Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    08. Listopad 2019. 13:43

tufnica1602

carizma pa cestitam na pozitivnom testicu, sad polako i uzivaj ☺️
    Renieto i nas brzo za tobom na proljetne i ljetne bebe 😁😁
    Snjeguljice kako si ti? Kakva je kod tebe situacija, nisam nesto upratila, u tebe isto sad plodni dani trebaju nastupiti jel tako?

Kod mene su prosli..cekam vjesticu..po onome kad je O bila, trebala bi sjutra ili prekosjutra..akcijali smo ali tek dan-dva posle O..pa se ne nadam previse 😂😂a ti?

tufnica1602
    08. Listopad 2019. 14:06

Aaa tako dakle, a dobro nikad ne znas kad se moze ulovit, mozda bas sad kad mislis ma nema od tog nista. 😁 ja evo cekam ovulaciju, za 3-4 dana bi trebala ovulirat. Pa sta bude..ima da i muz drzi noge samnom u zraku 🤣 nek se primi vec jednom.

sneguljica1
    08. Listopad 2019. 14:14

tufnica1602

Aaa tako dakle, a dobro nikad ne znas kad se moze ulovit, mozda bas sad kad mislis ma nema od tog nista. 😁 ja evo cekam ovulaciju, za 3-4 dana bi trebala ovulirat. Pa sta bude..ima da i muz drzi noge samnom u zraku 🤣 nek se primi vec jednom.

Hahahahahahhaha akcija noge uz zid 😂😂😂😂neka neka..samo vi akcijajte i uzivajte...morace se primit 😉😉😉a meni lagano pocinje pms..krci po stomaku kao da dva dana nista nisam jela..a i glava boli 🤕🤕🤕

08. Listopad 2019. 14:22

Dobar dan curke, evo ja čekam da 13. ne dođe menga, a 14. ću raditi test, ne osjećam se trudno kao što sam se osjećala u prvoj trudnoći, ali nada je tu. Inače u prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome osim izostanka mene i nekog čudnog osjećaja. Tek nam je prvi ciklus pokušavanja. Dok gledam svog bebača kako raste, odmah poželim barem još dvoje. 

ena0206
    08. Listopad 2019. 15:16

Bok curke. Menga mi kasni 4 dana. Jucer sam radila test i negativan je. Nemam nikakve simptome za mengu.. A inace me danima prije boli stomak i ledja. Ovaj put nista. 
    Je li se ijednoj od vas dogodilo da je test bio negativan a da se ispostavilo kasnije  da je trudna. Jel to uopce moguce? 😣🤨

Lucy16
    08. Listopad 2019. 15:27

Pozdrav cure. 
    Kad sam zatrudnila 1.puta došla sam na  Klokanicu. Od tada je prošlo 4 g valjda. Moj dečko u 8.mj napunio je 3 g, a mi smo krenuli na drugo. Dugo smo mm i ja sve vagali, računali,.... Možda i previše. Njegov brat se ženi u 5.mj 2020. pa sam gledala da mi nije termin baš tada mada smo htjeli proljetnu bebicu. U petak mi je O ali radimo već par dana. 😂😂😂 
    Prvi porod mi je bio hitni carski, bila sam kod dr. i savjetovao je opet carski zbog kostiju zdjelice. Nadam se da će gin to uvažiti i da će sve proći puno bolje nego prvi puta što se tiče poroda.

08. Listopad 2019. 16:13

Nadam se da će brzo krenut vijesti sa novim plusićima 🙏❣️
    Ja jedan dan baš želim odmah na iduću trudnoću čim mi završi ovaj ciklus, a idući dan me uhvati neki strah. Ne znam bi sama što da radim

Reni
    08. Listopad 2019. 16:18

Ja sam dobro,mucnine mi popustaju a bilo je stvarno grozno sve do 12 tj..drzim vam fige da sto prije selite s teme ❤️

Nala33
    08. Listopad 2019. 17:33

ena0206

Bok curke. Menga mi kasni 4 dana. Jucer sam radila test i negativan je. Nemam nikakve simptome za mengu.. A inace me danima prije boli stomak i ledja. Ovaj put nista.
    Je li se ijednoj od vas dogodilo da je test bio negativan a da se ispostavilo kasnije da je trudna. Jel to uopce moguce? 😣🤨

Moguće je, moj frendici je bilo tako pa je napravila betu i ispostavilo se da je trudna. Možeš pričekati 3 dana pa ponoviti test obavezno ujutro. Navijam za plusić. Sretno 

Polly
    08. Listopad 2019. 17:39

Pozdrav curke, samo da se javim i zaželim sreću curkama koje ovih dana (ne)očekuju M 💓 Ja sutra idem na folikulometriju, rekao mi gin. ako vidi da je O preskočila ovaj ciklus da će mi dat Duohaston.. Još ga nisam nikad pila, kakva su vaša iskustva i što točno on radi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.