Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emmi
    28. Listopad 2020. 09:26

Jutro pozz sa sve nova sam. 

Trebam pomoc ovako ja i muz zelimo bebu i prije 3mj sam imala rani pobacaj u 2-3 tjednu, bila sam posle toga kod dr i bilo je sve uredu sada ponovo radimo na bebi kupovala sam testove za plodne dane i bili su pozitivni 18.10 i 19.10 mi smo imali odnos 18,19 i 20 posle toga vise ne sve do 24.10 tad je bio zadnji danas ujutro sam radila digital test koji pokazuje i tjedne bio je minus, a tu Imam neke simptome kao sto su osjetljive grudi (i pred menstruaciju to imam ali ne bas ovako bolne) imam bol u stomaku kao kad treba da dobijem, bol u ledjima takodjer i umornost, ali me sad zbunjuje to da test nije pokazao ni 1tjedan a po plodnim danima treba da sam trudna vec 13-14 dana. Moze li mi neko pomoci ako je imao slicno iskustvo hvala unaprijed 

👩23
    👨24

Mokosh
    28. Listopad 2020. 09:29

Jutro! ☕ Jucer mi je bas bio tezak dan. Danas cemo malo drugacije. Ocito mi je trebalo malo vise da procesuiram sve. Emocije su mi ludovale, a tesko ih je izraziti i izbaciti kada imas pored sebe djecicu o kojoj treba brinuti. A sve osjete, bas sve...starija me grlila i tjesila, a meni oci pune suza od jada. Tu vise nije bilo rijec samo o nezadovoljstvu zbog neuspjelih pokusaja vec nesto dublje sto me duze prati, neka praznina koju valjda zelim popuniti novom trudnocom. Svjesna sam da to sve nece nestati cak i ako ostanem trudna. To je bas nesto na cemu covjek treba poraditi. Iscrpilo me majcinstvo iako mi je to najdivnija stvar na svijetu. Malo mi je tesko govoriti o tome ovdje, jer mnoge vec jako dugo pokusavate, neke ce morati i na umjetnu oplodnju, a ja kukam kako mi je tesko a imam dva blaga, dva predivna sunca pored sebe. Al bas bude tesko, u svemu tome sam pomalo izgubila sebe. Svojom krivnjom, naravno. Imam stvarno divnog muza koje me konstantno gura, koji je podrska i oslonac. A ja kao da sam u nekoj blokadi, ne mogu se pokreniti i napokon napraviti nesto za sebe. Ne zelim biti takav primjer svojim curama...

Morala sam ovo podijeliti s vama, barem mali djelic...

Bella, sretno sutra! ❤ Naravno, sretno i svim curama koje uskoro piske. Jako mi je drago sto sam dio ove grupice koja se siri i koja je puna raznih prica, iskustava, podrske i utjehe. Divne ste!

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    28. Listopad 2020. 09:31

Emmi

Trebam pomoc ovako ja i muz zelimo bebu i prije 3mj sam imala rani pobacaj u 2-3 tjednu, bila sam posle toga kod dr i bilo je sve uredu sada ponovo radimo na bebi kupovala sam testove za plodne dane i bili su pozitivni 18.10 i 19.10 mi smo imali odnos 18,19 i 20 posle toga vise ne sve do 24.10 tad je bio zadnji danas ujutro sam radila digital test koji pokazuje i tjedne bio je minus, a tu Imam neke simptome kao sto su osjetljive grudi (i pred menstruaciju to imam ali ne bas ovako bolne) imam bol u stomaku kao kad treba da dobijem, bol u ledjima takodjer i umornost, ali me sad zbunjuje to da test nije pokazao ni 1tjedan a po plodnim danima treba da sam trudna vec 13-14 dana. Moze li mi neko pomoci ako je imao slicno iskustvo hvala unaprijed

Ako je pozitivan test za ovulaciju bio 18/19. 10
    Onda ti je o bila vjerovatno 19 ili 20.10
    Tako da ti je jos rano za test 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sassy
    28. Listopad 2020. 09:32

Sanjarka88 🦋

sassy

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro curke ☕

Ja sam procurila 🤞 nadam se kasnoj ovulaciji i dolasku nalaza prije iste 💪

Nadam se da vam prehlade nesto znace. Poznato je da je veca mogucnost zaceca kod pada imuniteta 😁
    Bella, Sussika i Sassy piskite skupa sutra? 😁

Dobro jutro,

Zao mi je sto zbog M, nadam se da ce ovaj mjesec biti uspjesan
    Ja necu piskiti sutra, cekat cu 31. ne zelim jos uvijek da se razocaram (potencijalno) :D prvo cu da sacekam da vidim hoce lli doci vjestica.
    A istina je da dodje prehlada, kod mene kad mi je los imunitet, cak i u PMSu se prehladim, radi promjene hormona…
    Zelim vam svima lijep i produktivan dan

Nemati zasto biti zao.
    Nismo ni radili na bebi ovaj mjesec
    Cekamo papu i briseve nakon spontanog pa onda krecemo opet 🙂
    Sretno! 🤞🤞🤞

Ooops, promasila sam to, relativno sam nova :D Onda sretno u novim pokusajima :) Moja kolegica je brzo nakon spontanog ostala opet trudna i sad je na bolovanju cuva svoju mrvicu u stomaku   Oko mene sve zene su imale probleme s zacecem ili odrzavanjem trudnoce, osim moje kume koja je ostala trudna od prvi put... pitam se jel neko bacio cini na nas 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Emmi
    28. Listopad 2020. 09:34

O Hvala puno ❤️❤️❤️❤️❤️vec sam bila u totoalnu depresiju pala nadam se da ce uskoro pokazat + 

👩23
    👨24

sassy
    28. Listopad 2020. 09:37

Mokosh

Jutro! ☕ Jucer mi je bas bio tezak dan. Danas cemo malo drugacije. Ocito mi je trebalo malo vise da procesuiram sve. Emocije su mi ludovale, a tesko ih je izraziti i izbaciti kada imas pored sebe djecicu o kojoj treba brinuti. A sve osjete, bas sve…starija me grlila i tjesila, a meni oci pune suza od jada. Tu vise nije bilo rijec samo o nezadovoljstvu zbog neuspjelih pokusaja vec nesto dublje sto me duze prati, neka praznina koju valjda zelim popuniti novom trudnocom. Svjesna sam da to sve nece nestati cak i ako ostanem trudna. To je bas nesto na cemu covjek treba poraditi. Iscrpilo me majcinstvo iako mi je to najdivnija stvar na svijetu. Malo mi je tesko govoriti o tome ovdje, jer mnoge vec jako dugo pokusavate, neke ce morati i na umjetnu oplodnju, a ja kukam kako mi je tesko a imam dva blaga, dva predivna sunca pored sebe. Al bas bude tesko, u svemu tome sam pomalo izgubila sebe. Svojom krivnjom, naravno. Imam stvarno divnog muza koje me konstantno gura, koji je podrska i oslonac. A ja kao da sam u nekoj blokadi, ne mogu se pokreniti i napokon napraviti nesto za sebe. Ne zelim biti takav primjer svojim curama…

Morala sam ovo podijeliti s vama, barem mali djelic…

Bella, sretno sutra! ❤ Naravno, sretno i svim curama koje uskoro piske. Jako mi je drago sto sam dio ove grupice koja se siri i koja je puna raznih prica, iskustava, podrske i utjehe. Divne ste!

Glavu gore Makosh,

I sama si rekla, imas dva blaga uz sebe i nemoj da te gledaju tuznu. Taj stres djeluje negativno na zacece i dosta ljudi bas radi toga nisu mogli da ostanu u drugom stanju. Znam da je tesko, ali probaj se fokusirati na nesto drugo da sto vise skrenes paznju s trudnoce. Setnja u prirodu pomaze, prizori u jesen su divni, ako imas vremena, opusti se u nekom parku/sumi, meni to pomaze

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lullaby
    28. Listopad 2020. 09:38

Jutro cure. Evo mene jučer popodne i danas baš neka slabina uhvatila, kao pred prehladu. Malo me prepalo da nije Korona 🙄 Mjerila sam temp i bila mi sinoć 36,8.  Sva sreća pa sam jučer pojela pola stana, okus je na mjestu 😂 Inače znam aspirin uzeti u ovoj fazi da me ne uhvati skroz, ali sad me strah bilo kakvih tableta. 

• Emmi
    28. Listopad 2020. 09:43

Sanjarka88 🦋

Emmi

Ako je pozitivan test za ovulaciju bio 18/19. 10
    Onda ti je o bila vjerovatno 19 ili 20.10
    Tako da ti je jos rano za test

A Zar nije trebao pokazat 1tjedan 

👩23
    👨24

Pupa
    28. Listopad 2020. 09:44

Stormy

Pupa

Stormy

Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?

Ne znam je li ti netko već odgovorio, ali ću ti napisati kako je meni bilo u KBC Rijeka. Obavila sam prije konzultacija cervikalne briseve, sono HSG, hormone i papa test. Muž je napravio spermiogram. Sa svim tim nalazima smo išli na prve konzultacije i dobili popis što još trebamo, a to su bili markeri na HIV i hepatitise. Također, predloži se postupak (IVF, inseminacija…) temeljem uvida u nalaze. Pitaj ako te još nešto zanima😉
    Pupapuno ti hvala na odgovoru. Zanima me je li te na briseve i sono uputila ginekologica ili?
    Mi za sada imamo ovo što mi stoji u "potpisu".
    Planiram još friški tsh (štitnjača) i krvnu sliku.
    Koliko ste čekali za ove pretrage (markeri HIV i hepatitis)?

Oprosti što tek sad odgovaram. Ludi dan je bio jučer pa nisam stigla. Mene je uputila na briseve moja gin. i rekla da idem na konzultacije na humanu da vidim što dalje. Tamo sam saznala da moram napraviti sono HSG koji sam radila u bolnici, a ne kod svoje gin. Nakon tog nalaza, dobila sam popis što još treba, a to su bili samo markeri jer smo sve drugo napravili.  Nalaz markera se dobije za par dana. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Emmi
    28. Listopad 2020. 09:54

In Li Andela111

Vifis oko mene niko nikada problema nije imao, svinostajali iz prve , druge trudni…. pa sam i ja mislila to cim zamislis evo bebaca🤪

Andela111

Vifis oko mene niko nikada problema nije imao, svinostajali iz prve , druge trudni…. pa sam i ja mislila to cim zamislis evo bebaca🤪

Kod mene isto 😘🤣🤣

👩23
    👨24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.