Sassy radis testic za vikend ? 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
hvala i sretno svima
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Naoružale se testićima 😁😁 ja sam svoj prosli tjedan kupila jer sam čekala hoću li morati u samoizolaciju ili ne pa da za svaki slučaj ako ću trebati ići,da imam testić doma🤭 bit će testiranja ovaj tjedan😁😁🤞🤞🤞❤❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sretno svima 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam opet ljubomorna, ne lose nego kolegica je trudna vec 15 tjedana i danas nam je reklamislim drago mi je radi nje ali me dotuklo, oci mi pune suza
Ancioo razumijem te ali raduj se radi nje, tako ce se i ona uskoro radovati zbog tebe ♥
Tesko je gledati trudnice oko nas no vjerujemo da ce svaka od nas biti T i to nas drzi...biti ce sve oke.
Saljem ti zagrljaj🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sassy radis testic za vikend ? 🙏♥
Daaaa - nadam se , ako ne, idem def na pretrage...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Drage moje, na brzinu sam preletila sto ste pisale, guzva na, poslu pa ne stignem citati. Ja vas u potpunosti razumijem i suosjecam sa vama
Andela, Watson, Ancioo, Sanjarka, Mašo zelim cam, sto prije da, ugledate svoj plusic. Ja mislim da cu se na kratko odmaknuti od foruma jer sam trenutno malo napeta, zbog proslog spontanog, a, sto vise citam po forumu sve vise se spominju spontani i strah me sve veci hvata. Tako da bolje za mene da, se malo odmaknem. Pogotovo do pregleda. Svima saljem veeliki zagrljaj.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ljubim te, ista si ja…. osetljiva …. ❤️💋
Daaa, i to jako
Hvala Bogu sto ima netko kao i ja, hvala na podrsci ❤️💋❤️💋
Vas dvije ste naše drage trudilice i ja znam da ćete obje ugledati svoje plusiće i biti isto te trudnice koje će na poslu objavljivati svoju sretnu vijest kao što sad tako slušate od drugih. ❤ ljubomora je potpuno normalna u ovoj situaciji.
Ali dočekati ćete i vi svoje mrvice 😘😘😘 i sve ostale naše drage trudilice isto❤
Drage moje, na brzinu sam preletila sto ste pisale, guzva na, poslu pa ne stignem citati. Ja vas u potpunosti razumijem i suosjecam sa vama
Andela, Watson, Ancioo, Sanjarka, Mašo zelim cam, sto prije da, ugledate svoj plusic. Ja mislim da cu se na kratko odmaknuti od foruma jer sam trenutno malo napeta, zbog proslog spontanog, a, sto vise citam po forumu sve vise se spominju spontani i strah me sve veci hvata. Tako da bolje za mene da, se malo odmaknem. Pogotovo do pregleda. Svima saljem veeliki zagrljaj.
Draga Clio čuvaj se i sretnoo❤
Sortiraj odgovore
Najstariji