Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Listopad 2020. 07:51

anci000

Bella🍁

anci000

Jutrooo trudilice
    Bella jel sutra piskis, jako mi se svida tvoj simptom 😘😘
    Divna i Lidsay bas ste to sve lijepo napisale, nadam se da cemo iskreno ugledat plusice sto prije i da cemo bit ponosne na sve ove dane sto prolazimo

Ugodan dan svima, ako koja piski molit cu lijepo test na sunce

Piskim sutra Ancioo 😫😁

huhuuuuu jedva cekam sutra ujutro u 6 doci na forum 🤭💛🤭💛

🤭🤭🤭🤭
     Već sam sad nervozna😬😬😣
    Aniram ne znam što se tiče marulje, za nju nisam sigurna da se pije cijelo vrijeme. Mislim da se ona ne smije u nekom dijelu ciklusa al nisam sigurna kad.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 07:53

Andela111

Drzim figeeee za piskenje, daj Boze da bude plus ko kuca!❤️

Hvala Andelice💛

▪Marty
    28. Listopad 2020. 07:54

watson009

Cure moje,evo mene nakon ludog dana…ja sam ocito nesto pokupila ,temp skocila na 37.9C, zimica i glavobolja ne prestaju,tako da sam na bolovanju.
    Uglavnom dolje me boli i imam probadanja,nekad mi se cini kao da cu dobiti M a ne da je prerano nego je nemoguce. Strah me da doista primilo sada kada mi je imunitet jako pao pa ne pijem nista od lijekova,tusiram se i nadam se da se stanje nece pogorsati.
    Volim vase drustvo i ako imate koji savjet za tu temperaturu a da je prirodano skidanje pliz podijelite sa mnom…
    Sve mi imamo dobre i lose dane, tu smo velika podrska ♥ istina da je virtualna i mozda nerealna no tu se kuzimo,umorna sam od okoline i kao sto je netko napisao i ja sam se udaljila od dragih ljudi zbog svoje boli i ceznje i vjecnog pitanja " sta vi cekate"…
    🌸🙌♥😅

draga watson, vidim da su cure napisale savjete za skidanje temp i podizanje imuniteta, a ja bih samo htjela prokomentirati (citala sam) da tijelo zna reagirati na takav nacin da maksimalno zastiti oplodeno jajasce, dakle u skroz ranoj trudnoci prije m, prehlada moze biti rani simptom. evo i mene prehlada drzi od ovulacije skroz, vec 13 dana i nikako da prode pa si onako mislim mozda jee too to. opet s druge strane nisam nista ekstra uzimala za svaki slucaj pa se to naravno oduzuje. kako god, nadam se da ces brzo ozdraviti i poslije toga ugledati plusic. saljem zagrljaj! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

buhtlica23
    28. Listopad 2020. 07:58

Watsoon, temp. mozes skiniti tusiranjem u malcice hladnijoj vodi. Ne prehladnoj,onako da ti bude ugodno. Ja tako skidam sve temp. ispod 38 vec godinama. I uvijek uspije, drzim fige da ozdravis sto prije 🤞🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 08:00

Marty07

watson009

Cure moje,evo mene nakon ludog dana…ja sam ocito nesto pokupila ,temp skocila na 37.9C, zimica i glavobolja ne prestaju,tako da sam na bolovanju.
    Uglavnom dolje me boli i imam probadanja,nekad mi se cini kao da cu dobiti M a ne da je prerano nego je nemoguce. Strah me da doista primilo sada kada mi je imunitet jako pao pa ne pijem nista od lijekova,tusiram se i nadam se da se stanje nece pogorsati.
    Volim vase drustvo i ako imate koji savjet za tu temperaturu a da je prirodano skidanje pliz podijelite sa mnom…
    Sve mi imamo dobre i lose dane, tu smo velika podrska ♥ istina da je virtualna i mozda nerealna no tu se kuzimo,umorna sam od okoline i kao sto je netko napisao i ja sam se udaljila od dragih ljudi zbog svoje boli i ceznje i vjecnog pitanja " sta vi cekate"…
    🌸🙌♥😅

draga watson, vidim da su cure napisale savjete za skidanje temp i podizanje imuniteta, a ja bih samo htjela prokomentirati (citala sam) da tijelo zna reagirati na takav nacin da maksimalno zastiti oplodeno jajasce, dakle u skroz ranoj trudnoci prije m, prehlada moze biti rani simptom. evo i mene prehlada drzi od ovulacije skroz, vec 13 dana i nikako da prode pa si onako mislim mozda jee too to. opet s druge strane nisam nista ekstra uzimala za svaki slucaj pa se to naravno oduzuje. kako god, nadam se da ces brzo ozdraviti i poslije toga ugledati plusic. saljem zagrljaj!

Imala sam ja prehladu isto prosli tjedan, to je bilo tjedan dana nakon O. Sutra ćemo vidjeti jel moja prehlada značila to što opisuje, a nadam se da je🤭 i svima držim fige da vam prehladice upravo to znače ❤

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 08:02

Irenaa0809 - ❤️➕
    Mirjam2 - ❤️➕
    Clio35 - ❤️
    NeverGiveUp55 ❤️➕
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Anabelaaaa - 29.10. - 1 dan❤️
    Mokosh - 30.10. - 2 dana ❤️
    Bella- 31.10 -  3 dana♥️
    Susika - 31.10. - 3 dana❤️
    Sassy - 31.10. - 3 dana❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Hazel - 01.11. - 4 dana❤️
    Buhtlica23 - 03.11. - 6 dana❤️
    Marty07 - 03.11. - 6 dana❤️
    Amarenna - 05.11. - 8 dana❤️
    Leah - 05.11. - 8 dana ❤️
    Traveller - 06.11. - 9 dana❤️
    Lullaby - 06.11. - 9 dana❤️
    Chloe - 09.11. - 12 dana❤️
    Olimpija - 10. 11. - 13 dana❤️
    Dada31 - 10.11. - 13 dana❤️
    Inana1- 11.11.  - 14 dana❤️
    Amy_94 - 13.11. - 16 dana❤️
    Mara5 - 21.11. - 24 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 25 dana ♥️
    Andela111 - 24.11. - 27 dana❤️
    Sanjarka88 - 25. 11. - 28 dana❤️
    Maša25 - 27.11. - 30 dana❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    28. Listopad 2020. 08:05

jutro trudilice :)
    Pijem vrkutu cijeli ciklus, tako sam se informirala da treba. Poželjno nakon 3 mjeseca napraviti pauzu. Što se tiče marulje pročitala sam da se pije do ovulacije.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 08:07

Dobro jutro curke ☕

Ja sam procurila 🤞 nadam se kasnoj ovulaciji i dolasku nalaza prije iste 💪

Nadam se da vam prehlade nesto znace. Poznato je da je veca mogucnost zaceca kod pada imuniteta 😁
    Bella, Sussika i Sassy piskite skupa sutra? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Aniram17
    28. Listopad 2020. 08:07

mara5

jutro trudilice :)
    Pijem vrkutu cijeli ciklus, tako sam se informirala da treba. Poželjno nakon 3 mjeseca napraviti pauzu. Što se tiče marulje pročitala sam da se pije do ovulacije.

Hvala 💞

▪Marty
    28. Listopad 2020. 08:09

Bella🍁

Marty07

watson009

🌸🙌♥😅

Imala sam ja prehladu isto prosli tjedan, to je bilo tjedan dana nakon O. Sutra ćemo vidjeti jel moja prehlada značila to što opisuje, a nadam se da je🤭 i svima držim fige da vam prehladice upravo to znače ❤

i ja se nadam za sva nas s prehladicama 😊😊 drzim ti fige za sutra, ocekujem najljepsu vijest kao i od svih koje sutra radite test❤ 
    btw cure ja sam jucer vidjela (ispricavam se ne sjecam se koja cura) je radila test na ovulacijskom testu. i probala i ja 🙈 dosla mi je druga roskasta crtica identicno kao na objavljenoj slici, ali sam kasnije citala da ne mora znaciti nista i da najbolje pravi test popiskiti. da, naravno.. nista, pricekat cu jos tih 5 dana.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.