Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    28. Listopad 2020. 11:13

jutro cure <3
    Evo ja cekam da mi prođe glupa M i onda idemo dalje :) 
    Watson,Bella sretno <3 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 11:18

Ancioo možda se onda i ja odvazim😁 al isto bi ispod jezika. Al moram kupiti toplomjer. 
    Hvala Mašo. Neka prođe i onda dalje u napad💪💪

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 11:30

anci000

Bella🍁

Ancioo možda se onda i ja odvazim😁 al isto bi ispod jezika. Al moram kupiti toplomjer.
    Hvala Mašo. Neka prođe i onda dalje u napad💪💪

ma ajmo jos i to 💪💪💪💪ja od danas krecem u hopsanje
    narucila sam toplomjer doci ce tek u petak ali ni to nije kasno

😊😎😎 koji toplomjer si naručila?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 11:39

Ja vam mjerim oralno s obicnim toplomjerom 
    Preko vikenda sam znala navit sat Al nije bilo potrebe jer se probudim iz navike. Izmjerim i nastavim spavat 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    28. Listopad 2020. 12:03

cure ja moram sutra ić vadit krv za hormone štitnjače , jakoooo se bojimmm . 
    Prošli put kad sam bila bila je neka žena glupa i baš me jako bolilo i sad me užasno strah :( 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Samoja6
    28. Listopad 2020. 12:11

Cure da ja nešto pitam... 
    Nedavno sam vadila krv da mi provjere štitnjaču, a i sve ostalo, ali vadili su mi samo TSH i po tome je ispalo da je savršeno... Sad se nekako sve više mislim dali je bilo dovoljno izvaditi samo to? 
    Jedino mi željeza manjka, ali dali je stvarno moguće da se nemože primiti zbog željeza? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Divna 🎀
    28. Listopad 2020. 12:14

Ja imam obicni digitalni toplomjer, sa jednom decimalom. Meni je to dovoljno, prije ovulacije mi je 36.5, poslije ovulacije skoci na 36.9 i na dan kad trebam dobiti opadne opet na 36.5. Cak ni ne mjerim svaki dan ali eto na neke kljucne dane zaredam u 6.30 h. Mjerim u ustima, i zadrzim toplomjer 10 sekundi nakon sto svira.   Danas ce mi muz kupiti trakice za ovulaciju pa cu da ih probam od sljedeceg mjeseca. Tako im se  radujem 😂😂

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    28. Listopad 2020. 12:19

Samoja6

Cure da ja nešto pitam…
    Nedavno sam vadila krv da mi provjere štitnjaču, a i sve ostalo, ali vadili su mi samo TSH i po tome je ispalo da je savršeno… Sad se nekako sve više mislim dali je bilo dovoljno izvaditi samo to?
    Jedino mi željeza manjka, ali dali je stvarno moguće da se nemože primiti zbog željeza?

Ja sam pored TSH, vadila i Free T3 i Free T4, tako da najbolje jos jednom da provjeris sa lijecnikom. Manjak zeljeza moze uticati na zacece. Da li ste neke druge pretrage radili?

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Pupa
    28. Listopad 2020. 12:21

Stormy

Pupa

Stormy

Pupa

Stormy

Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?

Ne znam je li ti netko već odgovorio, ali ću ti napisati kako je meni bilo u KBC Rijeka. Obavila sam prije konzultacija cervikalne briseve, sono HSG, hormone i papa test. Muž je napravio spermiogram. Sa svim tim nalazima smo išli na prve konzultacije i dobili popis što još trebamo, a to su bili markeri na HIV i hepatitise. Također, predloži se postupak (IVF, inseminacija…) temeljem uvida u nalaze. Pitaj ako te još nešto zanima😉
    Pupapuno ti hvala na odgovoru. Zanima me je li te na briseve i sono uputila ginekologica ili?
    Mi za sada imamo ovo što mi stoji u "potpisu".
    Planiram još friški tsh (štitnjača) i krvnu sliku.
    Koliko ste čekali za ove pretrage (markeri HIV i hepatitis)?

Oprosti što tek sad odgovaram. Ludi dan je bio jučer pa nisam stigla. Mene je uputila na briseve moja gin. i rekla da idem na konzultacije na humanu da vidim što dalje. Tamo sam saznala da moram napraviti sono HSG koji sam radila u bolnici, a ne kod svoje gin. Nakon tog nalaza, dobila sam popis što još treba, a to su bili samo markeri jer smo sve drugo napravili. Nalaz markera se dobije za par dana.
    Pupa ma sve pet, i meni je ludnica ovih dana 😉
    Misliš li možda da bih trebala i ja napravit briseve prije tih prvih konzultacija na humanoj?

Svakako napravi briseve prije svega jer nećeš bez toga moći na HSG. Brisevi ti vrijede 3 mjeseca, a markeri 6 mjeseci. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

anabelaaaa
    28. Listopad 2020. 12:24

Andela111

Anabelice, zao mi je…. najbolje da uredite pretrage, znaces vise… i mocices napraviti nesto da sto pre ostanes T❤️…. nadam se da ce ti svi hormoni i nalazi muza biti okej.

Hvala Andela..I ja se nadam.Barem cu znati na cemu sam I sta trebam popravljati.❤I tebi zelim veliki plusic sti prije,da se rijesis ovih mukica I iscekivanja I uzivas sa svojim bebacem.🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.