Ako mi PIK bude npr. u prijepodnevnim satima najbolje je imati odnos navecer ili sutradan rano ujutro prije posla? Posto nas besprijekorni spermiogram trazi da imamo odnos bas kad js izadje ili cim blize O. Temperaturni skok ne mogu vidjeti tokom dana, samo jutarnjom bazalnom tako da ovo gađanje ce me dotuci
Zene moje drage….Ja sam jucer bila kod dr. Ne stigoh pisati.Nisam radila nista,samo konslutacije sa svim nalazima koje imam.Ovo je sve u redu…ali mi smo se odlucili na potpomognutu .Prvi dr koji se slozio da nemam sta cekati ni izgubit.Sljedeci korak je nalaz amh jer to mi fali I s tim nalazom na kolposkopiju,I to vec iduci ciklus.Ako to sve bude ok,sljedeci su cervikalni brisevi, test na trombofiliju I onda slijedi prohodnost jajovoda. Ako sve prodje bez terapije krecemo odmah.U slucaju da su jajovodi zacepljeni, nista propuhivanje, to je po dr. gubljenje vremena ,obzirom ba moje god.idemo odmah na ivf.Sretna sam sto cu poceti nesto konkretno bez tapkanja u mjestu.Spremna sam na sve..samo se molim da ovi nalazi budu ok I da prodjem bez terapije,da se ne uspori proces.🙏
Sad cekamo mengu da sto prije dodje I da krenemo u akciju…🤗🤗
Kakve veze ima amh s kolposkopijom?
Ta sam ja muza pitala sinoc kad smo legla da spavamo…budila ga kad je vec bio skunjao 🤣
Ne znam,vjeruj, to je jedini hormon nalaza koji mi nedostaje..mozda zbog toga..Mozda nije direktno vezan za kolposk.ali je bitan za cijeli postupak valjda..jer rezerva jajnika je jedna od bitnijih za postupak.potpomognute pa time mozda I trazi to da ima bolji uvid u sve xa dalje pretrage,nemam pojma
Ok, amh je vazan , i ja sam ga vadila. Moj je 52,66 . Ali kolposkopija i amh…. Nikada cula… Imas li ti cin1,2,3 ?
Nemam,ali sam imala cesto upale pokazane papa testom
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro cure,
Sinoc sam opet imala one grceve i mucnine i jutros iz dosade ajd da pisnem za kineza iako mi jos uvijek nije izostala M, i vidim neke sjenice. Eh citala sam da oni cesto daju lazno pozitivan rezultat. Necu da se radujem unaprijed.
Sta mi vi savjetujete? Da odem kupit osjetljiviji test al nece biti prvi urin? Ili da sutra ponovim?
Nije mi dobro
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Hvala vam cure na podrsci,tu ostajem naravno da vas izvjestavam o svemu..
Ancio,Sanjarka ejj da se uhvati ovaj ciklus.pa ne znam…ne mogu zamisliti ..Kakva bo to sreca bila ..🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro cure,
Sinoc sam opet imala one grceve i mucnine i jutros iz dosade ajd da pisnem za kineza iako mi jos uvijek nije izostala M, i vidim neke sjenice. Eh citala sam da oni cesto daju lazno pozitivan rezultat. Necu da se radujem unaprijed.
Sta mi vi savjetujete? Da odem kupit osjetljiviji test al nece biti prvi urin? Ili da sutra ponovim?
Nije mi dobro
Koji ti je DPO? Najbolje da kupis drugi ako sumnjas u ispravnost tih. Digitalni neki ce ti sigurno pokazati ako je kinez pokazao sjenicu. Drazim fige da je plus 🤞🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Nije mi dobro
Meni kinezi najjaci testovi na trzistu , daj sliku
Hvala vam cure na podrsci,tu ostajem naravno da vas izvjestavam o svemu..
Ancio,Sanjarka ejj da se uhvati ovaj ciklus.pa ne znam…ne mogu zamisliti ..Kakva bo to sreca bila ..🤗
Javi mi rezultat amh
Sretno bosanko naša
Sassy ti nas ozbiljno zajebajes 🤣🤣🤣🤣
Kakva sjena ženo Božja 🤣
Cestitam od ❤️❤️❤️ i nek bude skolska 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji