Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    27. Listopad 2020. 20:46

Buhtlice, da bi lh ocitao hcg mora biti tamno kao pik
    Dakle, cure koje su lh dokazale trudnocu bilo im je kao da ovuliraju tamna linija. 

buhtlica23
    27. Listopad 2020. 20:48

Aha, nisam znala za to 😅
    Nije mi bas najjasnije jer prije je nije bilo nikako sad je ima 😅 
    Nema veze sta bude bit ce

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    27. Listopad 2020. 20:54

Ja crtu imam tokom cijelog ciklusa nekad blaze nekad jace a kada je O onda je tamna kao kontrolna linija. Tako da ukoliko ponovis da dan ocekivane M teatic sa LH trakicom a on bude kao PIK mozes poceti slaviti. Ova crta nazalost nista ne znaci.

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 20:57

Zene, ne ocajavajte, pogotovo vi sto vec imate svoju djecicu, dar od Boga, uzivajte, volite svoga muza i ne dajte da nesto poljulja vas odnos.  
    Ja sam nekih zadnjih pola godine pocela izbjegavati ljude, neku dalju rodbinu, udaljavati od svakoga, samo zato sto mi je smetalo sto me pogledaju u stomak, stvorila sam sebi neki pritisak da svi ocekuju bebicu, da nam zadiru u privatnost. 
    I znam da nas sve nervira ono " Opusti se i doci ce"ili "Bice kad se najmanje nadas"  ali stvarno pocinjem da mislim da mi sebi puno toga stavimo na ledja... kao da smo nesto krive i onda citamo puno, nerviramo se, osluskujemo svaki simptom ( do sad sam barem 3 puta bila sigurna da sam trudna 😂).

Zato, molim vas da mi pisete sta vi radite da se relaksirate, cime se oslobadjate stresa i kako ne misliti za rad na bebi kao neki zadatak 🤦‍♀️ jos uvijek smo na pauzi ali eto da se pripremim kako da sto manje mislim na sve to sto nam slijedi.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    27. Listopad 2020. 21:14

Buhtlice  probaj pričekati još dva dana bar pa napravi običan test. Držim fige🤞🤞🤞❤
    Divna nemam bas neki predobar savjet, ja se pokušavam zaoukupiti stvarima koje me zanimaju i pokušavam druge svoje interese i hobije staviti u fokus. A i muž i ja volimo provodimo vrijeme u nekim zajedničkim interesima pa mi i to makne fokus s bebe. I kad previše zaglibim u mislima i na internetu u istraživanju bilo čega za bebu, sama sebi kažem prestani i krenem nešto drugo raditi.ali u podsvijesti mi je uvijek. I vjerojatno će biti dok mi ne dođe preko glave non stop o tome razmišljati pa ću od ljutnje i jada prestati. Ali još nisam u toj fazi. Ponekad je to jednostavno proces i trebaš doći do toga da naučiš obraćati pažnju i na druge stvari. A ono što me opusta je joga,šetnje i spavanje,a ponekad i slušanje muzike-ponekad i plačem uz neku pjesmu al tako to izbacim iz sebe. Eto.. nije nešto pametno al nemam ništa drugo za ponuditi.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:20

Hvala ti Andela na podijeljenom iskustvu. Razmisljala sam i ja da se vratim treningu ali ova korona je bas sve poremetila.
    Putovali smo, izadjemo u prirodu, na cist zrak. Bas kao i vi, apsolutno nikakvih drugih problema, sredjen zivot.... ali glava luda, ne da mira...

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:25

Bella, razumijem sve. Meni je moja mama cesto znala reci "operi malo vesa na ruke i nece ti gluposti padati na pamet" 😂 tako da, mozda treba traziti mir u radu, kad se umorimo, necemo imati vremena za googlanje svih mogucih i nemogucih razloga...

Bella🌟
    27. Listopad 2020. 21:29

anci000

Anđela draga napunila 32 :)
    Ja pokušavam treninzima i kuhanjem ne mislit stalno o trudnoći, često šetamo i gledamo filmove ali kako bude bit će 🙏 prestajem curkati pa ću ja njega čini mi se već sutra zaskočiti 😬 ja ne znam šta bih bez vas
    Stvarno mi pomažete maksimalno! 💜🧡

Samo naprijed Ancioo❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lindsay
    27. Listopad 2020. 21:30

Draga Divna, uz svu muku koja me snasla ove godine oko planiranja bebaca pa do nalaza od dragog koji nas je bacio na koljena nisam nasla na rijeci utjehe.  Niti postoji nesto sto bi maknulo moje misli s te teme. Pisala sam ovdje jednom, nasla sam mir u tome da prihvatim probleme koje imamo i suocim se s njima. Da gledam istini u oci ne poricuci je i da skinem ruzicaste naocale. Pocela sam vaditi svoje nalaze, to dosta traje. I nagodinu idem na MPO. To je nesto sto za sebe u snu nisam mogla zamisliti ali tako je kako je. Volim dragog jako puno i ne mogu dopustiti da  nam se zivoti raspadnu cak i ako godine prodju u bezuspjesnoj borbi. Ako dodjem u menopauzu ili do zasicenja od svega tog prije nego ostanem trudna dogovorili smo se putovati svijetom. Mislim da je najbolji lijek prihvatiti situaciju. Jer konstatan stres je okidac za mnoge bolesti ne daj boze nikome. A ja njemu i on meni treba jos puno puno godina za suzivot,poljubac, oslonac, prijatelja. Tako da treba gledati i dati sve od sebe za potomstvo ali ako uz sve lijecnike,napore, inekcije ne ide treba znati i da iza toga postoji zivot i ostati emaptična osoba. Moras naci mir u sebi a to je proces. Moras se suociti i s najljepsim i najcrnjim scenarijem i znati da ako je i najcrnji sto se tice začeća tvoj zivot tu nije gotov, jos moras disati i napraviti svasta u njemu. Zato ne ocajavaj, dijete je najveci blagoslov u zivotu i vjerujem da ce ti se ostvariti. Isto tako, pogledaj u najtamniji kutak sebe i razmisli sta te usrecuje za 5 godina, 10 godina sta volis i koliko i predaj se tome. Zivotinje, kozmetika, putovanja, citanje, vjezbanje... ima zivota i prije i poslije djece. S njima ili bez njih. Ne dozvoli da ti trenutna situacija odredjuje zivot u nazalost tuznom i zalosnom tonu kojeg cujem u tvojoj poruci.  To je samo trenutno i vrlo je vjerojatno da ce mozda vec sutra situacija biti bolja. Mozda za koji dan beba na putu. Ili koji mjesec. Ali nauci zivjeti s tim cekanjem niposto se nemoj duhovno predati ❤
    Zivot je lijep mila moja. I tezak, ali i lijep. Sretno ❤

buhtlica23
    27. Listopad 2020. 21:32

Ja do sad nisam ni takvu crticu vidjela pa mi je ovo bilo top 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.