Jutro! ☕ Jucer mi je bas bio tezak dan. Danas cemo malo drugacije. Ocito mi je trebalo malo vise da procesuiram sve. Emocije su mi ludovale, a tesko ih je izraziti i izbaciti kada imas pored sebe djecicu o kojoj treba brinuti. A sve osjete, bas sve…starija me grlila i tjesila, a meni oci pune suza od jada. Tu vise nije bilo rijec samo o nezadovoljstvu zbog neuspjelih pokusaja vec nesto dublje sto me duze prati, neka praznina koju valjda zelim popuniti novom trudnocom. Svjesna sam da to sve nece nestati cak i ako ostanem trudna. To je bas nesto na cemu covjek treba poraditi. Iscrpilo me majcinstvo iako mi je to najdivnija stvar na svijetu. Malo mi je tesko govoriti o tome ovdje, jer mnoge vec jako dugo pokusavate, neke ce morati i na umjetnu oplodnju, a ja kukam kako mi je tesko a imam dva blaga, dva predivna sunca pored sebe. Al bas bude tesko, u svemu tome sam pomalo izgubila sebe. Svojom krivnjom, naravno. Imam stvarno divnog muza koje me konstantno gura, koji je podrska i oslonac. A ja kao da sam u nekoj blokadi, ne mogu se pokreniti i napokon napraviti nesto za sebe. Ne zelim biti takav primjer svojim curama…
Morala sam ovo podijeliti s vama, barem mali djelic…
Bella, sretno sutra! ❤ Naravno, sretno i svim curama koje uskoro piske. Jako mi je drago sto sam dio ove grupice koja se siri i koja je puna raznih prica, iskustava, podrske i utjehe. Divne ste!
Hvala na podijeljenom iskustvu i bez obzira što imaš djece već, ne znači da ne smiješ osjećati to što osjećaš ili da bi se trebala nekako drugačije osjećati. Osjećaji su tvoji i imaš pravo na njih kakvi god bili. ❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Vifis oko mene niko nikada problema nije imao, svinostajali iz prve , druge trudni…. pa sam i ja mislila to cim zamislis evo bebaca🤪
tak i ja, bila uvjerena iz prve ce😀 iako mislim da nas je vecina tako mislila😀
i ja bi sad odmah bebaca al nazalost nejde to tako😅
sanjala sam cak ovu noc da imam curicu 🥰
Ajmeeeee, kad cemo vise da uzivamo u bebacimaaaaa,"💆🏻♀️🤰
daaaaaaaaaa jedva cekam
Prije se pazis da slucajno ne ostanes trudna da sam znala mogla sam se ne pazit godinama
daaa, bas to😅 to meni i dragi kaze😅
Meni se upravo javila probadajuca ostra bol u sredini donjeg dijela stomaka. Bas je neugodan osjecaj. 😕 Nije ona tipicna bol grcenja maternice pred menstruaciju.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni se upravo javila probadajuca ostra bol u sredini donjeg dijela stomaka. Bas je neugodan osjecaj. 😕 Nije ona tipicna bol grcenja maternice pred menstruaciju.
Vidjet ćeš kako će ići. U subotu napravi još jedan test i taj bi trebao pokazati točnije jel je ili ne.
Takve grceve inače imaš?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj cure drageee, kako docekati dan kada M ne dodje, jos tjedan dana... Dani mi tako sporo idu i osluskujem svaki signal tijela i pripisujem ga mogucoj trudnoci. Osjecam vec danima grcice u trbuhu, kako sam i u prosloj T, i strasno sam napuhnuta ( i prdonja, sto inace nisam, jedva ikad...a sad, brate mili...) i placljiva sam vec danima, na svaku seriju se rasplacem, a nije ni tuzna. :) No, sve to moze biti i neki malo zesci pms kombiniran s autosugestijom... Nocas nisam mogla spavati kad me probudilo piskenje i glad jer sam zabrijala da sad mora da sam trudna i od uzbudjenja nisam mogla zaspati. Sad krepivam na poslu :)) No,vidjet cemo, drzim fige svima nama na rukama i nogama. :*
Pa nemam takve. Ovo mi je bas cudno. Bas kao da me netko bode nozem u jednu tocku. Ali otkako radimo na bebi sve je postalo drugacije. Ovo je sad vec drugi ciklus i da imam bolne grudi...a to nije uobicajeno za mene. Vidjet cemo. U petak bi trebala dobiti. Ako ne, u subotu radim test.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Joj cure drageee, kako docekati dan kada M ne dodje, jos tjedan dana… Dani mi tako sporo idu i osluskujem svaki signal tijela i pripisujem ga mogucoj trudnoci. Osjecam vec danima grcice u trbuhu, kako sam i u prosloj T, i strasno sam napuhnuta ( i prdonja, sto inace nisam, jedva ikad…a sad, brate mili…) i placljiva sam vec danima, na svaku seriju se rasplacem, a nije ni tuzna. :) No, sve to moze biti i neki malo zesci pms kombiniran s autosugestijom… Nocas nisam mogla spavati kad me probudilo piskenje i glad jer sam zabrijala da sad mora da sam trudna i od uzbudjenja nisam mogla zaspati. Sad krepivam na poslu :)) No,vidjet cemo, drzim fige svima nama na rukama i nogama. :*
🤞🏻🤞🏻
👩23
👨24
Joj cure drageee, kako docekati dan kada M ne dodje, jos tjedan dana… Dani mi tako sporo idu i osluskujem svaki signal tijela i pripisujem ga mogucoj trudnoci. Osjecam vec danima grcice u trbuhu, kako sam i u prosloj T, i strasno sam napuhnuta ( i prdonja, sto inace nisam, jedva ikad…a sad, brate mili…) i placljiva sam vec danima, na svaku seriju se rasplacem, a nije ni tuzna. :) No, sve to moze biti i neki malo zesci pms kombiniran s autosugestijom… Nocas nisam mogla spavati kad me probudilo piskenje i glad jer sam zabrijala da sad mora da sam trudna i od uzbudjenja nisam mogla zaspati. Sad krepivam na poslu :)) No,vidjet cemo, drzim fige svima nama na rukama i nogama. :*
Ovi bas mirisi na trudnocu. Drzim fige! ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro pozz sa sve nova sam.
Trebam pomoc ovako ja i muz zelimo bebu i prije 3mj sam imala rani pobacaj u 2-3 tjednu, bila sam posle toga kod dr i bilo je sve uredu sada ponovo radimo na bebi kupovala sam testove za plodne dane i bili su pozitivni 18.10 i 19.10 mi smo imali odnos 18,19 i 20 posle toga vise ne sve do 24.10 tad je bio zadnji danas ujutro sam radila digital test koji pokazuje i tjedne bio je minus, a tu Imam neke simptome kao sto su osjetljive grudi (i pred menstruaciju to imam ali ne bas ovako bolne) imam bol u stomaku kao kad treba da dobijem, bol u ledjima takodjer i umornost, ali me sad zbunjuje to da test nije pokazao ni 1tjedan a po plodnim danima treba da sam trudna vec 13-14 dana. Moze li mi neko pomoci ako je imao slicno iskustvo hvala unaprijed
Ako je pozitivan test za ovulaciju bio 18/19. 10
Onda ti je o bila vjerovatno 19 ili 20.10
Tako da ti je jos rano za test
A Zar nije trebao pokazat 1tjedan
Ne moze pokazati tako rano
Test reagira na određenu koncentraciju hcg hormona, koji se tek ispusta nakon implantacije
A tebi je tek cca 8dpo, stvarno je pre rano
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji