Mia333 totalno se slazem, ne smijemo dopustiti da izgubimo nas i da nam to preraste u samo obvezu koju moramo napraviti da dodjemo do svega. Pored plodnih dana koje "pokrivamo", najvise sam raspolozena tjedan poslije M, tako da samo ovaj ciklus "pokrili" 8dc i 13dc, tako nam je doslo i sta bude bit ce.
ancio ima da iskoristis muža do zadnjeg sata prije odlaska :P
🙅♀️30, 🙋♂️29
ancio ima da iskoristis muža do zadnjeg sata prije odlaska :P
I čim se vrati😁 plodni dani mogu varirati pa uvijek ima šanse da se uhvati🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Totalno razumijem tu ljubomoru. Kolegica s posla je ostala trudna pricala sam vam. I ona ne zeli djete rekla je da ce pobaciti. U ponedjeljak nije dosla raditi, nema je ni danas. Pretpostavljam zasto, a meni se srce kida. 💔
Mene cicke i dalje bole i dolje povremeno neka nelagoda. Ne mogu docekat 3.11 😅
Mislim da cu morat prije piskit, ali sto ako bude - 😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curee ja sam piskila na ovulacijski nisam htjela ona 2 dirat a ovulacijskih imam puno kazu da moze i taj pokazat T. A meni se cini da ima druga crta vec sam ludaa.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja isto vidim drugu crtu. Ako imas 2 testa pisni jrdan sutra ujutro, drugi na dan M koja nece doci 😊
Znaam tvoju situaciju i zato mi je brzo spalo raspolozenje haha iako nisam. Iako nisam imala tih testica kad sam mislila da mi je O. Kad su stigli testici radila sam 1 i nije bilo druge crte.
Sad vise ne mogu piskiti, prazan mjehur, mogla bi ujutro 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja isto vidim drugu crtu. Ako imas 2 testa pisni jrdan sutra ujutro, drugi na dan M koja nece doci 😊
Imam dva, piskit cu sutra haha i otici kupiti jos jedno 5-6 😅😂😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji