupiti jel tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji