Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Listopad 2020. 08:15

Marty07

Bella🍁

Marty07

watson009

Cure moje,evo mene nakon ludog dana…ja sam ocito nesto pokupila ,temp skocila na 37.9C, zimica i glavobolja ne prestaju,tako da sam na bolovanju.
    Uglavnom dolje me boli i imam probadanja,nekad mi se cini kao da cu dobiti M a ne da je prerano nego je nemoguce. Strah me da doista primilo sada kada mi je imunitet jako pao pa ne pijem nista od lijekova,tusiram se i nadam se da se stanje nece pogorsati.
    Volim vase drustvo i ako imate koji savjet za tu temperaturu a da je prirodano skidanje pliz podijelite sa mnom…
    Sve mi imamo dobre i lose dane, tu smo velika podrska ♥ istina da je virtualna i mozda nerealna no tu se kuzimo,umorna sam od okoline i kao sto je netko napisao i ja sam se udaljila od dragih ljudi zbog svoje boli i ceznje i vjecnog pitanja " sta vi cekate"…
    🌸🙌♥😅

draga watson, vidim da su cure napisale savjete za skidanje temp i podizanje imuniteta, a ja bih samo htjela prokomentirati (citala sam) da tijelo zna reagirati na takav nacin da maksimalno zastiti oplodeno jajasce, dakle u skroz ranoj trudnoci prije m, prehlada moze biti rani simptom. evo i mene prehlada drzi od ovulacije skroz, vec 13 dana i nikako da prode pa si onako mislim mozda jee too to. opet s druge strane nisam nista ekstra uzimala za svaki slucaj pa se to naravno oduzuje. kako god, nadam se da ces brzo ozdraviti i poslije toga ugledati plusic. saljem zagrljaj!

Imala sam ja prehladu isto prosli tjedan, to je bilo tjedan dana nakon O. Sutra ćemo vidjeti jel moja prehlada značila to što opisuje, a nadam se da je🤭 i svima držim fige da vam prehladice upravo to znače ❤

i ja se nadam za sva nas s prehladicama 😊😊 drzim ti fige za sutra, ocekujem najljepsu vijest kao i od svih koje sutra radite test❤
    btw cure ja sam jucer vidjela (ispricavam se ne sjecam se koja cura) je radila test na ovulacijskom testu. i probala i ja 🙈 dosla mi je druga roskasta crtica identicno kao na objavljenoj slici, ali sam kasnije citala da ne mora znaciti nista i da najbolje pravi test popiskiti. da, naravno.. nista, pricekat cu jos tih 5 dana..

Hvala😁
    Pričekaj još malo dana i onda pišni na pravi. Nadam se da i ovaj nešto znači ❤
    Ima li koja piškilica sa mnom sutra? Ili ćete pričekati još? 😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

anabelaaaa
    28. Listopad 2020. 08:20

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Ja sam procurila 🤞 nadam se kasnoj ovulaciji i dolasku nalaza prije iste 💪

Nadam se da vam prehlade nesto znace. Poznato je da je veca mogucnost zaceca kod pada imuniteta 😁
    Bella, Sussika i Sassy piskite skupa 

Cuj to za pad imuniteta 🤔😁Sanjarka ovaj ciklus u pokusaje???😊😊Ovaj je nas...❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 08:21

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Nadam se da vam prehlade nesto znace. Poznato je da je veca mogucnost zaceca kod pada imuniteta 😁

Cuj to za pad imuniteta 🤔😁Sanjarka ovaj ciklus u pokusaje???😊😊Ovaj je nas…❤❤

Kakvo je kod tebe stanje? Sutra ti treba ne doći jel?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Susika
    28. Listopad 2020. 08:31

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Bella, Sussika i Sassy piskite skupa sutra? 😁

Dobro jutro ženske,
    sve koje će pišati sretno ❤👶
    ja bi radije pričekala izostanak M, nekako imam osjećaj da dolazi, a opet s druge strane bi htjela pišnuti jer nisam nikad do sad radila test😀😀

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 08:39

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Cuj to za pad imuniteta 🤔😁Sanjarka ovaj ciklus u pokusaje???😊😊Ovaj je nas…❤❤

Vidim temp skroz pala, stize m?
    Ja se nadam da cemo uhvatit ovaj ciklus i da Odbrojavamo skupa 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    28. Listopad 2020. 08:44

Jutro! 
    Bella sretno sutra 🤗🤞🤞  a i ostalim curama koje budu piskile.
    Watson, kako si, je li pala temperatura?

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Monstera
    28. Listopad 2020. 08:55

Jutro cure!
    Za cure koje se osjećaju prehlađeno, samo da vam napišem da prije nego sam ugledala plus na testiću, par dana sam se osjećala baš bolesno. Nos mi je curio i bolile su me kosti, kao kad imam visoku temperaturu, ali kad bi mjerila ona je bila 37.2. Tako da definitivno je to mogući znak trudnoće, držim fige za sve vas 🤞🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Hazel
    28. Listopad 2020. 08:59

Bella sretno sutra! 🤞🤞 Ja cekam subotu piskenje ali vec me lagano bole leđa.. ☹️
    Watson nadam se da si bolje. Temperaturu ispod 38 ni ne treba skidati, ako je opce stanje dobro. Temperatura je obrambeni mehanizam organizma protiv toga sto ga je napalo. 
    Sanjarka hvala na popisu 🤗

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

sassy
    28. Listopad 2020. 09:05

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Dobro jutro,

Zao mi je sto zbog M, nadam se da ce ovaj mjesec biti uspjesan 
    Ja necu piskiti sutra, cekat cu 31. ne zelim jos uvijek da se razocaram (potencijalno) :D prvo cu da sacekam da vidim hoce lli doci vjestica.
    A istina je da dodje prehlada, kod mene kad mi je los imunitet, cak i u PMSu se prehladim, radi promjene hormona... 
    Zelim vam svima lijep i produktivan dan 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 09:16

sassy

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Dobro jutro,

Zao mi je sto zbog M, nadam se da ce ovaj mjesec biti uspjesan
    Ja necu piskiti sutra, cekat cu 31. ne zelim jos uvijek da se razocaram (potencijalno) :D prvo cu da sacekam da vidim hoce lli doci vjestica.
    A istina je da dodje prehlada, kod mene kad mi je los imunitet, cak i u PMSu se prehladim, radi promjene hormona…
    Zelim vam svima lijep i produktivan dan

Nemati zasto biti zao.
    Nismo ni radili na bebi ovaj mjesec 
    Cekamo papu i briseve nakon spontanog pa onda krecemo opet 🙂
    Sretno! 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.