ej cure jel bar malo odmarate?meni se nista ne da...pospana sam...grudi me uzasno bole...
Cure upravo pisala vidi se + ali slabiji. Šta da radim? Sto mi je stvari u glavi a jos vise upitnika ?????? Nije moguće da je uspjelo. Samo se bojim da nece naškoditi to sto sam u subotu cijeli dan radila dizala teško ?
Marie jeeeeee... ma super!! Cestitam draga!!
Pocelo je pocelo!!
Lijepo uzivaj danan, proslavi pa se naruci doktoru. Koji ti je sad dan cillusa, kad je bila O? Prerano je da ista vidi na ultrazvuku svakako, ali bar da odes betu izvaditi da potvrdi da je sve ok.
Toooo, sva sam se najezila! Cestitke jos jednom!
Aaaaaaaa Marie najezila sam se napokon plusic na temi, čestitke od srca nek je školska
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka dodaj me...
Popila ja antibiotik prije pola sata pa sad cekam da vidim jel od njega povracam ili...
Evo cure napokon plusic, ajmo sad redom!!
Danas mi je 32dc 17dpo. Hvala vam cure stvarno ste divne Gdje u zg je najbolje vaditi betu, i da u kojim razmacima? Samo mi recite vi koje pijete vrkutu dali da ju pijem i dalje ili da prekinem.
Wooooohooooooo, Marie4!!!!!!!!!!
Cestitam!!!!
Bas sam vesela sad. Volim ovakve vijesti!
Ja se ne mogu docekat folikulometrije u petak. A i zato sta napokon onda putujemo za Hrvatsku, iako samo na vikend, ali taman dovoljno da vidm i izgrlim svoje.
Kad smo kod godina, prijavljujem se pod buduce starije prvorotke sa 26, tj. iduci mjesec 27 godina. Bilo bi lijepo za rodendan vidjeti plusek
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Koliko postova danas, jedno vrijeme treba čitati..idem redom :)
Sanjarka, mene piši tek 11.10.
MARIE, čestitaaaaam :))) Kak mi je dragooo!!! Idemo se i mi ostale tome pridružiti, plusiće na vidjelo!!!
Baš si mi uljepšala večer :)
Ja imam 25 dana i ovo je 3 ciklus pokušavanja. Nadam se trećoj sreći :)
Ima li koja cura iz Međimurja ili sam jedina? Mi budemo svaki dan pokušavali, bez obzira na O...jer sam shvatila kolko se po njoj ravnam i čekam ju, možda pobjegne :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji