Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:32

anci000

Anđela draga napunila 32 :)
    Ja pokušavam treninzima i kuhanjem ne mislit stalno o trudnoći, često šetamo i gledamo filmove ali kako bude bit će 🙏 prestajem curkati pa ću ja njega čini mi se već sutra zaskočiti 😬 ja ne znam šta bih bez vas
    Stvarno mi pomažete maksimalno! 💜🧡

Navali sestro, nikad se ne zna, mozda ovulacija urani, mozda malci prezive,  pokrij sve dok odlaska dragog na teren 🤞🤞😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

watson009
    27. Listopad 2020. 21:39

Cure moje,evo mene nakon ludog dana...ja sam ocito nesto pokupila ,temp skocila na 37.9C, zimica i glavobolja ne prestaju,tako da sam na bolovanju.
    Uglavnom dolje me boli i imam probadanja,nekad mi se cini kao da cu dobiti M a ne da je prerano nego je nemoguce. Strah me da doista primilo sada kada mi je imunitet jako pao pa ne pijem nista od lijekova,tusiram se i nadam se da se stanje nece pogorsati.
    Volim vase drustvo i ako imate koji savjet za tu temperaturu a da je prirodano skidanje pliz podijelite sa mnom...
    Sve mi imamo dobre i lose dane, tu smo velika podrska ♥ istina da je virtualna i mozda nerealna no tu se kuzimo,umorna sam od okoline i kao sto je netko napisao i ja sam se udaljila od dragih ljudi zbog svoje boli i ceznje i vjecnog pitanja " sta vi cekate"...
    🌸🙌♥😅

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    27. Listopad 2020. 21:43

lindsay

Draga Divna, uz svu muku koja me snasla ove godine oko planiranja bebaca pa do nalaza od dragog koji nas je bacio na koljena nisam nasla na rijeci utjehe. Niti postoji nesto sto bi maknulo moje misli s te teme. Pisala sam ovdje jednom, nasla sam mir u tome da prihvatim probleme koje imamo i suocim se s njima. Da gledam istini u oci ne poricuci je i da skinem ruzicaste naocale. Pocela sam vaditi svoje nalaze, to dosta traje. I nagodinu idem na MPO. To je nesto sto za sebe u snu nisam mogla zamisliti ali tako je kako je. Volim dragog jako puno i ne mogu dopustiti da nam se zivoti raspadnu cak i ako godine prodju u bezuspjesnoj borbi. Ako dodjem u menopauzu ili do zasicenja od svega tog prije nego ostanem trudna dogovorili smo se putovati svijetom. Mislim da je najbolji lijek prihvatiti situaciju. Jer konstatan stres je okidac za mnoge bolesti ne daj boze nikome. A ja njemu i on meni treba jos puno puno godina za suzivot,poljubac, oslonac, prijatelja. Tako da treba gledati i dati sve od sebe za potomstvo ali ako uz sve lijecnike,napore, inekcije ne ide treba znati i da iza toga postoji zivot i ostati emaptična osoba. Moras naci mir u sebi a to je proces. Moras se suociti i s najljepsim i najcrnjim scenarijem i znati da ako je i najcrnji sto se tice začeća tvoj zivot tu nije gotov, jos moras disati i napraviti svasta u njemu. Zato ne ocajavaj, dijete je najveci blagoslov u zivotu i vjerujem da ce ti se ostvariti. Isto tako, pogledaj u najtamniji kutak sebe i razmisli sta te usrecuje za 5 godina, 10 godina sta volis i koliko i predaj se tome. Zivotinje, kozmetika, putovanja, citanje, vjezbanje… ima zivota i prije i poslije djece. S njima ili bez njih. Ne dozvoli da ti trenutna situacija odredjuje zivot u nazalost tuznom i zalosnom tonu kojeg cujem u tvojoj poruci. To je samo trenutno i vrlo je vjerojatno da ce mozda vec sutra situacija biti bolja. Mozda za koji dan beba na putu. Ili koji mjesec. Ali nauci zivjeti s tim cekanjem niposto se nemoj duhovno predati ❤
    Zivot je lijep mila moja. I tezak, ali i lijep. Sretno ❤

Ovo si jako lijepo napisala. ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lindsay
    27. Listopad 2020. 21:47

Watsoon ako nije korona beba je sto posto 👌
    Paracetamol smijes 2 puta po 500mg na dan i ako si trudna a prirodan lijek je med, propolis, LUK I SLANINA ❤

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:50

Draga Lindsay, hvala ti na tako lijepim rijecima. Sve sto kazem suvisno je. Meni je trebalo 9 mjeseci da shvatim da je vrijeme za akciju, krenula sa vadjenjem nalaza i evo uspjesno uklonila,  nadam se svoj problem. Sada sam dosta mirnija nakon toga. Ne bih zeljela da nam se desi da vodjenje ljubavi pretvorimo u obavezu... toliki brakovi pucaju unatoc tome sto imaju djecu. Jako je vazno sacuvati sebe, kao sto Bella rece, to je  taj neki proces koji moramo proci i izaci jos jaci, svi mi. ❤

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Lindsay
    27. Listopad 2020. 21:52

Divna_Sa

Draga Lindsay, hvala ti na tako lijepim rijecima. Sve sto kazem suvisno je. Meni je trebalo 9 mjeseci da shvatim da je vrijeme za akciju, krenula sa vadjenjem nalaza i evo uspjesno uklonila, nadam se svoj problem. Sada sam dosta mirnija nakon toga. Ne bih zeljela da nam se desi da vodjenje ljubavi pretvorimo u obavezu… toliki brakovi pucaju unatoc tome sto imaju djecu. Jako je vazno sacuvati sebe, kao sto Bella rece, to je taj neki proces koji moramo proci i izaci jos jaci, svi mi. ❤

Je li muz obavio spermiogram?

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:54

Watson, med, limun, caj, bijeli luk.  Noge namazi senfom i obuci carapice, paracetamol smiju i trudnice. Da se preznojis i izbacis temperaturu iz sebe.

Divna 🎀
    27. Listopad 2020. 21:55

lindsay

Divna_Sa

Draga Lindsay, hvala ti na tako lijepim rijecima. Sve sto kazem suvisno je. Meni je trebalo 9 mjeseci da shvatim da je vrijeme za akciju, krenula sa vadjenjem nalaza i evo uspjesno uklonila, nadam se svoj problem. Sada sam dosta mirnija nakon toga. Ne bih zeljela da nam se desi da vodjenje ljubavi pretvorimo u obavezu… toliki brakovi pucaju unatoc tome sto imaju djecu. Jako je vazno sacuvati sebe, kao sto Bella rece, to je taj neki proces koji moramo proci i izaci jos jaci, svi mi. ❤

Je li muz obavio spermiogram?

Da, to smo prvo obavili, uredan mu je. 

Leah
    27. Listopad 2020. 21:58

Drage moje, nemam neki pametni savijet kako se ne opterecivati, ali meni pomaze vrijeme i smijeh s mojim dragim, kuhanje (veliki sam gurman i volim papati) i nase familije. Ali sve to na stranu, tu ova nasa mala zajednica, gdje smo jedna drugoj podrska i bezuslovno si pomazemi kako god znamo, a ni ne poznajemo se, daje mi posebnu snagu. Da znam da nisam sama u ovome, da puno vise zena nego sta sam mislila prolazi kroz ove borbe, a opet jedna drugu ispracamo u drugu grupu s bebama i veselimo se tudim plusicima ko da su nasi, e zato vas drage moje jako volim sto mi dajete snagu i nadu da cemo sve kad tad drzati svoje struce ljubavi. ❤

watson009
    27. Listopad 2020. 22:00

Hvala vam lijepe moje doktorice ♥ 
    Lindsay  slavonko znam za slaninu i luk i ja sam Slavonka-Purgerica hehe...evo dala si mi ideju za dorucak hehe
    Joj bas se naljepilo na mene,cuvajte mi se 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.